Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 39 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 777

Thread: Kinect (Project Natal)

1. #141 SP
    Member drik's Avatar
    Jucaria de la PS3 cred ca se lauda mai mult cu precizie decat cu originalitate... Cat despre Natal, singurul motiv pentru care am sa`l cumpar, si de cumparat o fac sigur, e simpla curiozitate fata de tehnologie, la fel si wandul pentru PS3... nu plec de la ideea ca mi`ar revolutiona experienta de gaming. Nu am nici o atractie fata de motion controls in general si mana de titluri pe care le-as juca pe Wii le`as juca oricum cu un controller...

2. #142 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Eu ma indoiec ca dupa joaca pe Wii as mai pune mana pe controler. de fapt am si incercat, nu mai vrea (mana). Dupa ce joci Resident Evil 4 pe Wii, adio controler clasic. dupa cateva shootere pe Wii, la fel, adio controler clasic. Sincer, a inceput si mouse-ul sa ma enerveze. Am vazut cateva tutoriale referitoare la functionalitatea Wiimote pe PC, o sa incerc, sunt curios de rezultat.

3. #143 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar

4. #144 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Daca inca de la E3 s-a putut prefata un demo de Burnout Paradise care nu a starnit nemultumiri legate de lag, ma indoiesc ca la data lansarii vor aparea aceste probleme.

Nu se va putea compara precizia cu cea a controllerului SONY insa nu stiu cat de mult conteaza in acest moment pentru gameplay acuratetea miscarii. Sa nu uitam ca jocurile din ultima generatie sunt cu mult mai usoare fata de cele cu care am crescut in anii 90 intocmai pentru a atrage mai multa clientela.

Atata timp cat jocurile ofera o oarecare lejeritate (vezi jocurile de pe Wii) se va inainta pe acelasi drum.

5. #145 SP
    Da, am dat link-ul la stire asa cum a fost ea postata; personal, nu cred ca lag-ul va fi o problema mare la lansarea produsului, probabil ca este o echipa care se ocupa doar de chestia asta. Pentru ca, in conditiile jocurilor mai usoare, etc, daca controller-ul viitorului are lag, atunci nu ne vom mai putea juca. As in, deloc.

6. #146 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Natal nu cred ca este controllerul viitorului, ci mai degraba inlocuitorul lui Wii la petreceri. Nu mi se pare amuzant sa ma zbat in fata televizorului in fiecare zi, de fiecare data cand vin de la lucru. Eu il voi cumpara strict pentru party games, unde jocurile de genul Popice Unlimited fac legea.

7. #147 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Eu zic sa nu fim reticenti, cred totusi ca Microsoft se va ridica la inaltimea asteptarilor gamer-ilor. Natal promite mult asa cum si GEM promite, ramine sa asteptam lansarea lor si sa le testam personal, dupa ne putem spune parerea.

8. #148 SP
    Tom_Cat, eram sarcastic atunci cand am scris "controller-ul viitorului" (de aici, si smilie-ul ). For the record, nu cred, de fapt, ca Natal va fi controller-ul viitorului (nu ma vad jucand Dragon Age, de ex., cu el).

9. #149 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Stiu ca erai sarcastic, insa cronologic vorbind chiar est controllerul viitorului (apropiat ). Oricum, este o reactie provenita de la succesul lui Nintendo Wii, asadar party games here we come!

10. #150 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Tom_Cat, eram sarcastic atunci cand am scris "controller-ul viitorului" (de aici, si smilie-ul ). For the record, nu cred, de fapt, ca Natal va fi controller-ul viitorului (nu ma vad jucand Dragon Age, de ex., cu el).
    Dragon Age nici cu controller-ul de PS3 nu vei putea juca. In unele cazuri tot varianta clasica isi arata superioritatea. Nu vad cum un astfel de controller va fi folosit intr-un RPG in viitorul apropiat.

Insa eu am o banuiala ca vom avea de-a face cu un hibrid intre cele doua, miscare + controller.

11. #151 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

12. #152 SP
    Manager paul's Avatar

13. #153 SP
    Banned Al_Pachino's Avatar
    Cand mai apare ciudatenia asta ?...o astept cu nerabdare

14. #154 SP
    Manager paul's Avatar
    Holiday Season 2010

15. #155 SP
    ...si ce pret va avea ?

16. #156 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Al_Pachino View Post
    ...si ce pret va avea ?
    inca nu se stiu prea multe . Abea am aflat cand o sa apara . Pretu .. mai tarziu

17. #157 SP
    Manager paul's Avatar

18. #158 SP
    Cand o sa apara...cred ca se epuizeaza stocu` la Gameshop in 2 secunde...ca la Lockerzlol

19. #159 SP

20. #160 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 39 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast