Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 29 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 580

Thread: Halo: Reach

1. #281 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Nici vorba de asa ceva. Vorbim totusi de Bungie care are o legatura foarte buna cu fanii si care din cate stiu eu nu au mai amanat jocuri in trecut chiar daca s-au lovit de aceeasi problema. Jocul se lanseaza pe 14 septembrie.

2. #282 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Din ce vad pana acum, evolutia jocului nu este majora. Parca tot Halo este. Ceva schimbari mai radicale nu ar fi stricat, la un moment dat te plictisesti de acelasi orizont. Cu toate ca lumea Halo este una futurista, parca tehnologia stagneaza, evolutia fiind foarte lenta.

3. #283 SP
    Member The Antagonist's Avatar
    Pai asta ar trebui sa si fie, un Halo. Si eu ma plang ca au schimbat cateva lucruri.

4. #284 SP
    Member mishu's Avatar
    @CrysMM,povestea e inainte de primu halo.Ce tehnologie vrei sa avanseze?

5. #285 SP
    Halo bulibaseste cronologia la fel ca Zelda. La un moment dat nu mai stii ce si cum. Retetele la un moment dat au nevoie de imbunatatiri majore, chiar si cele de succes. Am inteles la Halo 2, de la 3 deja nu mai inteleg. devine plictisitor. Si asa am terminat Halo 3 din inertie mai mult.

6. #286 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu vad nimic bulibasit. Halo 1, 2 si 3 au tinut firul povestii. ODST a fost un prequel pentru Halo 3 si un joc facut de o parte din echipa Bungie, pentru fani. Halo Reach este prequel pentru toate jocurile seriei. Un fel de comemorare a spartanilor si a gesturilor de eroism pe care le-au facut pentru salvarea planetei Reach, planeta care are/a avut un rol important in poveste. Bungie doresc sa arate prin ODST si Reach, ca universul Halo nu are un singur erou, aka Master Chief. Totul este foarte simplu, atunci cand te si intereseaza jocul/povestea.

7. #287 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Cred ca CrysMM se referea la gameplay, nu la poveste. Iar daca are dreptate... e cam grav ca un joc de 2010 sa fie la nivelul unui joc de 2001.

8. #288 SP
    Mai ma lasi? Ce inseamna la tine un gameplay al unui FPS de 2010? Si daca omul a scris ca bulibaseste cronologia si tu vii si imi spui ca se referea la gameplay, inseamna ca ori nu stii sa citesti ori asa o fi. Se bulibasesc gloantele prin joc, la nivel de 2001. Se lovesc unele de altele si fac poc. Stim, Halo este praf. Nu trebuie sa ne mai mentionezi.

9. #289 SP
    Fiecare cu parea lui. Faptul ca actiunea din Reach este situata in fata Halo 1 este o prostie. Nu vad mai nimic nou in joc. La un moment dat te saturi. Aceleasi arme, acelasi tipic, etc. Nu spun ca jocul este "praf", dar ma asteptam la altceva. Mai ales dupa ce am jucat 3 si nu am simtit mai nimic decat o plictiseala acrisoara. Era pe lista de cumparaturi, dar tocmai ce a iesit.

10. #290 SP
    Incepi sa mirosi a troll de la o posta. Fiecare cu parerea lui.

---------- Post added 26-08-2010 at 04:42 PM ----------

11. #291 SP
    Member mishu's Avatar
    @CrysMM,daca tu te rezumi la single player ce sa-ti fac?Halo e o serie facuta pentru multiplayer,joaca acolo si o sa vezi diferenta.

12. #292 SP
    Nu ma intereseaza multi aproape deloc. In afara de Mario Kart, nu prea joc altceva online. Ocazional cate un shooter si acesta pe PS3.

Raman la parerea mea, jocul este o dezamagire pentru mine. Sa vedem vedem ce parere au si altii dupa lansare. Poate am eu ceva in perioada asta. Deh, cine mai stie.

Astept sa primesc BAN pentru troll

13. #293 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

14. #294 SP
    Probabil de asta a fost lansat "neoficial" Reach atat de repede. Totusi, ce sistem de securitate are Microsoft? Hamsteri, ce folosesc? Si ideea cu 1.250$ pe live??? Nu s-au gandit ca jocul o sa "scape" pana la lansare?Probabil o sa-l cumpar pentru colectie cand o sa scada pretul indeajuns incat sa trec cu vederea unele aspecte. Sau poate vin producatorii cu o oferta traznet la lansare

15. #295 SP
    Member The Antagonist's Avatar

16. #296 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

17. #297 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Mie-mi place mult consola special facuta pentru Halo Reach...
    Cat despre joc, parca prea mult trag de serie, dar nu-i de mirare la ce succes are Halo.
    Oricum, inca n-am terminat nici Halo 3, dupa aia ma bag la ODST si apoi Reach

18. #298 SP
    Atentie, contin SPOILERE.

---------- Post added 31-08-2010 at 08:15 AM ----------

IGN Video: Halo: Reach Xbox 360 Gameplay - IGN Montage: Multiplayer Maps

19. #299 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Tipu' cica lucreaza la Target, a si vandut jocul pe eBay cu $200.
    Attached Images Attached Images receipt.jpg open.jpg

20. #300 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...mai bine s-ar ocupa de igiena personală. Ia ce unghii oribile are

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 29 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast