Pai ne strangem azi pe la 19:00? Nu am jucat deloc anul asta.![]()
Vin si eu putin... Desi nu cred c-ajung chiar la 19:00... Sa nu mai zica cineva ca doar babulu rupe-n dreapta si-n stanga
By the way, am nevoie de hollyday pack-ul nou? Sau acela e doar cu masini?
Foarte educat ai fost. Mai ales cu mine.Entroll a fost cireasa. Tzup in fata, tzup in spate, hai in stanga, hai in dreapta. Se teleporta mai rau ca in Star Trek. Stiu ca l-am lovit de vreo doua ori ca mi-a aparut brusc in fata.
Babulu e cel mai educat dintre toti.
Enthroll, facem cheta sa iti luam o galeata de net ?![]()
Pazea...!! Vine campionul. Pacat ca mi-am pierdut indemanarea. Cand se mai organizeaza sedinte de buseli ?
what the hell? eu doar pe babulu il vedeam levitand si din cand in cand se mai teleporta ba in fata ba in spate.
cea mai tare faza a fost cand eram pe Atlanta parca si il vad pe Grey care vine cu viteza glontului din spate si intra in mine de parca nu as fi fost acolo (poate nici nu eram pe screen-ul lui) lol
ciudat ca my net is fine, asta e singurul joc care face figuri. pacatplus ca pe majoritatea de la un punct nu va mai auzeam in casca.
but all in all a fost fun, nu prea am priceput cum e cu "leapsa" iar in anumite curse iti puncta drift-ul dar nimeni nu facea drift, just race, numai eu ma chinuiam ca nebunul![]()
Eu te vedeam mereu levitand si teleportandu-te, cand te-am depasit am vazut in retrovizoare ca te-ai rotit dar masina mea n-a avut deloc de suferit ... deci lag
Leapsa n-a inteles-o nimeni, iar puncte pentru drift iti da mereu, dai pe D-pad dreapta parca. Se poate seta jocul ca invingatorul sa fie cel care a facut cele mai multe puncte de drift.
Btw cauta casca aia![]()
By tudyniuz in forum Microsoft Xbox One
By Nash in forum Microsoft Xbox 360
By Dj Mo in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks