Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 60 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #201 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    O dau in drag acum? bleah

LE: 27 octombrie

2. #202 SP
    Member cobain's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post

LE: 27 octombrie
    27 octombrie e pentru USA.
    Pentru Europa si Australia - 23 octombrie.

3. #203 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    All career events are optional in Forza 3.
    pe mine ma incanta ca au bagat si drag.

4. #204 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Drag.. Forza? What?

5. #205 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pai astia urmeaza directia aia mainstream, sa fie accesibil pentru toata lumea. Cred ca era inevitabil, odata cu drifting-ul sa apara si drag-ul.

6. #206 SP
    Member winkus's Avatar
    Daca pastreaza si optiunile de simulare nu ma intereseaza daca adauga si features de genu drag sau drift...cata vreme nu fac din ele event-uri speciale care trebuie facute in career. Atunci se strica treaba.

7. #207 SP
    Quote Originally Posted by winkus View Post
    Daca pastreaza si optiunile de simulare nu ma intereseaza daca adauga si features de genu drag sau drift...cata vreme nu fac din ele event-uri speciale care trebuie facute in career. Atunci se strica treaba.
    Exact asta sper si eu, sa nu mi le bage pe gat in cariera. Ok, sa fie moduri de multiplayer, de singleplayer in afara carierei, oriunde. Numai sa nu mi le bage pe gat in cariera sau in achievement-uri, dar tare mi-e ca nu va fi asa

8. #208 SP
    Member cobain's Avatar
    Totusi nu cred ca e un capat de lume daca faci 1-2 draguri in cariera.

9. #209 SP
    Nu de drag-uri mi-e mie, ci de prostiile alea de drift-uri. Scarboasa inventie

10. #210 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Pana la urma unele parti din jocuri trebuie sa fie si comerciale, sa ofere ceea ce se cere pentru ca se se cere se cumpara. Atata timp cat (doamne ajuta) pastreaza partile importante neschimbate (in rau) atunci totul va fi bine si frumos

11. #211 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Pana la urma unele parti din jocuri trebuie sa fie si comerciale, sa ofere ceea ce se cere pentru ca se se cere se cumpara. Atata timp cat (doamne ajuta) pastreaza partile importante neschimbate (in rau) atunci totul va fi bine si frumos
    Oricum, vanzari o sa aiba. Cine a jucat toata seria ma indoiesc ca nu o sa-si cumpere FM3. Acum ca au adaugat si toate astea, o sa atraga si alti cumparatori. Probabil o sa fie ceva de genu: vrei drag? joci drag. vrei drift? joci drift. Nu vrei sa faci drift, nu faci. Asa zic eu

12. #212 SP
    Pai asta si vor cu partea a treia, sa atraga cat mai multi cumparatori, din cauza asta au si bagat toate modurile de joc in plus, "one button driving" si alte assisst-uri, sa se simta mai bine un numar cat mai mare de cumparatori.

Pariu ca vom avea parte de event-uri in cariera care vor fi exclusiv drift sau drag ?

P.S.: Incepe Spa

13. #213 SP
    Member cobain's Avatar
    Just like other racing events in our Career mode, there's a series of drag racing events players may encounter during their exploration of our 220-career event matrix. All drag race events in Forza 3 are limited by horsepower and power train, and they take place on our eighth-mile and quarter-mile drag strips (although we also have the one-mile and half-mile drag strip tracks in the game as well). All career events are optional in Forza 3
    Eu inteleg din asta ca dragurile si drifturile sunt optionale in career mode

14. #214 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

15. #215 SP
    Junior Member Cosucj's Avatar
    cat de misto

L.E. Nu am vazut ca ai pus deja linkul.

16. #216 SP
    Frumoase animale de casa
    Attached Images Attached Images fm3_v8supercar_1.jpg fm3_v8supercar_2.jpg fm3_v8supercar_3.jpg fm3_v8supercar_4.jpg fm3_v8supercar_5.jpg fm3_v8supercars_1.jpg fm3_v8supercars_2.jpg fm3_v8supercars_3.jpg fm3_v8supercars_4.jpg fm3_v8supercars_5.jpg fm3_v8supercars_6.jpg fm3_v8supercars_7.jpg

17. #217 SP
    setul 2
    Attached Images Attached Images fm3_v8supercars_8.jpg fm3_v8supercars_9.jpg fm3_v8supercars_10.jpg fm3_v8supercars_11.jpg fm3_v8supercars_12.jpg

18. #218 SP

19. #219 SP
    Senior Member eXist's Avatar

20. #220 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 60 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast