Daca ati incercat careva demo-ul cu volan puteti sa imi confirmati ca merge ca in vis?
mai ales daca aveti logitech ... al meu e pe drum si ma trec sudorile asteptand.
Daca ati incercat careva demo-ul cu volan puteti sa imi confirmati ca merge ca in vis?
mai ales daca aveti logitech ... al meu e pe drum si ma trec sudorile asteptand.
Nu am incercat cu volan pentru ca in demo nu apar setari pentru el. O sa il pun totusi azi si revin cu detalii.
Am testat putin Forza Motorsport 3 Demo si iata impresiile:
+ senzatia de engine-brake, inainte de curbe, foarte bine realizata
+ masinile au o "greutate" mai aproape de realitate
+ grafica si sunet, imbunatatite fata de Forza Motorsport 2
- cu toate assists pe off, este inca foarte usor de controlat masina
- cockpit view
- AI-ul este la pamant, sper sa fie un early-build sau sa aiba setari (dinamic?) in versiunea full
Insa, ceea ce m-a intrigat foarte tare, este faptul ca nu am reusit sa fac un drift/slide cu Ferrari. Macar unul mic acolo, totusi vorbim de o bestie RWD. Anyway, asta poate se va rezolva din setarile variantei finale. Nu avem de unde sa stim ce setari sunt in demo. Nu am testat cu volan, care schimba total jocul, asa ca afirmatiile de mai sus nu trebuiesc tratate ca definitive.
All in all, este pe drumul cel bun, ai senzatia ca tu controlezi masina si nu doar reactionezi la ce face ea (FM2), dar parca au dus senzatia putin prea departe.
ffocus, eu cu Traction Control off am reusit sa fac un "drift" cat de cat in ultimul viraj cand am accelerat brusc si am simtit cum se duce.
Graphic evolution Forza Motorsport. Nu ca nu as fi innebunit dupa ce fac oamenii astia cu masinile.
Forza Motorsport
Forza Motorsport 2
Forza Motorsport 3
Ce reprezinta simbolul asta incercuit de mine? Este din leaderboards.
Stiu ca se vede prost, dar poate va dati si voi seama.
Hai sa explicam o treaba. Pe acest forum nu incurajam si toleram pirateria, adica furtul. Demo-ul pentru Forza Motorsport 3 este accesibil utilizatorilor de Xbox Live, varianta Gold, varianta Gold ce este platita. Deci demo-ul pentru Forza Motorsport 3 este un bun platit intr-o oarecare masura. Procurarea lui prin alte metode decat download-ul pe un cont Live Gold inseamna furt, deci piraterie. Cum pe acest forum nu incurajam si toleram acest lucru, precum ti-am scris mai sus, va rog nu mai puneti intrebari si link-uri catre download-uri de acest gen.
Ce te mai faci dupa ce e valabil si pentru cei cu Silver, ca dupa cum am vazut cam la o saptamana cam asa se intampla. E totusi prea mare ofuscarea cand se vorbeste de torrent. Un torrent poate fi si cu un soft gratis de exemplu, cu o filmare aiurea facuta de cineva... nu e neaparat sa fie vorba de vreo piraterie.
Jocul este foarte bun, se vede o diferenta mare atat la control cat si la grafica comparativ cu FM2. Cu siguranta e in top 3 racing games!![]()
Ala e damage Axel. In functie de cum il ai, este o bulina sau cate jumatate. Daca ai pus pe simulation, este o bulina intreaga.
M-am jucat vreo 3-4 ore demo-ul in continuu !
plusuri mari+ controlul (tinand cont ca am luat permisu de conducere acum 2 saptamani , si acum stiu cu ce se mananca masinile, mi se pare foarte realist controlu , cu toate optiunile off )
+ grafica circuitului ... absolut superba .
+replay-ul - cu toate ca l-am folosit doar de cateva ori , sunt sigur ca va fi mult mai de folos la cursele endurance .
minusuri - ia cam mult timp sa incarce ...
- grafica masinilor e putin sub ceea ce am asteptat.
per total , pot spune ca va fi un joc reusit daca va oferi macar ce ne-a oferit demo-ul .
Demo inseamna GRATIS!!!
Asta zice si pe Xbox live.
Daca aveai rabdare sa citesti ce scrie pe situl acela, puteai vedea ca demo-ul NU, repet NU, necesita o consola modata si este pt. XBOX 360.
Mizeria de Gold o platesc cei ce vor sa PLATEASCA UN DEMO CARE ESTE GRATIS, asa a fost si asa va FI!!
Numai Microsfot cere bani pt. orice, incusiv un demo. Adica ceva care NU trebuie sa fie platit.
Incearca sa faci diferenta intre un joc full si un demo.
sunt deacord cu maravela aici. este vorba de un demo. eu nu platesc Gold si din cauza banilor dar si a timpului, care nu-mi permite sa ma joc online. am avut luna aia gratis in care m-am jucat doar maxim 2 saptamani dupa care uitasem de el. mi se pare o porcarie sa stau sa astept dupa fiecare demo cel putin 1 saptamana pana sa-l pot lua si eu, cand, cel mai usor, il iau de pe un site de torente si-l scriu pe un dvd rw. nu e ilegal. e DEMO.
Voi cred ca nu ati inteles ideea.
Gold se plateste, atata timp cat demo-ul este doar pentru gold inseamna ca se plateste.
Deci demo-ul NU este gratis, este un produs ce necesita plata unui sistem pentru a beneficia de el. Nu inteleg ce atata scandal, aveti PM si puteti sa-l folositi cu incredere, pe forum, in vazul lumii respectati in schimb regulile forum-ului.
daca deja ajungem sa platim si pentru demo-uri, mai trebe sa sa ajunga sa platim si pentru aerul pe care-l respiram
Treaba asta cu gold=download demo e cea mai mare magarie pe care am auzit-o, si cei care sustin ca a downloada un demo de pe torente e piraterie = fara cuvinte...![]()
![]()
Sa downloadezi hartile de GOW 1 si 2 cu un cont VPN, ce e ? tot piraterie ?
Exista si detinatori de xbox 360 care nu au gold, si totusi vor cumpara forza 3.
Am gold de ani de zile, dar politica microsoft e nedreapta.Te forteaza sa-ti iei Gold.Ce idioti.. Doamneee.
As numi toata tigania asta : Discriminare
Referitor la joc, nimic impresionant. S-a umblat la grafica, insa controlul e acelasi ca in Forza 2, departe de realismul din Race Pro.Frane, suspensii...
Bookmarks