Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 60 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #401 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

2. #402 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Destructoid - Destructoid review: Forza Motorsport 3 10 - Editor's choice de la Destructoid

3. #403 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by Raiden View Post
    Cat de penibil poate fi jocul asta

Forza Motorsport 3 � Hands On | theGameCAST - Playstation 3 - Xbox 360 - PC - Gaming News
    Derulati pana la minutul 11:30.Masina se rastoarna iar daca apesi pe trigar se intoarce la dreapta sau la stanga si isi reia forma initialaDamage n`are deloc...intri in ditamai zidul iar ea nici macar nu se strica oleaca...Ei mai vor sa concureze cu SHIFT sau GT5?
    Hai ca iti propun eu ceva , daca tot nu iti plac exclusivitatile de XBOX (pe un alt thread ziceai de Gears of War 1 ca e mediocru).
    Du-te frate si joaca Afrika (ca doar e exclusivitate PS3). Eu chiar cred ca acolo te vei regasi in mediul tau.

4. #404 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    come on guys... iar console war? flame? troll-ing? pe thread-ul cu Forza Motorsport 3? dar nu v-ati plictisit?
    pe bune, cand intra un troll si arunca cu flacari (balaur daca vreti) pe un thread, raspunsurile care i se adreseaza direct nu au nici un sens. el tot troll ramane ca asta face... sa ii raspunzi folosindu-i "tehnicile".. well, you know what that means.

scuze de off-topic.

daca tot faceti un campionat ar fi pacat sa nu-mi iau si eu gold ca am tot lungit-o (sorry rasko pt Gears). asta e momentul oportun zic eu, mi-ar facea placere sa joc cu voi.

5. #405 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Ce inseamna troll?

6. #406 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Ce inseamna troll?
    Ai aici definitia: Troll (Internet) - Wikipedia, the free encyclopedia

Anyway, guys... get back on topic. Unora oricum nu avem ce sa le facem... See you online (la concursul de Forza mi se spunea Spaima Soselelor ) !

7. #407 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    (la concursul de Forza mi se spunea Spaima Soselelor ) !
    Mai ales cand ramaneai fara baterii la controller

8. #408 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Hmm, nimeni nu l-a jucat toata noaptea ieri si: "e foarte tare frate imi place mult de tot cel mai tare tnx up"

9. #409 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Ala a fost sabotaj clar
    Btw, pana la urma... tot 8 players suporta in final ?

10. #410 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Get ready to start your engines ... soon
    Vine vacanta / Cu Xboxu din Franta / Hai copii la Motorsport / Dati-i foc la pc-u mort.

11. #411 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Btw, pana la urma... tot 8 players suporta in final ?
    Doar 8

12. #412 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    asta tre sa fie tare!

13. #413 SP
    Member GoroMare's Avatar
    MAre dezamagire....toata lumea a zis ca e super simulator...la fel si la voi la 250 km la ora..ai senzatia ca abia te tarai...5 la ora..sau 250...e la fel...si parca sunt tancuri....e f bun pt...volan....dar m-a dezamagit....C4...sau RS4...parca merg la fel....in curbe se obs diferenta...in rest nimic....slab

14. #414 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Si de unde stii tu ca se comporta la fel C4 cu RS4, ca in demo nu erau masinile astea.
    Sa stii ca nici in realitate pe la 220 km/h nu se blureaza campul vizual, apare efectul de tunel si incep toate sa sclipeasca in jurul tau. Deci probabil ca FM3 simuleaza bine.

15. #415 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Sa stii ca nici in realitate pe la 220 km/h nu se blureaza campul vizual, apare efectul de tunel si incep toate sa sclipeasca in jurul tau. Deci probabil ca FM3 simuleaza bine.
    )..nu stiu ce clipeste la tine la 220...poate vreo bere.....si campul vizual sa blureze..eu zic ca da .de la 3-4 beri..si la 160 blureaza...)

16. #416 SP
    La mine se blureaza tot dupa 3-4 beri. Ma blurez si eu.

17. #417 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    de cand joc Forza2 am grija cand franez, in realitate, cu masina sa nu cumva sa apas prea tare sa se blocheze rotile , chiar daca am braking assist activat.

nu vedeti legatura cu forza 3? adevaru ca nu o vad nici eu, dar trebuia sa ma eliberez

18. #418 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Inca 8 zile?

19. #419 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Si de unde stii tu ca se comporta la fel C4 cu RS4, ca in demo nu erau masinile astea.
    Baietii se asteapta la senzatia paraonica de viteza din Paradise sau Wipeout.
    Atat de prosti or fi aia de la Turn 10 sa nu dea o tura intr-o masina cu 250kmh si sa vada senzatia?

P.S. Zilele trecute am mers cu 271kmh (pe moto) si nu se blureaza nimic.E ca la 100kmh doar ca ceva mai repede.In nici un caz nu e ce simtiti in Paradise.Tot injuram feeling-ul la 250kmh din Forza 2, dar m-am lamurit pe pielea mea ca ASA E IN REALITATE.
    Ca sa nu mai zis ca pe motocicleta senzatia de viteza e dubla fata de o masina.

20. #420 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pai eu am pus 220 ca doar cu atat am avut ocazia sa merg, si in simurile auto simti viteza in momentul franarii, cand creste distanta de franare exponential.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 60 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast