Hahahaha Video Review – Crysis Warhead | theGameCAST - Playstation 3 - Xbox 360 - PC - Gaming News trebuie sa vedeti sfarsitul.
Hahahaha Video Review – Crysis Warhead | theGameCAST - Playstation 3 - Xbox 360 - PC - Gaming News trebuie sa vedeti sfarsitul.
Destructoid - Destructoid review: Forza Motorsport 3 10 - Editor's choice de la Destructoid
come on guys... iar console war? flame? troll-ing? pe thread-ul cu Forza Motorsport 3?dar nu v-ati plictisit?
pe bune, cand intra un troll si arunca cu flacari (balaur daca vreti) pe un thread, raspunsurile care i se adreseaza direct nu au nici un sens. el tot troll ramane ca asta face... sa ii raspunzi folosindu-i "tehnicile".. well, you know what that means.
scuze de off-topic.
daca tot faceti un campionat ar fi pacat sa nu-mi iau si eu gold ca am tot lungit-o (sorry rasko pt Gears). asta e momentul oportun zic eu, mi-ar facea placere sa joc cu voi.
Ai aici definitia: Troll (Internet) - Wikipedia, the free encyclopedia
Anyway, guys... get back on topic. Unora oricum nu avem ce sa le facem... See you online (la concursul de Forza mi se spunea Spaima Soselelor) !
Hmm, nimeni nu l-a jucat toata noaptea ieri si: "e foarte tare frate imi place mult de tot cel mai tare tnx up"
MAre dezamagire....toata lumea a zis ca e super simulator...la fel si la voi la 250 km la ora..ai senzatia ca abia te tarai...5 la ora..sau 250...e la fel...si parca sunt tancuri....e f bun pt...volan....dar m-a dezamagit....C4...sau RS4...parca merg la fel....in curbe se obs diferenta...in rest nimic....slab
Si de unde stii tu ca se comporta la fel C4 cu RS4, ca in demo nu erau masinile astea.
Sa stii ca nici in realitate pe la 220 km/h nu se blureaza campul vizual, apare efectul de tunel si incep toate sa sclipeasca in jurul tau. Deci probabil ca FM3 simuleaza bine.
de cand joc Forza2 am grija cand franez, in realitate, cu masina sa nu cumva sa apas prea tare sa se blocheze rotile, chiar daca am braking assist activat.
nu vedeti legatura cu forza 3? adevaru ca nu o vad nici eu, dar trebuia sa ma eliberez![]()
Baietii se asteapta la senzatia paraonica de viteza din Paradise sau Wipeout.
Atat de prosti or fi aia de la Turn 10 sa nu dea o tura intr-o masina cu 250kmh si sa vada senzatia?
P.S. Zilele trecute am mers cu 271kmh (pe moto) si nu se blureaza nimic.E ca la 100kmh doar ca ceva mai repede.In nici un caz nu e ce simtiti in Paradise.Tot injuram feeling-ul la 250kmh din Forza 2, dar m-am lamurit pe pielea mea ca ASA E IN REALITATE.
Ca sa nu mai zis ca pe motocicleta senzatia de viteza e dubla fata de o masina.
Pai eu am pus 220 ca doar cu atat am avut ocazia sa merg, si in simurile auto simti viteza in momentul franarii, cand creste distanta de franare exponential.
Bookmarks