Pt cei care ati facut achivementul Drift Lap, in care tre' sa scoti 100k. Un pic de ajutorcu ce masina, pe ce traseu?
Pt cei care ati facut achivementul Drift Lap, in care tre' sa scoti 100k. Un pic de ajutorcu ce masina, pe ce traseu?
Inca putiiiin... mai am sezonul 6 de jucat si o sa iau o pauza de Forza 3 pana la un eventual campionat in multi ceva
Ma enerveaza ca nu se poate folosi rewind dupa ce te rastorni cu masina. E stupid.. chiar asta e scopul rewind-ului, nu pentru o curba de la care ai derapat putin si-ti da putin challenge cu urmaritorii.
Ati observat cat de arcade isi revine masina dupa ce e rasturnata? Nu inteleg de ce nu puteau sa-ti dea DNF si gata, in loc sa-ti ofere ceva atat de penibil. SAAAU sa-ti dea rewind.
Cel mai usor sa intorci masini cu fundul in sus e pe New York Full Circuit. N-am intalnit ceva mai frustrant.
sa inteleg ca in forza 3 e acum destul de usor sa faci un drift fara sa tunezi masina jumate de ora?
Cand credeam ca nu exista nimic mai frustrant decat New York Full Circuit, mi s-a demonstrat contrariul. NY Full Circuit Reverse![]()
Si doua poze superbe de pe un traseu preferat si o masina exclusiva![]()
Ha. Pai Amalfi este mult mai greoi decat NY. Cel din urma mentionat de mine, este de viteza, trebuie sa fii atent doar la cele doua viraje duble, respectiv sicane la varianta cu ele.
Amalfi e uber nice dar ce face traseul asa de greu imo e AI-ul... stay out of it's way. pt drift... un Shelby modelul original (nu mai tin minte anul) un pic upgraded cu traction si stability off, te joci cu acceleratia aia nebuna si numai in drift mergimadness ! cum zicea si Khan, eu cu manual gear inca nu reusesc sa controlez bestia (Shelby) asa ca automatic it's fun.
Faza e ca vreau sa iau coltul cat mai strans si cateodata intru direct in parapet (cam odata la 5 ture mi se intampla sigur). Si daca mai patesc si sa ma rastorn cu masina si deci sa nu pot da rewind (decat daca apas repede pe select inainte sa se intoarca masina cu rotile-n sus) adio cursa.
Amalfi e cu curbe stranse, posibilitati de depasire, per total frumos![]()
nu am reusit niciodata sa rastorn masina ... ce-i drept nu am incercat intentionat, nici nu stiam ca nu mai poti da rewind dupa; defapt nici nu folosesc rewind.
raman la parerea ca e usor controlul (in sensul bun) chiar cu bestii de masini, reusesc fara probleme sa mentin masina cu toate assisturile pe off; ajuta mult volanul, simti perfect cand pierzi aderenta, poti sa corectezi din timp.
formidabil gameplay, chiar simti ca conduci.
un minus: unele masini nu au bordul complet functional; nu le merg indicatoarele deloc, nu sunt aprinse ecranele la cele care au afisaj digital, that sucks bigtime.
eu nu reusesc nicicum sa gasesc curse online.
am incercat de zeci de ori, nu gaseste nimic, ma pune pe mine host si nu vine nimeni.
sunt singurul cu problema asta?
disper
---------- Post added 17-11-2009 at 03:19 PM ----------
da de unde vine jocul asta de dureaza atat ?![]()
Bookmarks