Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 60 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #641 SP
    Member adio's Avatar
    Pt cei care ati facut achivementul Drift Lap, in care tre' sa scoti 100k. Un pic de ajutor cu ce masina, pe ce traseu?

2. #642 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Fujimi Kaido, R34 sau Silvia, cutie manuala.

3. #643 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by adio View Post
    Pt cei care ati facut achivementul Drift Lap, in care tre' sa scoti 100k. Un pic de ajutor cu ce masina, pe ce traseu?

4. #644 SP
    Ce spuneti de asta?

673 layers, 30 ore de munca.
    Attached Images Attached Images walk1.jpg walk2.jpg

5. #645 SP
    Member cobain's Avatar
    That is crazzzy

6. #646 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Ce spuneti de asta?

673 layers, 30 ore de munca.
    Maniac... ce mai poti sa zici ? Pacat ca e alb/negru

7. #647 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Inca putiiiin... mai am sezonul 6 de jucat si o sa iau o pauza de Forza 3 pana la un eventual campionat in multi ceva

Ma enerveaza ca nu se poate folosi rewind dupa ce te rastorni cu masina. E stupid.. chiar asta e scopul rewind-ului, nu pentru o curba de la care ai derapat putin si-ti da putin challenge cu urmaritorii.
    Ati observat cat de arcade isi revine masina dupa ce e rasturnata? Nu inteleg de ce nu puteau sa-ti dea DNF si gata, in loc sa-ti ofere ceva atat de penibil. SAAAU sa-ti dea rewind.

Cel mai usor sa intorci masini cu fundul in sus e pe New York Full Circuit. N-am intalnit ceva mai frustrant.

8. #648 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    sa inteleg ca in forza 3 e acum destul de usor sa faci un drift fara sa tunezi masina jumate de ora?

9. #649 SP
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    sa inteleg ca in forza 3 e acum destul de usor sa faci un drift fara sa tunezi masina jumate de ora?
    Eu fac drifturi fara tuning si cu cutie automata Se ia o masina americana din R2 si se da traction control off. Enjoy!

10. #650 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    ms de raspuns dar pana enjoy mai e in cazul meu

11. #651 SP
    Cand credeam ca nu exista nimic mai frustrant decat New York Full Circuit, mi s-a demonstrat contrariul. NY Full Circuit Reverse

Si doua poze superbe de pe un traseu preferat si o masina exclusiva
    Attached Images Attached Images forza3.jpg forza4.jpg

12. #652 SP
    Ha. Pai Amalfi este mult mai greoi decat NY. Cel din urma mentionat de mine, este de viteza, trebuie sa fii atent doar la cele doua viraje duble, respectiv sicane la varianta cu ele.

13. #653 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Amalfi e uber nice dar ce face traseul asa de greu imo e AI-ul... stay out of it's way. pt drift... un Shelby modelul original (nu mai tin minte anul) un pic upgraded cu traction si stability off, te joci cu acceleratia aia nebuna si numai in drift mergi madness ! cum zicea si Khan, eu cu manual gear inca nu reusesc sa controlez bestia (Shelby) asa ca automatic it's fun.

14. #654 SP
    Ha. Pai Amalfi este mult mai greoi decat NY. Cel din urma mentionat de mine, este de viteza, trebuie sa fii atent doar la cele doua viraje duble, respectiv sicane la varianta cu ele.
    Faza e ca vreau sa iau coltul cat mai strans si cateodata intru direct in parapet (cam odata la 5 ture mi se intampla sigur). Si daca mai patesc si sa ma rastorn cu masina si deci sa nu pot da rewind (decat daca apas repede pe select inainte sa se intoarca masina cu rotile-n sus) adio cursa.

Amalfi e cu curbe stranse, posibilitati de depasire, per total frumos

15. #655 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    nu am reusit niciodata sa rastorn masina ... ce-i drept nu am incercat intentionat, nici nu stiam ca nu mai poti da rewind dupa; defapt nici nu folosesc rewind.
    raman la parerea ca e usor controlul (in sensul bun) chiar cu bestii de masini, reusesc fara probleme sa mentin masina cu toate assisturile pe off; ajuta mult volanul, simti perfect cand pierzi aderenta, poti sa corectezi din timp.
    formidabil gameplay, chiar simti ca conduci.

un minus: unele masini nu au bordul complet functional; nu le merg indicatoarele deloc, nu sunt aprinse ecranele la cele care au afisaj digital, that sucks bigtime.

16. #656 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Sa ne ajunga si nou jocul anul asta, sa va vad cat de bravi mai sunteti in multiplayer

17. #657 SP
    eu nu reusesc nicicum sa gasesc curse online.
    am incercat de zeci de ori, nu gaseste nimic, ma pune pe mine host si nu vine nimeni.
    sunt singurul cu problema asta?
    disper

---------- Post added 17-11-2009 at 03:19 PM ----------

Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Sa ne ajunga si nou jocul anul asta, sa va vad cat de bravi mai sunteti in multiplayer
    da de unde vine jocul asta de dureaza atat ?

18. #658 SP
    Am primit cel mai tare design (multam Grey)
    Attached Images Attached Images dizain-misto.jpg

19. #659 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    da de unde vine jocul asta de dureaza atat ?
    Ei zic ca din Australia, eu cred ca de prin vreo galaxie indepartata in spatele unui mosneag zburator orb, cine stie.

Am primit cel mai tare design (multam Grey)
    Autografele la barul din colt, dupa ora 19:00.

20. #660 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    eu nu reusesc nicicum sa gasesc curse online.
    va rog spuneti-mi si mie careva daca gasiti curse.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 60 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast