sal, cum pot vedea replay-ul atunci cand se termina cursa???? ca nu imi apare decat continue, resalt race result shi inca o chestie dar fara replay, ma poate ajuta cineva?
Forza Motorsport 3 Road And Track Car Pack Vehicles Unveiled
Turn 10 Studios revealed the identities of the ten mystery cars in Forza Motorsport 3's Road and Track Car Pack today. The new vehicles will be available to download through Xbox Live on April 13th for 400 MS Points.
- 2010 SEAT Leon Cupra R
- 2010 Mazda MX-5 Superlight
- 2010 Bentley Continental Supersports
- 2010 Mini Coup� Concept
- 2010 Mercedes-Benz E63 AMG
- 2009 Holden HSV w427
- 2010 Volkswagen Golf R
- 2010 Ford Taurus SHO
- 2010 Renault Megane RS 250
- 2010 Vauxhall Insignia VXR
superb filmul.
stau si imi tot inchipui cum arata acasa instalati cei 8 soferi si cum rup volanul/controllerul.
eu unu stiu cand jucam online ca dupa o cursa la volan eram ud leoarca.
nameless_fear: asta pt. ca te si implici. Ar fi bine sa o faca toti... Majoritatea "accidentelor" cred ca apar din 2 motive. Primul ar fi incepatorii ca mine (desi stiind ca sunt incepator, ma gandesc mai mult cum sa feresc pe altii decat pe mine). Al doilea ar fi faptul ca iau FM3 prea in "joaca". Ia sa le spui "depinde viata ta de modul in care conduci"... sa vezi ce leoarca ies toti din cursa![]()
[url][url][url][url]
Xbox LIVE Marketplace | Forza Motorsport 3
partea proasta este ca nu ai unde sa te desfasori cu masinile care apar in pack-uri .Pe net se joaca doar cu Dodge Viper si ceva cu Ferari FX, mai ramane sa joci cu prietenii, dar .... in ultimul timp nu prea se mai joaca FM3 ,deh apar jocuri noi.
a pus si mo vad, da' asta e varianta pt lenesi
Exotic car pack:
2010 Gumpert Apollo S,
2010 Spyker C8 Laviolette LM85,
2010 SSC Ultimate Aero,
2010 Devon GTX,
2010 Rossion Q1,
2010 Joss JT1,
2010 Mosler MT900S,
2010 Radical SR8 Supersport,
2010 Wiesmann GT MF5,
2010 Spada Vetture Sport Codatronca TS.
Poi da intram si noi la un meciDar cine sta pe post de minge ???
![]()
Il punem pe Grey ca are experienta ... ii obisnuit cu busiturile![]()
![]()
Bookmarks