Sunt online chiar acum.
la a mea am bagat cateva ore in ea, mai mult mi'a luat sa ma gandesc la pozitionari si design
De ce am unele masini cu lacat? De exemplu Gallardo Superlagerra.
Am Ultimate Collection.
eu am vip da n-am xbox
---------- Post added 17-01-2011 at 08:01 PM ----------
si driftul renaste![]()
Intri acum? Stau pana la 12, dupa la nani...
LE: raptorscream , ai dat acum ceva vreme invitatie pentru party? Era un prieten la mine, si dupa muuuulta vreme mi-a zis...
Cum sterg pozele de pe forzamotorsport.net? Incerc sa fac upload la altele si imi spun ca, toate sloturile sunt ocupate.
Edit: Am rezolvat.![]()
io mai intru ocazional sa mai fac cate o masian pt drift ceva, da' daca nu mai e mai nimeni ...
Drift-ul se face numai la multiplayer? La single nu gasesc nimic, am cautat ca dementul...![]()
Trebuie sa apesi pe D-Pad stanga (parca) in timpul unei curse, o sa vezi in dreapta sus scorul de la drifting. Nu e un eveniment separat, poti face drift in orice tip de cursa.
in primu rand imi cer scuze daca s-a mai discutat despre asta dar nu am timp acum sa ma uit peste toate posturile.. cine imi spune si mie cum ii trimit unui prieten niste masini? am dat deja GIFT CAR la masinile respective si mi-au disparut din garaj. problema e ca inca nu au ajuns la prietenul respectiv.. nu a primit niciun mesaj nimic.. ma poate ajuta careva?
mersi mult!
Bookmarks