nu, eu am avut silver si a mers, singurele care nu ,erg sunt xbox originals si anumite demo-uri blocate pe regiuni .
Plus ca daca ai Silver pentru demo-uri trebuie sa astepti o saptamana sau doua ca sunt exclusiv celor cu Gold.
Salut.
As vrea sa-mi achizitionez live membership pe un an si ms points din state.
contul meu e facut pe UK. intrebarea ar fi...merge live membership si ms points din state pe contul de UK? exista posiblitatatea sa-mi modific setarile la cont sa-l trec pe US?
Multam fain anticipat!
Nu cred ca merita achizitionarea din State mai ales acum ca a crescut dolarul. Inainte intr-adevar era afacere. Din cate stiu nu merge cu MS points de US daca e facut pe UK si nici invers.
N-am incercat mutarea contului dar nu cred ca e posibila. Stiu ca poti modifica locatia in care te aflii dar originea contului (adica tara pe care ai pus-o cand l-ai creat) nu merge.
Nu numai ca nu merita achizitionarea din US, dar nici nu merge cod de US pe UK, si nici invers. De aceea si pe www.gamepointsnow.com gasiti clar separat in 3 tipuri: UK/EU - US - JAP.
Cat despre trecerea de la membership live de pe UK pe US, chiar nu stiu... never tried it.
Am vazut ca de pe gamepoints pot sa-mi iau xbox live gold sau cum ii zice doar de 12 luni pt contul de US.
Un alt site unde gasesc Gold doar de 3 luni exista? Tot asa de incredere?
Microsoft Points Xbox - Your number one source for Instant Xbox Live Points
Foarte ajutator raspunsul tau. Chill down; ia o pauza si posteaza si tu ceva mai util data viitoare ca nu suntem la maratonul posturilor.
Alt site de incredere care trimite codurile de MS points instant pe mail stiti? Gamepointsnow.com e down se pare.
Multumesc anticipat.
Cum vad pe ce tara am contul? Adica pe EU/UK sau US ? Ca am uitat ce am zis la inceput acolo.
Nu are legătură.
Fă ce-ți zic eu:
Te loghezi pe xbox.com, intrii pe profilul tău, apoi intrii pe My account și alegi din st�nga Contact Information și te uiți la Country/Region ce scrie.
United Kingdom
United States
Dacă scrie United Kingdom atunci cumperi UK points, dacă scrie United States atunci cumperi US points.
Gata!
By GuCOZA in forum Console News
Bookmarks