Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 29 of 29

Thread: Upgrade la PS4 sau nu?

1. #21 SP
    Member florindragos21's Avatar
    Foarte corect, trebuie luat in cinsiderare ca jocurile din actuala generatie de console sunt destul de scumpe, poate costa si 3-4 milioane un joc nou.
    Din punctul asta de vedere poti sa stai linistit la Xbox 360 si sa cumperi jocuri pe cateva zeci de ron de pe olx sau chiar de prin magazine (eu mi-am luat mai de mult din carrefour pachet AC Brotherhood si AC Revelations cu 47 de lei de exemplu).

2. #22 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Eu nu am spus ca al meu controller de ps4 este mai bun.
    Am spus ca mie nu imi place controllerul de xbox one(nu 360)deoarece este cam mare.
    Recunosc, apreciez controllerul de x1 si il respect pentru ca stiu ca este respectat.
    Pace si o seara buna!

3. #23 SP
    Member seven1994's Avatar
    Eu m-am aflat in situatia ta .Am cumparat xbox 360 nou din magazin plus cateva jocuri iar la o luna mi-am luat ps4.Am stat peste o luna cu xbox-ul la vanzare,reusind sa il dau doar la schimb pe jocuri de ps4.Pt mine a meritat investitia chiar daca nu am jucat titluri importante pe 360.Daca grafica e mai presus de gameplay cum tinde sa fie la mine o sa adori ps4(sau alta consola/pc,sa nu fim fanboy).Eu dupa ce am luat ps4 chiar si cand nu aveam ce juca nu ma puteam intoarce la 360 pt ca grafica era urata fata de ps4.Controllerul de 360 a fost super ok,m-am obisnuit cu el,dar la fel de repede m-am acomodat cu cel de ps4 si pot spune ca simt mainile relaxate chiar si dupa sesiuni lungi de gaming.Cat despre exclusivitati,ai de unde alege cu duiumul.Pt racing ai driveclub,un joc care arata in mare fel,pt unii controlul e prea arcade dar mie mi-a placut.Acum depinde de tine si de bugetul tau.

4. #24 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by florindragos21 View Post
    Foarte corect, trebuie luat in cinsiderare ca jocurile din actuala generatie de console sunt destul de scumpe, poate costa si 3-4 milioane un joc nou.
    Din punctul asta de vedere poti sa stai linistit la Xbox 360 si sa cumperi jocuri pe cateva zeci de ron de pe olx sau chiar de prin magazine (eu mi-am luat mai de mult din carrefour pachet AC Brotherhood si AC Revelations cu 47 de lei de exemplu).
    4 milioane un joc nou? Da de unde le cumpărați la asemenea preturi?

5. #25 SP
    Un GTA5 pt Xbox One de exemplu (tot în carrefour) aceea prețul asta, și nu era singurul joc de peste 300ron.

6. #26 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    De acord, dar trebuie sa fii teribil de ignorant sa iti cumperi jocuri de acolo. Si in Carrefour am vazut GTA 5 pentru 360 la 330 de lei. Probabil pentru XB1 e vreo 100 de euro.

7. #27 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A folosit drept exemplu preturile din Carrefour pentru ca exemplul asta i-a intarit cel mai bine argumentul

8. #28 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    @florindragos21
    Cu putin interes si timp investit gasesti jocuri noi la preturi bune in magazine / retaileri (atata vreme cat nu ai pretentii sa le joci imediat ce se lanseaza).
    Avem si un post pe forum, il gasesti aici.
    Totodata se poate "apela" si la piata SH pentru jocuri.

9. #29 SP
    multumesc,
    a fost pur si simplu un exemplu, nu am zis ca este un etalon carrefour

Eu majoritatea jocurilor le am SH sau luate prin gold (cand vad ca intr-o luna sunt jocuri interesante si nu au restrictie cumpar gold).
    de exemplu am jocuri luate cu gold ca: AC4, thief, f1 2013, Crysis3, AC2 luat cu 11ron la promotie (tot cu gold), sleeping dogs 50ron, FH 50ron, GOW 3Euro, pes 14 4euro, dante's inferno 9euro, forza3 7euro (toate astea sh).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2