efect de ploaie absolut fantastic... iar ce se vede in PIP zici ca este o cursa la TV
si inca unul din WTCC
si un test de visual damage
si un mic preview
efect de ploaie absolut fantastic... iar ce se vede in PIP zici ca este o cursa la TV
si inca unul din WTCC
si un test de visual damage
si un mic preview
Damage-ul mi se pare destul de redus tinand cont de viteza cu care s-au produs coliziunile din filmul 3.
Iar la 1:50 e foarte bizar ca masina a continuat sa ruleze cu aproape aceeasi viteza si nici macar nu a iesit de pe traseu.
Filmul 1 in schimb, e f misto.
Da, e simulator dar probabil exista si optiunea de a "arcadiza" jocul putin (assist-uri, damage, etc).
Ce-mi plac mie astia carora si Racedriver: GRID li se pare un joc prea simulator si prea greu si vin si comenteaza doar doar sa mai faca un post.
In mai toate declaratiile, s-a spus ca RacePro va fi accesibil si celor care nu vor sa joace un simulator in toata regula. Asta se va face cu assisst-uri care mai de care si damage off sau cel mult vizual. Pentru ceilalti, acestea se pot dezactiva.
Astia care vin nu considera deloc Grid nici simulator si nicidecum dificil.
Pe de alta parte, Race Pro este un simulator excelent dar din pacate nu eram la curent cu acel "damage visual" - mea culpa.
Din punct de vedere grafic, citez Eurogamer:
"On the surface of it, RACE Pro's closest competitor is the wonderful GRID. It has to be said this game doesn't even begin to challenge Codies' effort in terms of slick presentation, graphical refinement, or the evocative sense of the grit and glamour of motor racing. The car models are fine, but not up to the high standards of Codemasters or Bizarre, never mind Polyphony (although the sound is great, with admirably beefy exhaust notes)."
Pai nici pana acum nu s-a inteles ca RacePro este un simulator, ce poate fi jucat si un pic spre arcade ca GRID. Fiind un simulator, accentul nu a cazut pe grafica in primul rand. La genul asta de jocuri conteaza foarte mult cat de bine se misca masina, cat de bine se comporta, cat de bine este realizat traseul si nu ma refer vizual. Astia care vin ar fi trebuit sa stie diferenta intre un simulator si un arcade![]()
Pentru ca a fi un simulator bun nu inseamna automat sa vina si cu o grafica "superba", pentru ca atunci cand te lupti cu secundele nu stai sa admini nush ce pixel shader sau firicel de iarba, pentru ca simularea trebuie facuta la perfectie si nu oricine sta 5-10 ani in developing ca sa scoata si o grafica mirifica.
Pai nu ai inteles intrebarea: DE CE A FI UN SIMULATOR BUN NU INSEAMNA SA VINA SI CU O GRAFICA BUNA?
Sa intelegem ca orice simulator bun are o grafica mai slaba pentru ca dezvoltatorii nu au timp sa faca un engine grafic de calitate si se concentreaza doar pe calculele matematice pt simulare?
daca va asteptati ca Race Pro sa fie GT 5 la grafica si tot ce conteaza pentru voi este grafica, ramaneti la GT 5 (acum o sa spuneti acum ca GT 5 este simulator cu o grafica superba; GT 5 nu este simulator)
Fratilor chill down. Cine se asteapta ca Race PRO sa aibe grafica din GT5 ?? Eu unul abia astept sa pun mana pe joc.
Eu am intrebat de ce nu coexista aceste 2 elemente intr-un joc:simularea si grafica buna.Dpdv al programarii, sunt 2 lucruri total diferite, deci nu vad unde ar fi problema.
GT5 nu este un simulator PUR, dar se apropie de simulare destul de mult(fata de altele) si are o grafica dementiala.De ce alti producatori nu ar putea sa ia grafica din GT5 (sau Grid) si sa imbunatateasca simularea din joc?
Acelasi lucru ca si un simulator de tren, de exemplu.Dar baietii de la M$ pregatesc un nou Train Simulator cu o grafica dementiala.
Probabil pentru ca rutinele pentru fizica care gestioneaza toate elemente in interactiune (masina + traseu + AI, in f.ctie de viteza, aderenta, damage etc.) folosesc multa putere de procesare, chiar daca nu e un lucru evident. In cazul unui simulator sunt mult mai multe variabile decat intr-un joc ca Grid sau PGR ==> compromis. Vrei, totusi, sa optimizezi cat de mult cu putinta si partea grafica? Perfect, renunti la variatii meteo, ciclu noapte-zi (Forza 2).
Cat despre GT 5 Prologue (sau oricare alt Gran Turismo) ale carui rutine gestioneaza, teoretic, nu stiu cate elemente simultan, mie mi se pare ca masina se comporta in continuare ca un tanc, care intra in coliziune cu alte tancuri eventual. Dar asta e deja o opinie subiectiva![]()
Taw, voiam sa postez legat de grafica dar vad ca mi-a luat-o AlanPoe inainte. Pe langa puterea de procesare gandeste-te la timpul investit in optimizarea tuturor elementelor grafice tocmai pentru a manca mai putina putere de procesare, chiar nu ti se pare un argument ce sta in picioare?
Oka, mersi pt explicatii, ma gandeam eu ca despre asta vorba, desi poate pt PC s-ar putea face acest compromis in viitor cu vreun alt joc.
AlanPoe, iti impartasesc parerea referitor la GT5.
Si nici SimBin nu este un producator obsedat de grafica. Grafica a fost pe plan secundar in cam toate jocurile lor.
Eu sper doar sa fim in numar mare, si poate sa avem si un campionat![]()
By GreyhounD in forum Game Reviews & Previews
By Bobby in forum Videos
By istrategie in forum Console News
By Dj Mo in forum Console News
Bookmarks