pana acum:
Hardcoregamer - 2.25 / 5
Eurogamer - 8 / 10
Edge - 8 / 10
OXM - 8 / 10
Preview: Race Pro Videos - G4tv.com
pana acum:
Hardcoregamer - 2.25 / 5
Eurogamer - 8 / 10
Edge - 8 / 10
OXM - 8 / 10
Preview: Race Pro Videos - G4tv.com
Asta inseamna peste medie. Se adauga pasiune pentru jocurile auto si hopa hopa, ai un super joc![]()
Avand in vedere ca in ziua de azi conteaza pentru review-eri foarte mult grafica, e clar ca RacePro nu va lua nicio nota maxima. O medie de 8/10 pana acum eu zic ca spune destul de multe.
Haos total. Iti dai seama daca ajungi sa te blochezi intre parapetii aia ce iese
Unele portiuni sunt chiar inguste.
nu, intai ma loveste pe mine ca nu ii tin franele, apoi se intoarce si se intepeneste intre parapeti
pare interesant. personal imi place tot ce a scos simbin pana acum. am o parere de rau ca nu iese si pe ps3 dar asta este. afirmatia ca toata seria gran turismo este oribila mi se pare cel putin exagerata. pana acum eu nu am jucat nici un racing care macar sa se apropie de gran turismo 3. indiferent ca vorbim de xbox, ps3 sau pc.
Asta cu Formula 3000 o sa tina locul Formulei 1, ca deh.. pe 360 nu avem joc cu Formula 1![]()
Parca si volanu se misca mai bine ca cel din masinile de WTCC.
Apropo, ce sistem de captura a imaginii o avea ? la fel ca in FORZA ?
Asa da frate! Foarte misto ultimu video pus de mo
Volanul ala este volan in sfarsit! iar sunetul mi se pare super ok, numai zic de feeling si traseu![]()
ce e alea??? sper sa nu arate asa varianta finala...parca n-are texturile incarcate. un alt minus in opinia mea ar fi lipsa reclamelor pe circuit. au asa un feel de circuit de teste.
By GreyhounD in forum Game Reviews & Previews
By Bobby in forum Videos
By istrategie in forum Console News
By Dj Mo in forum Console News
Bookmarks