Mai ajunge cineva la lansare?
Jocul e cel mai atractiv , pariez ca ai aruncat tot si ai bagat jocul in consola fara sa te uiti la restul.
Dabea astept pozele Exist , nu am mai fost la o lansare de mult , de cand am castigat H.A.W.K , relativ un an.
Am jucat acum coop cu un prieten si pot spune ca acele 5-6 ore de joc o sa se prelungeasca destul de multPentru mine jocul adevarat incepe abia in coop ,nu ca SP-ul e de neglijat doar ca e mult mai fun in 2 .
Imi pare atat de rau ca nu am putut ajunge la lansare,nici la transmisiunea live nu m-am uitat![]()
@Honord: Ce ai facut sa primesti jocul ? Din cate am inteles a avut loc un concurs 1vs1 dar nu stiu prea multe detalii .
Tot ce vezi acolo inafara de joc am primit intr-un goodye bag , pe care l-am primit ca am ajuns cel mai repede la un tip care lucra la gigabyte si am raspuns la o intrebare iar jocul prin aceeasi metoda , a fost o intrebare extrem de simpla '' pe ce consola se poate juca splinter cell conviction '' , si am raspuns primul and I haz it now.
Si apropo de ce ai zis tu de co-op , jocul e absolut superb in co-op am avut parte de 7 ore de Hunter mode pe Realistic exceptionale cu un prieten as mai face chestia asta oricand!
LE: am uitat , cat despre 1vs1 am ajuns pe locul 4 but it was hell of a fun !
Superb joc! Demo-ul nu ii face dreptate. Nu mi s-a parut nici scurt, nici lung. Este exact cat trebuie, iar co-op este de vis. Sper sa nu prinda la lume ultima misiune. Sam Fisher![]()
O sa il las pe Archer sa se odihneasca o perioada. Aud voci care imi spun: Reach, Reach, Reach.
La concursuri de genul asta, cei care sunt in regula cu jocurile, vor fi mereu in dezavantaj datorita pirateriei.
---------- Post added 03-05-2010 at 10:14 AM ----------
O sa ii rog pe cei care nu au jucat inca, sa nu citeasca spoilerul, in special pe Krusht.
By zNowkid in forum Videos
By razvanrazy in forum Apple
By Bobby in forum Console News
Bookmarks