Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 22 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 321 to 340 of 423

Thread: Splinter Cell Conviction

1. #321 SP
    Member Mindscrewy's Avatar
    Mai ajunge cineva la lansare?

2. #322 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    A fost si lansarea.

Cred ca s-au dat vreo 10 jocuri pentru x360.

3. #323 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Am terminat single player. Total: 10 ore si 17 minute. Frumos joc.
    Pot spune aceelasi lucru , ai jucat si Infiltration Mode / Deniable ops?

4. #324 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am terminat single player. Total: 10 ore si 17 minute. Frumos joc.
    Ne faci si noua un mini review ceva ? Sau, macar da o nota personala... chiar sunt curios. Ca te stiam disperat rau dupa joc... si nota unui fan conteaza

5. #325 SP
    UberDude Honord's Avatar
    De la lansare
    Attached Images Attached Images hpim1752.jpg

6. #326 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    E bine ca sunt facute doar pentru lansari , ar fi culmea sa cumpere toata lumea jocurile asa la un pret redus , ar duce la oprirea fabricarii lor.
    se referea la materialele promotionale, gen postere, pliante....

Quote Originally Posted by Honord View Post
    De la lansare
    felicitari omule te-ai ales cu un super joc, super nou, gratis

7. #327 SP
    naz
    De la lansare
    Felicitari ! Ce ti-au mai dat pe langa joc ? Ca nu prea imi pot da seama.

8. #328 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Felicitari ! Ce ti-au mai dat pe langa joc ? Ca nu prea imi pot da seama.
    - una bucata mousepad gigant
    - o carticica cu diferite placi de baza
    - in-game gun
    - o chestie de agatat chei ( scuzati dar am un enorm lapsus la cum se spune )
    - sticky notes
    - si jocul uber cool Splinter Cell Conviction !!
    LE: era sa uit pixul!!

9. #329 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Felicitari

O sa postez si eu poze de la lansare cat de curand.

10. #330 SP
    naz
    Jocul e cel mai atractiv , pariez ca ai aruncat tot si ai bagat jocul in consola fara sa te uiti la restul.
    Dabea astept pozele Exist , nu am mai fost la o lansare de mult , de cand am castigat H.A.W.K , relativ un an.

11. #331 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Jocul e cel mai atractiv , pariez ca ai aruncat tot si ai bagat jocul in consola fara sa te uiti la restul.
    Dabea astept pozele Exist , nu am mai fost la o lansare de mult , de cand am castigat H.A.W.K , relativ un an.
    Nu e chiar asa , mousepad-ul sta excelent pe birou , duceam lipsa de pixuri si cam totul a avut o intrebuintare , nimic nu a ramas nefolosit spre bucuria mea iar acuma ma joc Conviction si mai bag ochiul prin monitor sa vad ce spuneti si astept pozele lui eXist

12. #332 SP
    E bine ca sunt facute doar pentru lansari , ar fi culmea sa cumpere toata lumea jocurile asa la un pret redus , ar duce la oprirea fabricarii lor.
    Da ma refeream la tricouri, alte obiecte care poarta marca jocului (de ex. carabiniera cu lanterna cu SC5), postere etc.

13. #333 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Mindscrewy View Post
    Da ma refeream la tricouri, alte obiecte care poarta marca jocului (de ex. carabiniera cu lanterna cu SC5), postere etc.
    Greseala mea . M-am apucat de un review al jocului , o sa il postez cand e gata.

14. #334 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Greseala mea . M-am apucat de un review al jocului , o sa il postez cand e gata.
    succes dude!

15. #335 SP
    Member LeGenD's Avatar
    e chiar frumos jocul...imi place...mai ales cand o palmuiesc pe tipa aia)

16. #336 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Am jucat acum coop cu un prieten si pot spune ca acele 5-6 ore de joc o sa se prelungeasca destul de mult Pentru mine jocul adevarat incepe abia in coop ,nu ca SP-ul e de neglijat doar ca e mult mai fun in 2 .
    Imi pare atat de rau ca nu am putut ajunge la lansare,nici la transmisiunea live nu m-am uitat
    @Honord: Ce ai facut sa primesti jocul ? Din cate am inteles a avut loc un concurs 1vs1 dar nu stiu prea multe detalii .

17. #337 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Am jucat acum coop cu un prieten si pot spune ca acele 5-6 ore de joc o sa se prelungeasca destul de mult Pentru mine jocul adevarat incepe abia in coop ,nu ca SP-ul e de neglijat doar ca e mult mai fun in 2 .
    Imi pare atat de rau ca nu am putut ajunge la lansare,nici la transmisiunea live nu m-am uitat
    @Honord: Ce ai facut sa primesti jocul ? Din cate am inteles a avut loc un concurs 1vs1 dar nu stiu prea multe detalii .
    Tot ce vezi acolo inafara de joc am primit intr-un goodye bag , pe care l-am primit ca am ajuns cel mai repede la un tip care lucra la gigabyte si am raspuns la o intrebare iar jocul prin aceeasi metoda , a fost o intrebare extrem de simpla '' pe ce consola se poate juca splinter cell conviction '' , si am raspuns primul and I haz it now.
    Si apropo de ce ai zis tu de co-op , jocul e absolut superb in co-op am avut parte de 7 ore de Hunter mode pe Realistic exceptionale cu un prieten as mai face chestia asta oricand!

LE: am uitat , cat despre 1vs1 am ajuns pe locul 4 but it was hell of a fun !

18. #338 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Superb joc! Demo-ul nu ii face dreptate. Nu mi s-a parut nici scurt, nici lung. Este exact cat trebuie, iar co-op este de vis. Sper sa nu prinda la lume ultima misiune. Sam Fisher

19. #339 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    O sa il las pe Archer sa se odihneasca o perioada. Aud voci care imi spun: Reach, Reach, Reach.

LE: am uitat , cat despre 1vs1 am ajuns pe locul 4 but it was hell of a fun !
    La concursuri de genul asta, cei care sunt in regula cu jocurile, vor fi mereu in dezavantaj datorita pirateriei.

---------- Post added 03-05-2010 at 10:14 AM ----------

O sa ii rog pe cei care nu au jucat inca, sa nu citeasca spoilerul, in special pe Krusht.

20. #340 SP
    La concursuri de genul asta, cei care sunt in regula cu jocurile, vor fi mereu in dezavantaj datorita pirateriei.
    M-am uitat la ei cum au jucat si chiar am fost surprins ca nimeni nu a folosit sonar goggles (care le-ar fi oferit un avantaj enorm) sau orice alt gadget, deci nu dadeau semne previous play.

Hehe, si eu sunt curios sa aflu raspunsul la intrebarea asta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 22 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast