Mai ajunge cineva la lansare?
Jocul e cel mai atractiv , pariez ca ai aruncat tot si ai bagat jocul in consola fara sa te uiti la restul.
Dabea astept pozele Exist , nu am mai fost la o lansare de mult , de cand am castigat H.A.W.K , relativ un an.
Am jucat acum coop cu un prieten si pot spune ca acele 5-6 ore de joc o sa se prelungeasca destul de multPentru mine jocul adevarat incepe abia in coop ,nu ca SP-ul e de neglijat doar ca e mult mai fun in 2 .
Imi pare atat de rau ca nu am putut ajunge la lansare,nici la transmisiunea live nu m-am uitat![]()
@Honord: Ce ai facut sa primesti jocul ? Din cate am inteles a avut loc un concurs 1vs1 dar nu stiu prea multe detalii .
Tot ce vezi acolo inafara de joc am primit intr-un goodye bag , pe care l-am primit ca am ajuns cel mai repede la un tip care lucra la gigabyte si am raspuns la o intrebare iar jocul prin aceeasi metoda , a fost o intrebare extrem de simpla '' pe ce consola se poate juca splinter cell conviction '' , si am raspuns primul and I haz it now.
Si apropo de ce ai zis tu de co-op , jocul e absolut superb in co-op am avut parte de 7 ore de Hunter mode pe Realistic exceptionale cu un prieten as mai face chestia asta oricand!
LE: am uitat , cat despre 1vs1 am ajuns pe locul 4 but it was hell of a fun !
Superb joc! Demo-ul nu ii face dreptate. Nu mi s-a parut nici scurt, nici lung. Este exact cat trebuie, iar co-op este de vis. Sper sa nu prinda la lume ultima misiune. Sam Fisher![]()
O sa il las pe Archer sa se odihneasca o perioada. Aud voci care imi spun: Reach, Reach, Reach.
La concursuri de genul asta, cei care sunt in regula cu jocurile, vor fi mereu in dezavantaj datorita pirateriei.
---------- Post added 03-05-2010 at 10:14 AM ----------
O sa ii rog pe cei care nu au jucat inca, sa nu citeasca spoilerul, in special pe Krusht.
Bookmarks