cat costa, arata foarte bine![]()
sal . cred ca o sa mergem prin cluj asa ca poate facem o vizita si la sala . as vrea as stiu pe unde ii ? strada eroilor se refera la bulevardu eroilor adica strada pe care ii Shang Hai-ul si Oakley (a.k.a. 2 metrii sub pamant ) . si as vrea sa stiu daca aveti Left 4 dead. sa dam un meci in 4 (pe putin ) . ms asta ii tot
![]()
da man, Bd-ul Eroilor in centru (intre P-ta Unirii si P-ta A.Iancu) o iei pe straduta de langa Biserica Greco-Catolica(doar o biserica e oricum pe eroilor...)...si intri intr-o curte pe stanga, si urci la etajul casei de acolo...poate explica cineva mai bine....sau sa-ti pun o harta?
L.E: ti-am pus si o harta, o poza spune cat 1000 cuvinte...sala e la X-ul rosu![]()
...eu at�ta știu să-ți spun: sala e vis-a-vis de conservatorul de muzică (pleonasm acceptat)![]()
ok thx la amandoi. cred ca vin weekendu asta intr-o vizita . da nu mi-ati spus . aveti left 4 dead ?
sa dau cu prietenii un team co-op
Are cineva idee de ce ai avea nevoie pentru a deschide o astfel de sala ? Ma refer strict la actele necesare. Mi-a propus cineva sa-l ajut sa-si deschide o astfel de sala si habar n-am ce sa-i spun.
By RonanN1 in forum Console Club
By cdman in forum Console Club
By pooaul in forum Health, Food & Sports
By siNcE in forum Offtopic
Bookmarks