Dă-i un PM lui killerdan că-ți răspunde el.
Trebuia sa ma uit mai devreme si pe aria de 360. Si cand te gandesti ca am si avut unul! Felicitari baietilor pentru sala. Mi-as deschide si eu unul de PS3. Vreau sa zic ca locatia deja o am. (un apartament cu 3 camere) Oricum these are just dreams for now. Bafta in continuare cu sala
!
am fost azi pe la sala cu un prieten(care nu prea se are cu consolele, dar i-a placut) la un Street Fighter 4 si Sega Rally....super faina sala, atmosfera e super, lumea(cel putin cat am fost eu acolo) calumea.......ce mai....nota 10+ .....felicitari ptr aceasta realizare, sper sa va mearga din ce in ce mai bine
![]()
PS. cred ca m-am intalnit si cu ceva lume de pe forum, dar nu stiu cu cine![]()
...fază tare azi la sală: mă jucam Guitar Hero III (Career Expert) și ajung la piesa Radio Song...no o c�nt și la final primesc achievement-ul:
lollolWhammy Mania
Use the Whammy Bar on every held note on Number of the Beast
(o piesă total diferită)
...toți din sală, WTF?! lol
Fazele astea mereu sunt Priceless! Woooooo!
*p.s.
...stupid achievement glitch
Parcă văd...c�nt Through the Fire and Flames pentru:
...și �n schimb primesc:Star Mania
Activate Star Power 3 times on Through the Fire and Flames on Expert
...ayayaya, get them Gates!Tone Deaf
Beat any song on the expert difficulty with the games sound options turned down to zero![]()
Cand am vazut pozele...am ramas ceva de genul: WHAT THE ****?!
Este impresionant ce a facut .Ii urez succes si sunt invidios ca nu stau in Cluj.Chiar daca am xbox.
Ati introdus bauturi alcoolice? Se poate fuma? Voi fi la Cluj peste cateva saptamani si doresc sa stiu daca facem un party ceva. Ronan ce bei?
Da , stiu ce vrei sa zici . Rar vezi fete sa se joace pe vreo consola . Mai nou s-a apucat prietena mea de Virtual Fighter 4 : Evolution. Mai mare tie dragu sa o vezi cum ma bate
![]()
(la joc lollol) . ok , si ue stau la vreo 50 de km de cluj si vorbeam cu prietenii sa mergem in cluj sa luam ceva arome de narghilea , da eu cred ca ma opresc un pic la un GoW
![]()
am fost ieri din nou, cu doi prieteni(care au fost asa incantati, incat vor sa mai mergem)....stiu ca devin repetitiv, dar....super sala! mergeti clujeni, bucurati-va ca aveti unde....chiar merita....e super, si daca mergi in 2...iesi la pret de nimic.....
PS.pfaaiii...ce pacat ca Forza Motorsport nu mergem in multiplayer cu split-screenchiar eram curios sa-l incerc
![]()
hm....nu stiu care e....cred ca 2 ....nu-i nimic, next time i know better....thank you
nu ma am deloc cu xbox-urile....de fapt, acolo la sala am jucat for the first time ever pe Xbox...
![]()
am macar cu ce sa-l bat la cap pe Ronan![]()
By RonanN1 in forum Console Club
By cdman in forum Console Club
By pooaul in forum Health, Food & Sports
By siNcE in forum Offtopic
Bookmarks