N-au avut probleme cu licențele(toate actele au fost oki) - faza era că nu mai prea venea lumea la sală și no...e cam greu să duci �n spate așa ceva.
Mai sunt două săli �n Cluj (una pe moților și una...prin mănăștur)![]()
N-au avut probleme cu licențele(toate actele au fost oki) - faza era că nu mai prea venea lumea la sală și no...e cam greu să duci �n spate așa ceva.
Mai sunt două săli �n Cluj (una pe moților și una...prin mănăștur)![]()
pacat!
si cu toate Xbox-urile 360 si cu jocurile ce au facut ?
ca a fost o investitie scumpa , cred!
De luni a inceput un concurs la Gamaniacs, premiul cel mare e un iPad.
Trebuie doar sa pastrezi bonul, atunci cand e extragerea sa iti poti valida premiul. Dureaza cam pana prin iunie.
LE: Am gasit si pagina de Facebook: http://www.facebook.com/photo.php?pi...d=130643152991
Acuma vorbeam si eu cu remus de concursul astaTare. Care vreti sa veniti cu mine vineri seara sa jucam vreo 2 ore sa ma anuntati
Am fost ieri cu trei prieteni si am tras o ora de Rockband II pe Motilor
Sala e super misto si e racoare, ceea ce-i ok.
Cu siguranta o sa mai trec pe acolo.
Cati anisori ai, 16-17? Ai platit vreodata o taxa in viata ta? Radem, glumim, pana te trezesti cu Garda Financiara la poarta si nu stii cum sa scapi de incurcatura aia cu o "de la o luna la doi ani". Ce ii intereseaza pe aia daca e lansat PS3 in Romania sau nu? Scoti bani de pe urma unui lucrul pe care scrie clar ca nu ai voie sa-l folosesti in interes comercial. Ce e atat de complicat? Traiti pe alta lume, mai![]()
Necazul e ca pana se organizeaza autoritatile sa controleze drepturile de autor sunt unii care fac f. multi bani, cum ar fi cei de la ramaicopil.ro. (Si sunt 90% sigur ca nu au nici un acord cu Sony, pt ca am vorbit cu reprezentanti Sony)
BTW, inclusiv vanzarea de jocuri originale, intre persoane fizice, ceea ce se face pe forumul asta, e ilegala dupa legea noastra a drepturilor de autor, daca nu esti inregistrat la ORDA ca distribuitor.
Stai putin, tu nu ai vrut sa faci acelasi lucru dar ti s-au furat televizoarele si ps3urile? Si acum vi aici si spui cat de ilegal e totul si cat de nemernici sunt altii ca fac bani pentru ca tie nu ti-o iesit afacerea?
http://www.consolegames.ro/forum/f41...v-fullhd-cluj/
Multumim ca ai venit sa ne avertizezi ca e ilegal ce facem noi pe forum. Acum poate ne scutesti de frustrarile tale si ne parasesti.
Numai bine.
Din pacate cam incurci borcanele... Ceea ce faceai tu cu inchiriererea nu era legal (de exp. iau un joc acum de Xbox 360 si scrie mare "Unauthorised copying, reverse engineering, transmission, public performance, rental, pay for play, or circumvention of copy protection is strictly prohibited"). Vanzarea unui bun al tau este permisa si va fi permisa intotdeauna (atata timp cat se respecta drepturile omului la proprietate). Cand va fi interzis sa vinzi un bun al tau, atunci se va inchide amazon-ul, ebay-ul, okazii.ro, precum si orice firma care vinde in regim consignatie, second hand, etc... si vei cumpara jocuri doar de la "autorizati". Iar legea la care te referi tu va fi de tip Klingonian si noi ne vom numi asa cum meritam: rom-ulani
P.S. Daca stiam ca fac atata rau prin promovarea originalelor pe CG... mai bine imi faceam server de torrents, nu ? Pfft...
Repet, orice bun dobandit in mod legal, din momentul in care devine proprietate personala, il poti vinde linistit (atata timp cat nu vorbim de droguri, arme sau alte produse interzise de lege). Slava Domnului, gasesti sute de mii de items "not for sale" pe amazon, ebay & co. Si sa fim seriosi, daca mie imi pune maine un "bun" prieten un sticker cu "not for sale" pe masina, inseamna ca nu mai pot s-o vand ? Daca aveam un contract, atfel se punea problema... Asa, sa nu-mi spuneti... voi de cate ori cumparati un joc, sau il primiti cadou, sau il castigati la vreun concurs... faceti contracte pt. el ?
P.S. Eu zic sa nu reinventam roata... sau in cazul de fata comertul. Si sa nu incercam sa gasim acum "buba" pe un site unde numai eu stiu ce probleme am cu toti romanii care se cred pirati, haiduci sau mai stiu eu ce zorro autohton... in timp ce peste tot in jur colcaie de torrents, piraterii, furturi, crackuri, warez, etc... Asa ca, daca e cineva care se simte ofensat ca incercam sa facem ceva ok, e liber sa plece in alta parte. Now, please get back on-topic !
Hai ca in 2 ani imi deschid si eu o sala (ca sa fac 18 si sa iau cei 10.000 Euro de la 'nea boc...vise). Chiar interesanta afacerea , insa trebuie sa o promovezi bine (reclame in ziare , afise, ''fluturasi'' +reclame luminoase and stuff la sala) si sa ai un spatiu intr-o locatie buna.
Bookmarks