Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 281

Thread: Sala Gaming (X360) - Cluj-Napoca

1. #221 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by jimday View Post
    eu azi am fost in sala, dar n-am vazut 11 console...explicatie?
    Tu n-ai văzut că s-a schimbat sala? Uită-te la pozele din primul post și-o să vezi diferența

Acum sunt 4 sau 5 + o parte a sălii unde se poate sta și bea un suc...and stuff.

Dacă ai fost la sală...de ce n-ai �ntrebat acolo care-i treaba?

*p.s. celelalte console sunt �n spate, n-ai cum să le vezi

2. #222 SP
    Junior Member jimday's Avatar
    poate, n-am fost in space sa vad totul, numai de guitar hero am intrebat

---------- Post added 19-11-2009 at 10:17 PM ----------

poate, n-am fost in stace sa vad totul, numai de guitar hero am intrebat
    xx

---------- Post added 19-11-2009 at 10:18 PM ----------

poate, n-am fost in spate sa vad totul, numai de guitar hero am intrebat
    xx

3. #223 SP
    Junior Member eucaleb's Avatar

licente inchiriere

Eu am pus o intrebare referitoare la licente pentru inchiriere jocuri si console 360 la Microsoft Romania Infocenter <[email protected]> si am primit raspunsul:
    "Microsoft nu va poate oferi nici o autorizatie pentru folosirea acestora [consolele Xbox] in cadrul unui Internet Cafe."

La o intrebare similara pusa reprezentantului SCEE(Sony Computer Entertainment Europe) pentru Romania <[email protected]> mi s-a raspuns:
    "Our SW and HW products are made for non-commercial purposes only. For this reason we can not give you an authorization for commercial use."

Referitor la inchierea de jocuri firma de avocatura BURCHEL & ASOCIATII <[email protected]> care reprezinta in Romania Electronic Arts si Vivendi Games (Blizzard Entertaiment si Sierra Entertaiment) mi s-a raspuns:
    "Electronic Arts nu autorizeaza si prin urmare nu acorda licentiere pentru inchirierea programelor sale la domiciliul clientului sau in alte locuri din afara sediului sau a punctului de lucru al unui comerciant. Exista posibilitatea acordarii unei licentieri pentru inchiriere in sistem 'sala de jocuri'"
    confirmand explicit faptul ca firmele de inchiriat (pt acasa) jocuri PS/xbox functioneaza ilegal.

Legea nr. 8 din 1996 actualizata zice:
    Art. 140. - (1) Constituie infractiuni si se pedepsesc cu inchisoare de la o luna la 2 ani sau cu amenda urmatoarele fapte comise fara autorizarea sau consimtamantul titularului drepturilor recunoscute de prezenta lege:
    b) distribuirea, inchirierea sau importul pe piata interna a operelor ori a produselor purtatoare de drepturi conexe, altele decat marfurile-pirat;

4. #224 SP
    Junior Member hosmy's Avatar
    cam pare ilegal, din cate imi amintesc pe jocuri scrie ceva de genu "For home use ONLY" si ....nu in interes comercial

5. #225 SP
    Junior Member alexmarius56's Avatar
    Ce mai e de zis ... Foarte buna ideea .... Foarte mare investitie... Foarte Foarte in final ..

Nota 10!

6. #226 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Quote Originally Posted by eucaleb View Post
    Eu am pus o intrebare referitoare la licente pentru inchiriere jocuri si console 360 la Microsoft Romania Infocenter <[email protected]> si am primit raspunsul:
    "Microsoft nu va poate oferi nici o autorizatie pentru folosirea acestora [consolele Xbox] in cadrul unui Internet Cafe."

La o intrebare similara pusa reprezentantului SCEE(Sony Computer Entertainment Europe) pentru Romania <[email protected]> mi s-a raspuns:
    "Our SW and HW products are made for non-commercial purposes only. For this reason we can not give you an authorization for commercial use."

Referitor la inchierea de jocuri firma de avocatura BURCHEL & ASOCIATII <[email protected]> care reprezinta in Romania Electronic Arts si Vivendi Games (Blizzard Entertaiment si Sierra Entertaiment) mi s-a raspuns:
    "Electronic Arts nu autorizeaza si prin urmare nu acorda licentiere pentru inchirierea programelor sale la domiciliul clientului sau in alte locuri din afara sediului sau a punctului de lucru al unui comerciant. Exista posibilitatea acordarii unei licentieri pentru inchiriere in sistem 'sala de jocuri'"
    confirmand explicit faptul ca firmele de inchiriat (pt acasa) jocuri PS/xbox functioneaza ilegal.

Legea nr. 8 din 1996 actualizata zice:
    Art. 140. - (1) Constituie infractiuni si se pedepsesc cu inchisoare de la o luna la 2 ani sau cu amenda urmatoarele fapte comise fara autorizarea sau consimtamantul titularului drepturilor recunoscute de prezenta lege:
    b) distribuirea, inchirierea sau importul pe piata interna a operelor ori a produselor purtatoare de drepturi conexe, altele decat marfurile-pirat;
    Din moment ce acele console nu sunt lansate in Romania (nu exista), care-i problema ? In cazul in care rezolv cu bugetul, deschid o sala sa vad cine vine sa ma amendeze Nu se inchiriaza pt ca vor sa vanda ei mai multe copii ale jocului si echipamentul necesar (consola). Sa fim seriosi...imoral (poate), ilegal? Nu!
    Btw, ei sa puna mana sa rezolve problema cu PSN/Live in RO !(discriminare ? DA! ) cheers

PS: pe viitor cine stie ce minunatie de proiect de lege mai apare... de ex: taxa pe pc/consola. ah, parca este(era) taxa radio ... anyway, who give's a fuNk? apropos, aia cu taxa pe sex a fost imba !

7. #227 SP
    Junior Member cIpRi's Avatar
    daca ai sub 18 ani ai voie acolo?

8. #228 SP
    Quote Originally Posted by cIpRi View Post
    Da.

9. #229 SP
    Junior Member Semake's Avatar
    Am si eu o intrebare. Se pot inchiria consolele acasa? Daca se pot, as dori sa stiu un tarif. Va multumesc frumos.

10. #230 SP
    Quote Originally Posted by Semake View Post
    Am si eu o intrebare. Se pot inchiria consolele acasa? Daca se pot, as dori sa stiu un tarif. Va multumesc frumos.
    Acuma am vb. cu Adnrei. Din păcate numai...

11. #231 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cIpRi View Post
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Da.
    Sper ca daca tot au voie macar sa li se interzica jocurile rated M... atlfel e grav...

12. #232 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sper ca daca tot au voie macar sa li se interzica jocurile rated M... atlfel e grav...
    Lumea se joacă doar FIFA/NBA la sală lol c�nd mai merg eu joacă (ne jucăm) Tekken 6, Soul Calibur IV sau Street Fighter 4.

13. #233 SP
    Junior Member calin PS3's Avatar
    whaaaaa ce tare eu sunt din baia mare unde sigur nu o sa avem sala de jocuri , bine ca sunt aproape da cluj

14. #234 SP
    Member OxygeN's Avatar
    foarte frumos facut clubul + scaune gaming deci e de 10/10 daca as fi fost din cluj mias fi petrecut mult timp acolo

15. #235 SP
    Member LeGenD's Avatar
    lol ronan nici nu stiam ca dedesupt de citadel unde jucam pe vremuri cs la "performanta" era sala de xbox)...cel putin nu imi aduc aminte sau parca era inainte bar de striptease) dar infine bv cu sala...arata bine.

16. #236 SP
    Junior Member TaVi's Avatar
    sall all !

ce sa intamplat cu sala , deoarece am fost cu 2 prieteni si am urcat sus la sala si cand sa deschidem usa surpriza: inchisa !

M-am uitat pe geam sa vad cum e inauntru , nu mai era nici o consola si nici un TV , si pe jos nu mai era nimic doar parchetul !

Si pe perete era acel semn de la xbox 360 , X-ul acela !

Sa desfiintat , sau ce sa intamplat

17. #237 SP
    Quote Originally Posted by TaVi View Post
    sall all !

ce sa intamplat cu sala , deoarece am fost cu 2 prieteni si am urcat sus la sala si cand sa deschidem usa surpriza: inchisa !

M-am uitat pe geam sa vad cum e inauntru , nu mai era nici o consola si nici un TV , si pe jos nu mai era nimic doar parchetul !

Si pe perete era acel semn de la xbox 360 , X-ul acela !

Sa desfiintat , sau ce sa intamplat
    Da, din pacate s-a desfiintat - au fost ceva...probleme (era culmea să nu fie...doar trăim �n Rom�nia).

18. #238 SP
    phai

cand am fost acum dimineata , nu mia venit sa cred , am crezut ca este in renovare sau ceva

pacat , era frumos !

dar ce probleme au avut , licente ?

19. #239 SP
    Admin MonkY's Avatar
    TaVi: ai grija cu limbajul !

Era normal sa apara probleme (si nu neaparat pt. ca traim in Romania) atata timp cat este ilegal.

20. #240 SP
    ok , scuze , da dar nu se va mai redeschide niciodata ?
    sau ceva de genu ? ( am xbox 360 acasa , dar era mai distractiv acolo , deoarece te jucai cu prietenii si avveai o varietate de jocuri )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast