Am decis sa deschid acest topic pentru jocurile de xbox 360 care seamana cat de cat intre ele, pentru a hotara care este mai bun si sa observam minusuri si plusuri, grafica, poveste etc. ( sau doar pur si simplu pentru cei care nu stiu ce sa aleaga intre doua jocuri). Vreau sa nu mai avem nelamuriri in legatura cu achizitionarea unui joc pt xbox 360.
Eu de exemplu peste o luna cam asa voi primi un xbox 360 250gb slim, pe care cu siguranta nu il voi moda deci voi cumpara doar jocuri originale
Ok, mie imi plac jocurile gen : gta iv,nfs shift 2, la noire , the run,etc. Iar partea proasta este ca nu imi plac shootere-le(foarte rar imi place unul)
Am stat 1 saptamana si m-am gandit care sa fie primul meu joc pentru xbox 360 slim. Si am inceput sa ma gandesc , si sa ma sucesc, si etc. De ex:
Forza 3 vs Nfs Shift 2 Unleashed, ambele sigilate ... Si m-am uitat la review-uri, la commenturi pe forum, la video, la poze etc. Iar in final am decis ca NFS SHIFT 2 UNLEASHED sa fie castigatorul. Poate am ales prost poate nu . De aceea doresc in continuare parerile tuturor pentru comparatii de jocuri. Incep eu cu 1 comparatie:
Forza Motorsport 3 vs Need For Speed: The Run. ( Si daca puteti sa spuneti de ce va place unul mai mult decat celalalt si invers. ) Va astept parerile.
Multumesc.
Bookmarks