Vand/schimb God of War Remastered, zona 2, descrierea pe coperta in ceha, jocul in engleza.
Preferat la schimb cu GTA V, Diablo 3, Lara Croft, Metro plus diferenta de pret daca este cazul.
Vand/schimb God of War Remastered, zona 2, descrierea pe coperta in ceha, jocul in engleza.
Preferat la schimb cu GTA V, Diablo 3, Lara Croft, Metro plus diferenta de pret daca este cazul.
Putin OFF:
Vand consola Playstation TV, pachet complet (consola + cablurile necesare + cutie).
Este perfect pentru Remote play cu PS4, si ruleaza jocurile de PSP PS1 si o selectie de jocuri PS Vita.
Consola mai are garantie aproape un an la Media Markt Ungaria.
Pret: 150 ron.
Doar azi pentru cei din Cluj> PS TV pachet complet - 90 ron.
Accept si schimburi cu jocuri PS4 sau PS Vita.
Am urmatoarele:
- Battlefield 4 (sigilat)
- Putty Squad
- The Wolf Among Us
- Trials Fusion - The Awesome Max Edition (coduri nefolosite)
Schimb cu Fifa 15, WRC 5 sau Lara Croft and the Temple of Osiris. Ofer si diferenta, daca e cazul.
@Victor420> Daca ai raspuns la mesajul meu: multumesc de oferta, dar am jucat pe Sleeping Dogs pe vremurile PS3. Nu am precizat mai devreme dar ma intereseaza urmatoarele jocuri: Project Cars, Dark Souls 2, Destiny, Battlefield 4, Wolfenstein, AC 4, Batman Arkham Knight, Diablo 3 (in acest ordine).
Cumpar Assassin's Creed Black Flag.
De asemenea, daca are cineva de vanzare toata seria de la black flag incoace ma intereseaza (Black Flag, Unity, Syndicate).
Caut GTA 5, Project cars,NFS 2015, controller ps4.
ofer la schimb Driveclub, Uncharted the Nathan Drake collection, ofer si diferenta unde e cazul.
Eu ieri am luat de la Altex pe Project Cars cu 115 ron. Pe site-ul lor scrie ca nu mai au in stoc, dar in magazin (Iulius Mall) a ramas inca vreo 5-6 bucati.
Cumpar Star Wars Battlefront si Mortal Kombat X.
Sunt disponibil si la
@marv vanzatorul nu trimite in Cluj![]()
Bookmarks