Vand FIFA 16 - 160 lei.
Vand Call of Duty Advanced Warfare - 70 lei.
La pachet - 210 lei.
Valabil doar in Cluj si accept schimb doar cu Need for Speed-ul nou.
Ma puteti si contacta telefonic:
Vand FIFA 16 - 160 lei.
La pachet - 210 lei.
Call of Duty Advanced Warfare rezervat.
Cumpar Need For Speed 2015.
OFF: Nu are cineva de vanzare o consola PS Vita? Nu conteaza modelul, numai sa aiba un card de memorie minim 8 Gb.
G-xtreme, nu mi-o lua in lume de rau, da' mi se pare ca faci spam aici. Imi apare ca s-a postat pe thread si intru sa vad ce e nou, dar dau tot de anunturile tale. Daca vrei sa faci reminder atat de des, iti recomand sa deschizi un nou thread cu anuntul tau. Mersi.
Acestea sunt datele in care am postat, mereu on topic (inainte de aceasta perioada am avut o activitate mai latenta):
02-11-2015 11:32
04-11-2015 15:36
06-11-2015 10:36
07-11-2015 13:54
08-11-2015 20:23
Yesterday 18:52
Acest thread a fost deschis de mine. Regulament CG:
"5. Nu folositi UP-uri consecutive decat dupa o perioada de minim 24h! Orice post al dvs. urmat de un alt post in perioada mai mica de 24h va fi automat "merged" de catre server. Deasemenea nu sunt permise UP-uri decat pe threadurile de vanzare/cumparare proprii."
Daca ai o problema personala cu mine, imi scrii pe privat. Daca nu, te invit sa faci ce fac si restul membrilor pe acest thread si sa ramai la subiect.
Mai puneti si altii jocuri la vanzare ca bate vantu si vi se pare ca doar @G-XtremE vinde! (sau cumpara)
Ati vazut careva la Altex/MG pe raft Fallout 4? Sau ramane orasul nostru de "5 stele" iar ultimul asa si cum e defapt?
Assassin's Creed - Unity PS4 | ALTEX
100 lei altex
E foarte buna ideea cu thread-ul, e bine ca l-ai facut, ziceam doar ca mi se pare ca postezi prea des aceleasi lucruri. Desi regulamentul mentioneaza UP-uri la 24 de ore cred ca pe un thread care se adreseaza unui grup mai mare de oameni, cum e acesta, ar fi de bun simt sa fie mai mare timpul de asteptare pana sa pui un nou reminder.
Dupa cum am mentionat in primul post, nu mi-o lua in nume de rau, n-am nimic cu tine (ce motive as avea). Trebuia sa sune ca o sugestie ce am scris eu, nu ca un repros.
Bookmarks