Pune, te rog si un pret si alte detalii pe care le poti consideri importante - vezi punctul II din Regulament.
Da, mersi. Am dat copy paste de pe OLX si am uitat ca acolo n-am preț in textul anunțului.
Am si cutia, ca poate se înțelege ca nu o am, pt ca nu am pus poza cu ea. E intacta, nici macar bateriile pt controller nu le-am desfăcut.
Daca il vindeai acum 2-3 saptamani te scapam de el imediat. Asa a trebuit sa risc pe OLX dar am avut noroc de super om si acolo.
Spor la vanzare!
P. S. - nu-ti place Starfield? Fix acum il vinzi?
In general nu mi-au placut foarte mult jocurile Bethesda, dar asta pare ca s-ar putea sa ma prinda. L-am incercat putin si m-a prins asa un sentiment placut ca atunci cand am jucat prima data Mass Effect si eram fascinat de lumea aia si de calatoritul prin spatiu.
Dar fix Starfield e si motivul pt care vand xbox-ul. Cele 30fps m-au facut sa-mi dau seama ca am un PC in care doar o placa video mai buna lipseste si pot juca multe jocuri la 60fps fara probleme. Sunt dispus sa renunt la altele pe partea grafica, dar nu la framerate. Chiar acum caut sa pun comanda de GPU si o sursa sa duca tot sistemul. Oricum imi ramane PS5-ul pe partea de console, si sotia are si mai jucam online impreuna. Chiar zilele astea jucam Remnant 2. Deci nu renunt la console de tot
Bookmarks