Conversation Between kkmk and vapornosferatu

7 Visitor Messages

  1. mersii mult cu siguranta nu ma voi lasa pana nu le voi readuce la viata bafta si tie
  2. maine le trimit. c�nd am verificat, bateria era moarta. si nu o am decat de o saptamana. daca reusesti ceva, sa imi spui. le vei primi pana la sf. saptamanii. bafta!
  3. da asa este multumesc mult rezolva si bateria o desfac bucati de la a la z totul e posibil
  4. iti trimit si o baterie neagra cu led albastru dar vezi ca bateria trebuie modata ca are contactul imperfect. cel mai bine merge metoda in T facut din capse pentru documente invelite in plastic.scoti plasticul si faci t-ul un pic mai inalt decat normal ca asa e smecheria asta.eu asa am mai pacalit-o. Lais Ionut Anton? asa e?
  5. da le vreau daca ai si baterie la ele ar fii super desii nu cred ca vrei sa dai si bateriile sunt bune si atomizoarele punele intr o punga sau cutiuta si expediaza le prin posta la republicii 60 bl 60 sc d ap80 5500bacau lais ionut anton numele meu platesc eu taxa postala de 5ron
  6. da le vreau daca ai si baterie la ele ar fii super desii nu cred ca vrei sa dai si bateriile sunt bune si atomizoarele punele intr o punga sau cutiuta si expediaza le prin posta la republicii 60 bl 60 sc d ap80 5500bacau lais ionut anton numele meu platesc eu taxa postala de 5ron
  7. daca tu crezi ca poti revigora ORICE atomizor, o sa iti trimit 2 de 801, noi. unul trage a gol iar la celalalt rezistenta este prea mare. le vrei?
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7