There you go, X marks the spot.
LE: A mea nu e chiar aşa spoilerifică fiindcă am pus doar un X pe poza lui andreips3. Sper şi eu cine nu a jucat să se abţină să dea click pt. zoom.
There you go, X marks the spot.
LE: A mea nu e chiar aşa spoilerifică fiindcă am pus doar un X pe poza lui andreips3. Sper şi eu cine nu a jucat să se abţină să dea click pt. zoom.
Mersi Ronan si L0G1X.Acum eram cu google maps in fata. lol
Nu cred ca poate fi considerat spoiler. Sunt chestii de colectat cum au fost "blast shards" in inFamous sau "flying rats" in Gta4.
Spoiler ar fi motivul pentru care le colectezi.![]()
as avea nevoie de putin ajutor , sunt pe la inceput acolo la castelu unchiului mario si trebuie sa gasesc 4 codex found am gasit 3 dar al 4 lea parca a intrat in pamant , pe harta au aparut primele trei.
multumesc.
am gasit era destul de departe inafara orasului ...sper sa nu se considere offtopic , poate mai ajuta pe cineva.
VG247 Blog Archive Assassin’s Creed II getting two bits of DLC in early 2010
Power Tips Video Game, WikiCheats: Assassin's Creed II San Marco Scuttle Walkthrough HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com@@AMEPARAM@@src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=59091"@@AMEPARAM@@59091
aseara am facut si eu 1000/1000
superb jocam trecut cu vederea calitatea filmuletelor
![]()
Am nevoie de putin ajutor sunt la vila unchiului Mario si nu pot intra in vila intr'o parte trebuie sa gasesc niste "codex pages" am 15/30 , restul nu apar pe harta chiar daca imi spune sa ma uit de ele , nu inteleg. Sper sa ma ajute cineva sa inteleg
Assassin's Creed 2 - Archer Glitch
...hahahahahaaha.
am o intrebare : eu am zona 3 de la web,daca voi cumpara DLC de pe US Store va merge ? ( la LBP a mers)
Nu este o regula. Sunt jocuri zona 3 la care merge DLC-ul cumparat de pe US - vezi Dead Space, LBP etc. Sunt insa cazuri si in care nu functioneaza: - Bioshock, Ninja Gaiden Sigma etc. Este la risc.
Ati observat cate mesaje sunt ascunse prin puzzle-urile din "The Truth"? Eu am stat sa descifrez doar unul, cel dintr-o poza cu Nikolas Tesla.
[spoiler=mesajul si decifrarea]
A=C (asta e cheia)
JG WUGF KV VQ
FGXGNQR C DQVVQONGUU UQWTEG
QH GPGTIA. VGNGHWPMGP
YKTGNGUU UVCVKQP
He used it to
develop a bottomless source
of energy. Telefunken
wireless station
Si dupa un scurt Google: Telefunken
[/spoiler]
Am mai observat si alte mesaje scrise in cod Morse si cod binar, dar cine sa stea sa le noteze\descifreze pe toate. Astept sa apara pe net o lista completa cu secretele, asa cum am facut si in cazul lui Dead Space.
E de admirat cat de multa atentie au acordat cei de la Ubisoft povestii in acest sequel, iar partea a treia cu siguranta va fi epica.
Am terminat si eu acum assassin's creed 2 iar sfarsitul mi s'a parut ok , sigur va urla o parte a 3 a ,)
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
Bookmarks