![]() |
||||
![]() |
|
|
#281 (permalink) |
|
Why so serious ?
|
ref la asta, mi se pare ca scrie la inceputul jocului, ca pt o experienta mai plauzibila, sau cum zic ei acolo, trebe jucat in italiana, nu in engleza. e facut asa, ca sa putem juca si noi, restu, care nu stim italiana si mi se pare super ok, cat timp ai de ales si italiana...
|
|
|
|
| Thank You 2 from: | DevilBringer (25-11-2009), eXistenZ (25-11-2009) |
|
|
#283 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() |
deocamdata singura cronica de lansare serioasa am gasit-o pe un blogul realizatorului Academiei de Gaming (emisiunea de la Lynx). Originalul e aici, ii dau copy-paste:
Quote:
|
|
|
|
|
| Thank You Luna from: | trickz (25-11-2009) |
|
|
#284 (permalink) |
|
Dweeb™
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Am si eu o intrebare, poate mai mult sau mai putin pertinenta pentru Romania.
Ce cauta un copil de 13 ani la lansarea unui joc Rated M ?! ...Adica 18+ ?
|
| Thank You 4 from: |
|
|
#285 (permalink) |
|
Furry little bastard
|
Crezi ca au auzit romanii de ESRB?Puteau aia sa vanda acolo Verbatimuri cu AC 2 ca nu-i baga nimeni in seama.
|
| Thank You 3 from: |
|
|
#286 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
eXist - am dubii ca legislatia americana se aplica in romania. in ro rating-ul e strict consultativ, date fiind si diferentele culturale dintre cele doua tari.
Devergo - esti foarte confuz in privinta termenilor. poate imi explici mai clar legatura dintre ESRB si piraterie. Sau cea dintre o lansare oficiala si piraterie
|
|
|
|
|
|
#287 (permalink) |
|
Furry little bastard
|
M-am referit la atitudinea autoritatilor romane fata de astfel de event-uri.Pirateria a fost doar un exemplu,este ignorata aproape in totalitate in tarisoara noastra mioritica.Cel putin s-au mai desteptat si ei in ceea ce priveste industria muzicala,mai fac 2-3 verificari pe an.Ma intreb daca stiu macar cate pierderi sufera o firma datorita celor cu papagalu' pe umar.
si ca sa nu fiu complet off: Vreau sa stiu (de la cei care au jucat si primul) daca AC 2 chiar merita cumparat.Ca asa s-a zis si la primul: ca vai ce fun e,ca nu te plictisesti si spre sfarsit incercai sa nu adormi.Daca au scapat macar decat de aceasta problema imensa (repetabilitatea) atunci n-o sa mai astep sa ajunga la bargain-bin pentru a-l cumpara.Sunt interesat in mare parte de parerile celor care au terminat jocul,sau care sunt foarte aproape de final.
|
|
|
#289 (permalink) |
|
Dweeb™
Nici nu esti "Asasin", Vorba aia - Casta Asasinilor ! (Crezul Asasinilor),
Daca era un joc cu "iepuraşi", mai ziceam ca "aflasera relativ curand ca jocul a fost rated 18+" , dar nici atunci, avand in vedere ca jocul a fost testat in RO.
|
|
|
#290 (permalink) |
|
Senior Member
|
Devergo-Sa zicem cam 3 sferturi din joc nu sunt plictisitoare.Vai mama dar cand incepi sa aduni codexurile alea care se afla la mama dracu` ascunse in orase diferite si ai de mers de garai(sunt multe la numar),te ia o durere de cap..si nu prea vad multe schimbari fata de primul,decat cateva elemente aduse noi..in rest misiunile cam la fel de repetitive
|
| Thank You 2 from: | alexxx_862006 (26-11-2009), Devergo (25-11-2009) |
|
|
#291 (permalink) |
|
Why so serious ?
|
depinde de gusturi aici. mie personal, inca imi face placere sa mai joc doar ca sa adun comorile, penele si inscriptiile alea, dupa harta asta: Assassins Creed 2 Monteriggioni Villa Map
mi se pare foarte tare faptul ca ma pot plimba liber prin oras si pot, inca, face, misiuni secundare, gen Assassination, care vad ca nu se mai termina
|
|
|
|
|
|
#292 (permalink) |
|
Member
![]() |
Devergo, eu am terminat jocul, merita cumparat nu e plictisitor ca 1 si are o poveste buna, nu te lua dupa ce spune lumea pe aici.
---------- Post added 25-11-2009 at 07:54 PM ---------- eu am strans 30 de codexuri in 30 de minute ! doar te uiti pe harta, daca toate siturile de specialitte au spus ca e bun... |
|
|
|
| Thank You 2 from: | Devergo (25-11-2009), razvanrazy (25-11-2009) |
|
|
#295 (permalink) |
|
Member
![]() |
Si impresia mea e ca e foarte bun. Are lacune in ceea ce priveste story-ul si grafica in cut-scenes dar la gameplay (poate cu execeptia luptelor inca usor rigide), atentia pentru detaliu si efectiv multitudinea de lucruri pe care le poti face in joc se prezinta excelent. Si este o experienta diferita de orice alt joc inafara de primul din serie.
Iar legat de lansare, e foarte bine ca se fac lucruri de genul acesta. Sunt de acord ca presa de specialitate de la noi este departe de a fi profi dar pun suflet in ce fac si nu poti sa ai chiar aceleasi asteptari ca in strainatate. In ceea ce priveste concursul, ei bine nu a avut pretentia ca ar fi unul profesionist organizat, facea parte din evenimentul de lansare si poate ca ar fi bine ca in loc sa comentam sa sustinem initiative de genul prin prezenta noastra acolo. Eu am incercat sa ma duc la toate si nu am plecat cu mana goala de obicei
|
|
|
|
|
|
#296 (permalink) |
|
The Horseman Cometh
|
|
|
| Thank You 4 from: |
|
|
#297 (permalink) |
|
Furry little bastard
|
Merci pentru review,nici nu-mi mai bat capul.Oare Gamestop si IGN mai fac review-uri de calitate?sau sunt ocupati sa-si indese dolarei in buzunarele lor fara fund?
|
| Thank You Devergo from: | ReNeGaDe124 (26-11-2009) |
|
|
#299 (permalink) | |
|
Dweeb™
Quote:
Hohohoooo!!!! .... GOOD ONE ! THE TRUTH HAS SET US FREE!
|
|
|
|
#300 (permalink) |
|
Senior Member
|
Am adunat toate codex urile alea,acum m-a trimis la Leonardo..stiti voi pentru ce.Culmea culmilor,am uitat in ce oras era sediul lui Leonardo ~
.Isi aduce aminte cineva?
|
![]() |
| Tags |
| assassin, creed |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|