Am luat si eu pachetul Dura Premium care contine 2 baterii, 2 atomizatoare, incarcator, cablu USB, 10 rezerve.
Prima impresie a fost OK, calitatea produsului este peste medie, dar acuma sa vedem folosirea pe timp indelungat.
Ceea ce ma nemultumeste este durata rezevei, in sensul ca eu in mod normal fumez 1 pachet de tigari pe zi, pachetul Janty l-am primit de 3 zile si vreau sa spun ca am consumat cam 3 rezerve/zi, ceea ce mi se pare cam mult. Chestia ce spun ei ca 1 rezerva = 15, 20 tigari este cam bull****, poate se refera la continutul de nicotina dar in nici un caz la nr. de puf-uri. Bateria este cat de cat OK, tine cam 1 zi, dar eu avand 2 una o tin tot timpul la incarcat si cand se descarca o inlocuiesc si o tin iar la curent si tot asa, deci de baterie nu prea pot sa ma plang.
Am facut un calcul estimativ, 1 pachet/zi= 7 lei, 3 rezerve/zi=15 lei ceea ce mi se pare foarte mult, mai pui si transportul si ajungi destul de scump.
Overall calitatea este OK cartusele intra greu, ceea ce este bine, nu curg. Eu am luat acest pachet cu gandul de a ma lasa de fumat. Tigara electronica este o alternativa buna la ceea analogica, dar singurul lucru care nu prea "merge", nu inlocuieste tigara traditionala la cafeaua de dimineata

in rest, in timpul zilei substituie foarte bine tigara.
Le-am scris si celor de la Janty despre problema cu rezervele si mi-au raspuns prompt:
Buna seara,
Numarul de inhalari este postat in functie de estimarile producatorilor, pe baza informatiilor primite de la clienti ca dumneavoastra. Sunteti insa singura persoana care raporteaza o asa de mare diferenta intre numarul mediu de inhalari si realitatea. Nu am nici un raspuns la aceasta problema, sunt surprins, insa este posibil sa fie si datorita felului dumneavoastra de a inhala, sau intr-adevar numarul de inhalari raportat de ei sa fie gresit.
Incarcatorul usb va fi livrat cel mai probabil saptamana viitoare, impreuna cu manualul de utilizare si garantia, sau daca doriti sa comandati rezerve suplimentare, o data cu acestea.
Cu lichid-ul Janty pentru reincarcare, costurile ar trebui sa scada cu 35% conform estimarilor celor de la Janty si va fi disponibil cel mai probabil in aprox 1 saptamana.
Costurile de expeditie pentru accesorii si rezerve sunt mult mai mici decat cele pentru seturile complete, astfel pentru rezerve si accesorii aveti posibilitatea expedierii prin Posta Romana si costul este de 3 lei.
O seara buna,
Insemna ca eu sunt de vina ca trag ca bou' din tigara 
Am sa mai revin cu impresii pe parcurs.