Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 214 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 187 ... LastLast
Results 1,721 to 1,740 of 4276

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #1721 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Ce gluma ieftina... Witcher 3, RDR 2, Rise/Shadow of Tomb Raider, Gears 5, Halo 5,Forza horizon 3/4 etc.
    Unii se fac ca nu vad sau fug de realitate. Vedem in noiembrie cum sta PS5 vs PS4 vs Series X


    Sper ca dau si ei detalii anul asta despre backward compatibility cu PS4. Cate jocuri sunt suportate, sunt imbunatatiri fata de PS4 etc.

  2. #1722 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Era doar o gluma ce trebuia tratata ca atare

    Dar da, consola decoleaza si in jocurile 3rd party, deci nu este asta

  3. #1723 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Din contra, eu cred ca PS5 va fi cea mai buna consola a lor de dupa PS2. Si mai cred cu tărie ca aceasta consola va avea un sistem de răcire satisfăcător, iar cei de la Sony par încrezători in aceasta consola.
    Sa nu mai zic ca absolut toate sondajele facute in mediul online le da avânt, cred ca vom vedea o demonstrație de forta pe prte de vanzari, parca vezi ca apar cu un pret de 399€-449€.

  4. #1724 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    În cazul unei console, silențiozitate și rotații la nivel scăzut cu un ventilator de tip laptop nu există. La cât de anemic e, pe undeva e normal ca ventilatorul să fie tot timpul sub stres.

    Mai nou, am văzut oameni care decupează cacasa PS4 desupra ventilatorului și montează niște aerisiri (kit-uri) pentru o ventilație cât mai bună. E și asta o soluție până la urmă.

  5. #1725 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    O consecinta fireasca daca e prost proiectata consola eu zic sa studiezi un pic Xbox One x care desi e mai puternica si mai mica decat PS4 Pro e si mai silentioasa.

    ---------- Post added 31-07-2020 at 16:09 ----------

    Conteaza mult cum e gandita racirea, radiatorul etc.

  6. #1726 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Tocmai asta am explicat, nu prea ai înțeles, sau n-am reușit eu să explic bine.

    Bine, noi vorbim acum despre niște lucruri pe care lumea deja le cunoaște foarte bine. Vom vedea generația viitoare care și cât de mult își vor îmbunătăți sistemele de joc.

  7. #1727 SP
    Junior Member Cyberpunk77's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    Jeff Grubb implies State of Play is between Aug 5th and 11th
    Sony au anunțat recent un event pe 6 August pt Sony Music.. deci e plauzibil. dar mai mult ca sigur vom vedea o sesiune sau 2 live streams from PlayStation in August



  8. #1728 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Nu sunt fan Xbox sau PlayStation, am PS4 pro the last of us 2 limited edition si Xbox One X dar am avut si PS4 Pro prima revizie si One S pe care le-am vandut. Daca e sa o luam cu mistourile PS4 e ca un cuptor si face ca un avion.

    Sa vedem cum e PS5-ul dar pana in noiembrie sunt sanse slabe sa aflam.

  9. #1729 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Nu mai faceti glumite pe aici (sau pe dincolo), ca unii pun la suflet si este pacat, ajung sa dea acatiste. Au suferit rau in ultimele generatii, nu stiu daca mai rezista la inca una plina de meme-uri.

  10. #1730 SP
    Junior Member Cyberpunk77's Avatar

  11. #1731 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce-ai vrut sa spui cu twitt-u ala ca nu ma prind? E doar un random dude care s-a reintors la joc si se joaca cu photo mode?

    Also, diferentele de vanzari nu sunt neaparat date de calitatea jocurilor ci de faptul ca lumea stie de Playstation de mai multi ani decat stie de Xbox - nu doar exclusivitatile vand ci brandul in sine.

    Vezi video asta daca nu ma crezi:


    Referitor la Game Pass, fanboys Sony fac si aici la fel ca la EA Access - ce ne trebuie noua asa ceva? Noi avem exclusive...bla bla bla. Vine EA Access pe consola, toata lumea sare pe el si vinde bine.

    Game Pass este un serviciu excelent (nu bun), un pas fffff mare in fata pentru industrie si locul spre care se indreapta toata lumea - serviciu de game streaming cu sau fara abonament pentru a juca jocurile incluse (la fel ca la EA Access si viitorul Ubi access sau cum ii vor spune - care este in beta pe PC momentan).

  12. #1732 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Gap-ul intre Xbox si PS pot sa bag mana in foc si spun ca e pentru ca absolut toate jocurile de Xbox sunt si pe PC day one. Game pass-ul e ceva frumos, nu neaparat pentru mine pentru ca eu daca sunt interesat de un joc imi place sa il detin, nu sa-l "inchiriez". Insa ofera jocuri bune

  13. #1733 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Nu sunt toate day one pe PC. Rockstar a făcut mai mereu rabat de la regula asta, dar bine, aici e un cu totul alt motiv pentru care jocurile lor se lansează cu mare delay în varianta PC.

    Diferența în vânzări se mai datorează și unui alt lucru extrem de important.

    PS4 e modabilă, Xbox One not. Cunosc vreo doi tipi care strict pentru asta au cumpărat PS4. O chestiune deloc neglijabilă.

    Așa se explică și de ce la 100 de milioane de console, cel mai de succes exclusiv PS4, Uncharted 4, a vândut „doar" 16 mil. de exemplare

  14. #1734 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    Nu mai faceti glumite pe aici (sau pe dincolo), ca unii pun la suflet si este pacat, ajung sa dea acatiste. Au suferit rau in ultimele generatii, nu stiu daca mai rezista la inca una plina de meme-uri.
    Nu reusesti sa ma instigi sa te injur tare de tot si sa iau ban, stai calm in joc de glezne.

  15. #1735 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Pentru mine diferenta intre PS4 sunt intai si intai de exlusivitati. Efectiv nu ma atrag cele de pe XBox (as juca pe PC daca m-ar atrage unul dar... poate doar Forza). Adevarul ca nici nu stiu multe exclusivitati de la ei, fata de PS4. Aceeasi tb o am si cu Nintendo. Nu ma atrag deloc. Nu ca ar fi proaste. Poate daca as juca probabil mi-ar place, doar ca nu ma atrag.

    Apoi e controllerul. Am inceput cu cel de la PS3. Am luat si unul de 360 dupa ceva timp, ca sa joc pe PC. Dar il prefer pe cel de la PS. Pacat ca doar in ultimii ani au inceput jocurile de PC sa suporte nativ PS4.

    Le-am pus in ordinea asta ptr ca as suporta controllerul daca ar fi jocuri sa vreau sa le joc de la ei.

    Mi-ar place ca Pro-ul sa fie ca X dar conteaza mai mult jocurile. Probabil la fel va fi si intre PS5 si Series X (in favoarea ser X) dar... a cata oara o zic?... daca nu ma atrag jocurile, degeaba.

    Apoi mai e o chestie. PS e popular si in Asia si in restul lumii. XBox nu stiu daca in Asia e asa popular ca PS. De asta e si diferenta asta de vanzari, printre altele. PS e un brand mai cunoscut world wide. Cea mai vanduta consola XBox e 360. Toate PS o depasesc la unitati vandute (cea mai vanduta e PS2 si e aproape dublu cat 360)

    Apoi XBox a avut o lansare proasta in comparatie cu PS4, pret mai mare, exclusivitati putine, pana la X a fost mai slaba ca performanta.

    Azi ma uitam pe youtube la ceva tech news in care zicea ca PS are target de 120-150 milioane unitati PS5 vandute (pe toata viata ei). Microsoft are 60 milioane. Pana si ei stiu ca nu se pot compara ca brand in lume. Deci vanzarile PS vs XBox nu arata calitatea consolelor, ci cat de cunoscut e un brand fata de altul.

    Eu cred ca Microsoft cel mai probabil au invatat din greselile de la One si se vor descurca cu consola asta. PS nu stiu. Adica e usor sa te imbeti cu un succes, si sa lasi garda mai jos, sa nu mai incerci sa impingi limitele a ceea ce poti sa faci. Din esec vine progresul/succesul, mai rar din succes.

  16. #1736 SP
    Junior Member Cyberpunk77's Avatar
    @JohnConstantine: zic sa mai așteptăm un pic si vb dupa sesiunile de jocuri si prezentări de luna aceasta din partea celor 2 companii. atunci putem spune fiecare ce părere avem despre aceste evenimente și care sunt jocurile next gen care ne plac cel mai mult ^_^



    @razvanrazy: eu cred ca astea sunt prețurile reale, doar daca se întâmplă ceva neașteptat ar putea sa mai scadă. mai mult de 500 de euro nu cred ca se pot întinde nici Sony.

    btw: nu vad nici un stand.. cum aparea listat într-un lick mai vechi, deci sigur vine in cutie împreună cu consola

  17. #1737 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cel mai probabil sunt doar preturi puse din burta doar pentr trafic.

    Desi fiind vorba de Carrefour, e posibil sa fi primit preturile oficiale, pe care le vor anunta in cateva zile

  18. #1738 SP
    Member VictusG's Avatar
    Mie mi se par prea bune preturile, nu prea cred ca ar costa manetele mai putin decat cele de acuma, sunt preturi puse din burta.

  19. #1739 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dar parca au zis ca gamepad-urile vor fi 60$, deci si euro.

  20. #1740 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Quote Originally Posted by Cyberpunk77 View Post
    @JohnConstantine: zic sa mai așteptăm un pic si vb dupa sesiunile de jocuri si prezentări de luna aceasta din partea celor 2 companii. atunci putem spune fiecare ce părere avem despre aceste evenimente și care sunt jocurile next gen care ne plac cel mai mult
    Ma refeream la generatia asta.

    Si ma refeream ca pe mine nu ma atrag. Nu pot vb ptr altii. Dar e o posibila explicatie de ce MS nu vinde atatea unitati ca Sony. Poate si altii sunt ca mine. Plus brandul ca notorietate. Plus Asia (in special Japonia) e mama lor, atat ptr PS cat si ptr Nintendo. De aici, si poate si altele, "succesul" consolelor PS. nu ca ar fi m bune.

    Cat despre next gen vom vedea. Dar tinand cont de ce am zis mai sus, plus loialitatea detinatorilor de console (de ex eu tind m mult sa iau un PS5 decat un XBox, ptr ca am fost multimit de PS4, dar am si conturi ptr el pe care vreau sa le fol in cont, fata de Xbox unde nu am nici unu), PS5 vor avea vanzari m multe decat Series X. Chiar daca Series X va fi m buna. Singura cale sa nu fie asa e ca Sony sa o dea in bara rau de tot, gen pret mare, consola cu defecte, f calda, zgomotoasa, exclusivitati slabe. Mai multe de astea la un loc. Ptr Sony un esec e ca vanzarile sa fie mult sub asteptari (gen sub 80 de milioane, comparabil cu PS2, PS3 e un "esec" chiar daca a depasit putin 360, cea mai vanduta consola MS). Daca Series X va fi mult peste asteptari, si daca va mai fi o generatie dupa asta, atunci poate MS se vor bate direct cu Sony la vanzari.

    Fac precizarile astea ptr ca se umflau muschii aici, si pe net in gen, si se dadeau vanzarile ca masura a calitatii, a cea m buna consola. Pur si simplu PS se vinde m bine, nu ptr ca e m buna, ci ptr ca e m cunoscuta si are o piata m mare. Pt Xbox conteaza m mult sa faca totul bine decat pt PS, si sa patrunda bine pe pietele loiale Sony (in Japonia cel putin nu vad asta), daca vrea sa vanda la fel.

    Sony vs MS aici, e cum e Intel vs AMD. Intel stagneaza dar vinde mai mult. AMD vine tare din urma. Asa poate patisi Sony daca se culca pe o ureche. Dar asta se face in generatii. Abia la a 3a gen de cpu AMD a spart cu adev gheata, la urm s-ar putea sa le dea de furca serios celor de la Intel.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 214 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 187 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts