Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 237 of 903 FirstFirst ... 137 187 227 235 236 237 238 239 247 287 337 737 ... LastLast
Results 4,721 to 4,740 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #4721 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Chiar ajung sa ma gandesc daca merita sa iau consola cand nu imi doresc cu adevarat niciun joc.
    Pai tocmai ai mentionat 2. Killzone si AC4. Daca nu joci BF4 sau CoD, atunci ai de ales intre FIFA 14, Rivals si Knack, dar sa stii ca si LEGO Marvel Super Heroes e foarte haios (l-am jucat pe PS3), deci ai putea sa-i dai si lui o sansa. Eu voi lua Killzone si probabil ca imi voi upgrada AC4. Cu ce mai primesc de la Plus eu zic ca sunt ok o perioada.

  2. #4722 SP
    Junior Member Razvanss's Avatar
    Salut,sunt nou cu consolele,am un ps3 de cateva luni si ce vreau sa stiu este daca pe ps4 voi folosi acelasi cont care il am pe ps3 sau trebuie un cont nou,multumesc!

  3. #4723 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Razvanss: bine ai venit! Ai (cam) toate raspunsurile aici: http://www.consolegames.ro/forum/f11...aystation-4-a/. Dar pe scurt da, poti folosi fara probleme acelasi cont.

  4. #4724 SP
    Junior Member Andrewok's Avatar
    Revin si eu cu cateva intrebari in plus In primul rand, care sunt diferentele dintre conturile facute US/UK?(bonus-uri diferite, preturi?). In al doilea rand, stiti cumva/a-ti auzit pe undeva daca in Romania vor veni si bundle-uri(ca si cele de pe amazon uk) in aceeasi perioada ~15 decembrie? In ultimul rand, as avea nevoie de putin ajutor pentru a ma decide ce consola next-gen sa aleg(strict PS4/Xbox One). Ma tot uit pe youtube, twitch la review-uri, gameplay-uri etc si nu am reusit sa ma decid. As avea si cateva intrebari legate de aplicatiile ce apartin ambelor console(care vor functiona la noi), includ aici si legarea receiver-ului TV la Xbox One(daca se va putea). - ar trebui sa intreb pe thread-ul de Xbox One?
    Pfiuu..cam mult de citit. Sper sa ma puteti lamuri cat de cat.
    Multumesc mult!

  5. #4725 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    suntem mai rai decat Sudul Africii

    lansare oficiala ps4 :

    South Africa - December 13th

    de ciuda o sa-l aduca si baietii nostri cu sacosele , tot prin decembrie

    pana nu apare ps store Romania cred ca nu ma apropii de consola, ce dracu sa te freci atat cu conturi uk si carduri valorice(de parca ai fi infractor), mai exista si o eventuala teama de banare ,garantie..nebunie.. sper sa il rezolve prin februarie-aprilie, atfel n-am incotro..ma supun.

  6. #4726 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    nu stiu cum sa-ti spun dar Africa de Sud a organizat CM din 2010..iar ptr asta iti trebuie infrastructura..nu stiu de ce o consideri o ofensa..

  7. #4727 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Africa de Sud e la ani lumina fata de noi...

  8. #4728 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    pana nu apare ps store Romania cred ca nu ma apropii de consola, ce dracu sa te freci atat cu conturi uk si carduri valorice(de parca ai fi infractor), mai exista si o eventuala teama de banare ,garantie..nebunie.. sper sa il rezolve prin februarie-aprilie, atfel n-am incotro..ma supun.
    Nu inteleg... de ce e asa mare plangere dupa Store pe Romania? Preturile ar fi cu siguranta mai mari decat pe US/UK (deh, conversie EUR/USD-RON)... In plus nimeni nu poate egala ofertele de pe US/UK... unde mai punem ca anumite jocuri/apps ar fi indisponibile... plus ca aproape sigur m-ar trazni si cu traduceri ala Microsoft sau cu localizari...

    Cred ca e o exagerare (sau o motivatie aiurea) sa spui ca nu-ti iei PS4 pt. ca nu ai Store pe Romania. Asta ar insemna ca pana acum as fi stat sa "ranjesc" la jocurile din ofertele PS3, Xbox 360, iOS, Nintendo, etc... Faptul ca sunt roman, nu inseamna ca trebuie sa mor cu "patriotismul" in brate. Mi-as face cont si pe Africa de Sud daca acolo as gasi oferte mai bune si preturi mai mici. De fapt, am cont si pe Japan pt. a avea acces la anumite titluri. Atata timp cat pot sa ma joc tot ce vreau, pt. mine Store-ul pe Romania e egal cu zero. Asa cum este si in momentul de fata AppStore-ul de pe iOS. E incomparabil mai bun cel de US, si nu-mi voi face niciodata pe Romania.

  9. #4729 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    ,,din cauza celora ca tine merge tara asa, daca ar trai Antonescu acum..!!" ))
    Anyway da, nu mi-as face niciodata cont pe un store de RO, sunt constient ca nu s-ar actualiza decat o data / anotimp si daca iar mai cade o data reteaua PSN/Xbox mult succes sa astepti sa revina.
    Pe de alta parte, as vrea sa se faca un singur store EU / US. Le-ar fi si lor mai usor sa se concentreze intr-un singur loc nu sa actualizeze ofertele in UK, Spania, Algeria, Salvator etc.

  10. #4730 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Nimic mai fals. Eu am cont BG si am verificat toate chestiile astea. In primul rand, nu exista "traduceri". PS Store BG este in engleza INTEGRAL, doar preturile sunt in moneda locala. In majoritatea cazurilor, preturile sunt aproape identice cu cele de pe PS Store UK, diferentele fiind intre 1-4EUR (insa eu calculam prin RON). Daca ai un card in BGN probabil ca e mai ieftin sa platesti direct decat sa-ti cumperi card valoric pentru UK. Intr-adevar, nu se compara preturile cu ceea ce e pe PS Store US, insa unii prefera ofertele din EU/UK (inclusiv PS Plus care difera).

    Vorbind de oferte, pe PS Store BG se gasesc TOATE ofertele care sunt disponibile si pe PS Store UK (cel putin asa a fost cand am verificat eu). Catalogul nu este insa identic, fiind titluri (mai vechi de obicei) care nu se gasesc pe PS Store BG (la momentul respectiv lipsea de ex UEFA Euro 2012 care venea numai la bundle cu un joc FIFA). Probabil ca mai sunt titluri care lipsesc, insa tot ce e nou se gaseste si acolo.

    Intr-adevar, pentru cei care au deja cont (mai ales pe US) nu prea merita un Store local, dar pentru cei care prefera PS Store UK ar fi o alternativa buna pentru ca vor putea plati cu un card de debit/credit local, fara sa mai fie nevoiti sa cumpere carduri valorice. In plus, uneori sunt oferte pe Store-urile EU/UK pentru titluri care inca sunt la full price (sau aproape de full price) pe PS Store US. Un exemplu recent (prin vara cred) a fost in cazul Ni No Kuni care era 20GBP pe Store UK si undeva intre 40-50USD pe US.

    ---------- Post added 25-11-2013 at 11:25 ----------

    tocmai au trimis comunicat de presa. vi-l pun integral cand ajung la un calculator ca sunt pe mobil acum.

    Bucureşti, 25 noiembrie 2013 - Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) lansează în România PlayStation® 4 (PS4™) pe data de 29 ianuarie 2014. Noua generaţie de console va fi comercializată la un preţ începând de la 1799 RON. În același timp, entuziaștii de gaming vor putea achiziționa pachetul promoțional PS4, ce va include consola și jocul Killzone™: Shadow Fall, la prețul de 1999 RON.

  11. #4731 SP
    Junior Member maivorbim's Avatar
    Am vb azi cu cei de la Altex si mi-au spus ca sunt in negocieri cu Sony Romania pentru a stabili o data cand vor aduce PS4 in tara. Au zis ca asteapta un raspuns in cursul zilei de azi si ca vor actualiza site-ul cand au informatii.

  12. #4732 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Se pare ca data oficiala o avem. Sa speram ca o vom vedea la unii retail-eri si mai repede, in decebmrie. Mai ales pentru cei cu precomenzi. Eu unul cred ca asa se va intampla.

  13. #4733 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    "Pe 29 ianuarie 2014 se va lansa oficial PS4 si in Romania la pretul recomandat de 1799 lei. Bundle-ul care va contine consola si Killzone: Shadow Fall va costa 1999 lei."

  14. #4734 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Vine si PS Store.
    Attached Images Attached Images psstore.png

  15. #4735 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    full press release

    SONY COMPUTER ENTERTAINMENT LANSEAZĂ PLAYSTATION®4 ÎN ROMÂNIA PE DATA DE 29 IANUARIE 2014

    Bucureşti, 25 noiembrie 2013 - Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) lansează în România PlayStation® 4 (PS4™) pe data de 29 ianuarie 2014. Noua generaţie de console va fi comercializată la un preţ începând de la 1799 RON. În același timp, entuziaștii de gaming vor putea achiziționa pachetul promoțional PS4, ce va include consola și jocul Killzone™: Shadow Fall, la prețul de 1999 RON.

    Steve Foster, director de vânzări și marketing al SCEE pe regiunea de est și sud-est a Europei, declară: “Ne face o deosebită plăcere să putem răspunde în sfârşit la întrebările fanilor şi să anunţăm data care va marca lansarea PS4 în România. Această regiune este foarte importantă pentru noi și ne bucură faptul că putem lansa pe piață noua generație de console, însoțită de o gamă completă de periferice, jocuri și aplicații.”

    Periferice
    Tot pe 29 ianuarie se va lansa şi o serie de periferice printre care se numără controller-ul wireless DUAKSHOCK®4, stație de încărcare pentru aceasta, dar și un suport vertical pentru consola PS4. Noile caracteristici ale DUALSHOCK®4 oferă o experiență de gaming mai captivantă faţă de generaţia anterioară: mulțumită noilor senzori de mișcare, difuzoarelor încorporate, barei de lumină și a noilor specificații hardware, DUALSHOCK 4 va oferi noi posibilităţi de interacţionare cu jocurile din noua generaţie. Controllerul wireless va fi disponibil în culorile Jet Black, Magma Red și Wave Blue începând cu preţul de 269 RON.

    Jocuri pentru PlayStation®4
    PlayStation®4 va beneficia de o gamă variată de jocuri disponibilă încă din momentul lansării. Printre titlurile exclusive platformei se numără: Killzone™: Shadow Fall, cel mai recent joc al francizei de success mondial, dezvoltată de Guerilla Games, sau platformer-ul KNACK proiectul lui Mark Cerny, unul dintre cei mai influenți dezvoltatori din cadrul industriei. Mai mult, studiourile Sony Computer Entertainment din întreaga lume lucrează la dezvoltarea a peste 30 de titluri precum InFamous™: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast și Everybody’s Gone to The Rapture.

    Dintre toate aceste jocuri 20 vor fi disponibile încă în primul an de la lansare, iar 12 nu fac parte din serii deja existente. Dintre cele în jur de 110 de titluri third party aflate în dezvoltare pentru PS4, în perioada următoare vor apărea jocuri mult aşteptate precum Destiny™, produs de Bungie și publicat de Activision, Call of Duty®: Ghosts și Skylanders Swap Force™, de la Activision, Diablo® III de la Blizzard Entertainment, KINGDOM HEARTS III și FINAL FANTASY® XV, semnate SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™ și Watch_Dogs™, produse și publicate de Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls® Online produs de Bethesda Games Studios, LEGO®Marvel™ Super Heroes şi Mad Max ™ al celor de la Warner Bros. Interactive Entertainment, dar și Minecraft, dezvoltat de Mojang.

    Mai mult, jucătorii vor putea să achiziționeze o serie de titluri independente (indie), precum: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (Honeyslug), Road Not Taken (Spry Fox) și Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

  16. #4736 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Mai mult, studiourile Sony Computer Entertainment din întreaga lume lucrează la dezvoltarea a peste 30 de titluri precum InFamous™: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast și Everybody’s Gone to The Rapture.
    Hmm, nu cred ca se stia pana acum ca urmeaza sa apara un nou joc din seria Siren.

  17. #4737 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    doar preturile sunt in moneda locala. In majoritatea cazurilor, preturile sunt aproape identice cu cele de pe PS Store UK, diferentele fiind intre 1-4EUR (insa eu calculam prin RON).
    Pai stai un pic... tie iti place un astfel de Store local, desi preturile sunt mai mari decat Store-ul de UK cu 1-4 EUR? Care Store de UK are si el preturi mai mari decat Store-ul de US cu 1-4 USD? Well, good for you! Poate la 2-3 jocuri nu se simte diferenta... insa la o colectie mai serioasa se simte.
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Daca ai un card in BGN probabil ca e mai ieftin sa platesti direct decat sa-ti cumperi card valoric pentru UK. Intr-adevar, nu se compara preturile cu ceea ce e pe PS Store US, insa unii prefera ofertele din EU/UK (inclusiv PS Plus care difera).
    Omiti un lucru: daca vei cauta, vei gasi carduri valorice ma ieftine decat valoarea lor. De exp. poti prinde carduri valorice de 50 USD la 40 USD... si iesi la preturi imbatabile. Acelasi lucru e valabil si la Microsoft Points/Gold sau iOS iTunes Cards. Eu asa procedez de ani de zile si mi se pare foarte OK. La iTunes am prins card de 100 USD la 80 USD... pentru US, desigur.

    In plus, desi pare mai mare "deranjul" cu carduri valorice, stii ca nu iti va bloca nimeni niciodata contul (nu ai o adresa aiurea atasata)... nu-ti va fura nimeni cardul (cand va mai fi iarasi spart PSN-ul)... nu-ti trage nimeni aiurea bani si nici nu mai platesti alte taxe de procesare de card. Dar in final, fiecare procedeaza cum doreste. Bafta!

  18. #4738 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    legat de Siren a fost un zvon acum ceva timp, insa nimic oficial. se pare ca asta este prima confirmare/scapare.am pus o intrebare. sa vedem ce zic

    ---------- Post added 25-11-2013 at 12:26 ----------

    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Omiti un lucru: daca vei cauta, vei gasi carduri valorice ma ieftine decat valoarea lor.
    Pai atunci ar merita sa fie undeva linkuri catre asemenea site-uri pentru ca am intrat si eu pe mai multe, dar in momentul in care faci comanda iti adauga inca o "taxa" la pretul afisat si ajungi sa platesti mai mult sau cel putin eu asa am patit de fiecare data. Am mai vazut si oferte din cand in cand, insa destul de rar. In plus, asa cum spuneam (ma repet arghh ) anumite titluri sunt la oferta pe UK, in timp ce pe US sunt la full price, ca sa nu mai zic ca oferta PS Plus difera. Din punctul meu de vedere, ideal ar fi sa ai cel putin 2 conturi (unul pe US si unul pe UK sau alt store EU) si sa iti iei ce te coafeaza pe tine la cel mai bun pret si de unde iti e cel mai usor.

    Amu' si eu am cel mai multi bani tot pe US cheltuiti. Cred ca am cheltuit sute de dolari pana acum pe jocuri, dlc-uri si alte tampenii. Asta nu inseamna insa ca nu mi-as lua Plus pe RO (momentan tot pe US am). Imi e mult mai simplu sa bag un card si sa dau 2 clickuri si daca mai prind si vreo oferta atunci e perfect.

    PS imi bag card de debit ca sa nu aiba ce sa-mi fure daca sparg PSN-ul inca o data si am rezolvat-o si p'asta

  19. #4739 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

  20. #4740 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu inteleg... de ce e asa mare plangere dupa Store pe Romania?
    Pentru ca Store nu inseamna numai cumpararea de jocuri? Nu te-ai saturat niciodata de jucat un joc si sa vrei pur si simplu sa te uiti la un film nou care inca nu e aparut in cinema-uri? E foarte ieftin de inchiriat de pe Store, 3-4-5 $. Si HD...Plus ca stai in confortul canapelei tale fara sa-ti sufle popcorn in ceafa cocalarul de pe randul din spate.Sau nu vrei sa te uiti la ultimele noutati muzicale pe Vidzone?
    Store nu inseamna numai jocuri. Mai insemna si Music Unlimited, Video Unlimited, Vidzone, Netflix, Hulu, Vudu, CinemaNow, etc...Cand am acces la ceva vreau sa ma bucur de tot ce imi ofera acel "ceva".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4284 Last Post: 31-05-2024, 20:05
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 992 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts