Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ati avut probleme cu PS4 pana acum??

Voters
116. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

    89 76.72%
  • Am avut probleme, s-au rezolvat la garantie

    8 6.90%
  • Da, iar acum nu mai merge deloc

    2 1.72%
  • Am avut mai multe probleme, dar s-au rezolvat

    6 5.17%
  • Inca nu am probleme, consola insa e galagioasa si se incalzeste mereu

    11 9.48%
Page 40 of 57 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1123

Thread: Rata defectiunilor - PS4

  1. #781 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Update:

    Pentru a imi da banii inapoi, trebuia sa iau din nou consola din magazin, pentru a o ridica un curier peste doua zile. Apoi in termen de 10 zile mi se virau banii intr-un cont indicat de mine.

    Le-am zis sa imi dea pe loc la schimb in acest caz. Aveam de ales una cu The order sau una alba. Am ales-o pe cea alba. Ne auzim pe aria de publicitate.

  2. #782 SP
    Member seven1994's Avatar
    A trimis cineva in service consola cu problema Auto-ejectului?V-a reparat-o sau v-a inlocuit-o?

  3. #783 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    parca zicea Seven ceva , ca avea un prieten al lui una cu problema asta de autoeject si ca a dus-o la garantie si i-a dat alta .

  4. #784 SP
    Member seven1994's Avatar
    Ok,mersi mult!

  5. #785 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Da un prieten a cumparat din MediaGalaxy Mall Vitan, a jucat mai mult de o saptamana, problema cu Auto Eject, au schimbat consola fara sa spuna nimic, nici macar nu au probat-o. Era totusi in perioada de 30 de zile.

  6. #786 SP
    Member seven1994's Avatar
    La mine vad ca Flanco lucreaza cu Depanero,este dusa de vinerea trecuta si inca niciun raspuns,luni o sa dau pe la magazin sa vad daca au vreun raspuns cu toate ca banuiesc ca pe mine trebuiau sa ma sune cei de la service sa imi spuna verdictul(asta daca s-a finalizat).
    Ps:Este cineva care are controller venit cu consola care are joystick-ul stanga ok?Vreau sa imi achizitionez un al 2-lea controller si vad ca mai toate au problema asta,al meu insa era intact cu toate ca am jucat destul timp.Sper ca daca imi da alta consola sa nu dau de un controller asa(nu ca ar fi o problema mare de moment ce imi da o consola''noua'')

  7. #787 SP
    Member seven1994's Avatar
    Astazi m-au sunat cei de la Flanco sa ridic produsul de la reparat(ps4).Cand ajung acolo imi spune ca produsul meu nu are defectiunea specificata de mine,sa imi cada fata...ma resemnez ca nu am altceva de facut si ma duc acasa.Cand desfac cutia,cablul de incarcare al controllerului era altu' iar cablu hdmi lipseste.(greseala mea ca nu am verificat la magazin dar nu ma asteptam la asa ceva).Acum am sunat la ei si mi-au spus ca incearca sa ia legatura cu service-ul sa vada care e problema,presimt ca ma duc sa imi cumpar cablu hdmi cu banii mei.Acum dupa ce ca am stat 14 zile dupa ei ma mai trezesc si cu consola la fel cum am trimis-o,ba mai mult,fara cablu hdmi

  8. #788 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    ANPC, eu nu am experienta cu FLANCO, pune o intrebare si la PS Romania, cum ca nu vor sa repare consola.

  9. #789 SP
    Member seven1994's Avatar
    Chestia cu reparatul consolei nu cred ca e neaparat din rea vointa,cum am si specificat celui care mi-a preluat-o,consola scoade singur jocul dar asta poate o data la 24h in conditiile in care a stat tot atata timp in priza,pe cand ei poate au lasat-o o ora dupa care au zis ca nu are nicio problema.In fine,partea deranjanta e ca au schimbat cablul de incarcare,nu stiu daca cu acela venea ps4-ul,eu luand-ul de la un user dar era un cablu subtire si mic ca dimensiune pe cand asta pare pura chinezarie,pe deasupra mai e si lung.

  10. #790 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Cei de la Flanco mereu se tiganesc cand vine vorba de garantie, nu te mai chinui si mergi direct la ANPC.

  11. #791 SP
    Member SavePluto's Avatar
    Au aparut si la mine probleme, consola a fost cumparata anul trecut de la Media Galaxy, este varianta Destiny bundle, varianta alba. De cateva luni a aparut problema cu eject disc. O facea foarte rar aproximativ odata in 2 luni , dupa ce am jucat cateva ore si am inchis consola fara sa mai pun mana pe consola, acesta o pornit singur si a dat eject la disc. Cum trece timpul aceasta problema persista din ce in ce mai des. Am incercat cateva tutoriale de pe internet sa rezolv problema, inclusiv cea de mai jos :



    Dupa ce am aplicat metoda respectiva cu surubul, o disparut problema cateva saptamani, dar din pacate ieri cand am ajuns acasa am gasit consola pornita cu discul ejectat. Se pare ca singura solutie este sa ma duc inapoi la Media Galaxy cu certificatul de garantie sa rezolve ei problema, voi ce imi recomandati?

    Ei repara consola respectiva sau o inlocuiesc?

  12. #792 SP
    Member seven1994's Avatar
    Sper doar sa nu treci prin ce am trecut si eu,adica sa stai fara consola 2 saptamani si cand o sa iti ajunga sa ti-o dea pe aia ca domne consola ta nu are nimic,asta pentru ca daca la ei nu face in 2 ore sau cat o testeaza ei inseamna ca e totul ok.Repet,poate la tine nu o sa fie asa,la mine,cei de la Flanco asta mi-au facut,pe deasupra mi-au pierdut si cablul hdmi.Luni ma duc sa am o cearta cu ei

  13. #793 SP
    Member SavePluto's Avatar
    Saptamana care vine o sa fiu in concediu si nu am de gand sa duc inca consola, avand putin timp liber vreau sa ma joc. Dar cand termin cu concediul neaparat am de gand sa duc consola. Am citit ca erau si cazuri in care au schimbat consola fara intrebari. Sper sa nu ajung in situatia in care esti tu. Iti urezi bafta si sper sa se rezolve.
    Sa mai postezi te rog ce si cum ai reusit sa rezolvi.

    PS : Degeaba tin ei 2 ore consola pentru ca problema persista random. Cateodata functioneaza zile intregi fara probleme si cateodata face faza respectiva de 3 ori in acelasi zi. Acesta o fi ghinionul nostru ca nu putem demostra in timp util ce se intampla.

  14. #794 SP
    Member seven1994's Avatar
    Exact cu parerea asta am trait si eu ca o sa o schimbe fara intrebari dar nu numai ca nu s-a intamplat asta dar nu au avut nici macar nu au verificat problema de la baza(adica sa se uite la buton) ci doar au aprins-o si au asteptat sa scoata cd-ul

  15. #795 SP
    Member SavePluto's Avatar
    Ce ai rezolvat pana la urma seven?

  16. #796 SP
    Member seven1994's Avatar
    Pana la urma mi-au trimis cablul hdmi separat iar cand am intrebat de cablul usb pe care mi l-au schimbat cu altul au zis ca mi l-au schimbat ca poate era stricat,in fine.Chestia e ca dupa ce mi-a adus consola pana in momentul de fata nu a mai scos dvd-ul deloc(inainte tineam cablul usb mereu in consola chiar daca nu se incarc controllerul,iar acum nu mai il tin pe asta ca e foarte lung),poate e din cauza asta sau poate din zdruncinarea de pe drum.
    Am mai observat ceva,uneori cand pun consola in rest mode,dupa cateva secunde in care e deja in rest mode se aude un beep ca atunci cand scot dvd-ul si parca citeste cateva secunde de pe el dupa care intra in rest mode.Asta mi-a facut-o o data si cand i-am dat turn off.
    SevePluto tu ai rezolvat ceva?

  17. #797 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Salut. Cand opresc consola de tot se aude de la PSU un zumzet. Acel "coil whine". Se aude si cand o scot efectiv din priza, pana cand apas butonul de power cu ea scoasa din priza. Atunci mai face un bip, se aprinde pentru o secuna ledul si apoi nu mai are acel zumzet. Functioneaza ok consola doar ca noaptea aud acel zumzet si ma deranjeaza. Mai are cineva problema asta? Multumesc.

  18. #798 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Si a mea face la fel, uneori parca mai tare si trebuie sa o scot din priza si eu noaptea, alteori nu o aud deloc. Face asa de cand am luat-o la lansare in RO. Nu s-a agravat problema, consola funcționează fara probleme. Nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Oricum sunetul e aproape insesizabil, tre sa fie liniște totala sau sa ma apropii cu urechea sa aud.

  19. #799 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    La mine nu se aude nimic, o aveți în Rest Mode?

  20. #800 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu, inchisa de tot. Se aude chiar si daca o scot din priza pana se descarca. E ca un tiuit discret, foarte discret. Am un încărcător de LG care face exact la fel

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 57 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast

Similar Threads

  1. Rata defectiunilor - Xbox One By AndRewqp in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 140 Last Post: 31-01-2017, 19:33
  2. Rata defectiunilor - Wii U By MonkY in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 6 Last Post: 05-01-2014, 22:46
  3. Zelda Wii ar putea rata anul 2010 By erik95 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 18-11-2009, 22:46

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts