Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 62 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1239

Thread: Clubul Wii U

  1. #761 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    O analiza interesanta:

  2. #762 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    O analiza interesanta:
    video removed by user

  3. #763 SP
    Member anduthebest's Avatar
    Retea mai infecta ca Nintendo Network nu am mai vazut. Sunt curios daca pentru cei ce se joace online, experienta e up to par to standards, adica fara pierderea conexiunii la server intr-un meci sau fara lag.

  4. #764 SP
    Junior Member TopSOUL's Avatar
    Am jucat online pe Wii U doar Wii Sports Club Tennis si într-adevăr e sub orice critica rețeaua, lag-ul e atât de mare încât nu poți juca un meci decât asa pe ghicite, trebuie sa anticipezi mișcarea cu vreo 2-3 secunde înainte.

  5. #765 SP
    Member dani20's Avatar
    Ciudat; eu am jucat mult Wii Sport Club Tennis săptămâna trecută și n-am avut nicio problemă de lag sau alte probleme de rețea. Singura chestie care am pățit-o de vreo 2 ori a fost că n-am putut juca deloc; în momentul în care începea meciul, în vreo 2-3 secunde îmi zicea că e o problemă de conexiune și închidea meciul respectiv. M-am gândit că o fi de la rețeaua celuilalt Poate sunt probleme de la rețeaua wireless locală; eu am schimbat de mai multe ori parametrii până mi s-a părut că ar fi ok.

  6. #766 SP
    Member Schatten's Avatar
    Aproape toata lumea are lag, nu tine de locatie/tara. Problema se pare ca e la implementarea solutiei online de catre Namco Bandai....e varza.

  7. #767 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    O opinie poate puțin subiectivă, dar extrem de pertinentă.
    Cel mai bun "material" pe care l-am văzut până acum, cu toată isteria asta despre Nintendo.

  8. #768 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    sry nu pot da click sa vad clip-ul / sa-l iau in serios pe tipul de mai sus dupa ce am vazut alea cu .. bucuria lui cand a primit PS4/X1

  9. #769 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Hehe :-)
    Na... Acuma dacă s-ar bucura numai de Nintendo, ar zice unii că e fanboy. Așa măcar e "gamer adevărat".

  10. #770 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    ma refer ca m-au dezgustat mostrele lui de umor din clip-urile alea, nu ca ar fi fanbou

  11. #771 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar

  12. #772 SP
    Member dani20's Avatar
    Interesant articolul și are în mare parte dreptate ăla care l-a scris... Mie personal, cea mai importantă chestie mi se pare legarea softului cumpărat de ID, nu de consolă. Am cumpărat câteva jocuri din eShop (Resident Evil, AC3, Trine2), dar prefer să cumpăr discuri. Dacă ar rezolva problema, aș cumpăra numai din eShop, mai ales în condițiile în care la noi e destul de greu să găsești discurile. De fapt la noi e destul de greu să găsești orice legat de Nintendo, nu numai discuri. Ca să am un Wii remote alb, mi-am cumpărat Wii party U; pentru un senzor bar am dat comandă acum 2 săptămâni și nici acum n-a ajuns, folosesc în continuare câte 2 căndeluțe, că mi-am luat un sac

    În legătură cu dezvoltatorii 3rd party, probabil că vor produce și pentru Wii U în cele din urmă, dacă o să supraviețuiască și anul ăsta consola Eu cred totuși că vor face o schimbare și lucrurile vor merge ceva mai bine.

  13. #773 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by sol1d View Post
    video removed by user


    A fost repus dupa ceva timp...

  14. #774 SP
    Member anduthebest's Avatar
    Apropo de cum modereaza nintendo miiverse. Pentru ca mi-a exprimat frecvent nemultumirile vis-a-vis de ei, am primti ban temporar pentru atitudine anti-nintendo. Sa mai zica altii pe aici ca sunt fanboy. Cei ce intra pe miiverse sa rasfoiasca putin comunitatea youtube, sa vedeti acolo fanatism. Sunt sigur ca ei sunt optimisti chiar si acum, dupa 1 an si ceva de vanzari dezastruoase , raman blocati in trecut si spera la cai verzi pe pereti. Vreau ca Nintendo sa reuseasca, dar se pare ca adevarul ii deranjeaza cand li se serveste direct.

  15. #775 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Chestia e că uneori lași impresia că ești fan Nintendo, altădată hater. Oscilezi, și e derutant.
    Faptul că ”bați din gură” chiar și pe Miiverse nu înseamnă că automat îți vei face auzită părerea și nici că ai neapărat dreptate.
    Nu spune nimeni că nu ai dreptate, toți știm și suntem conștienți că Nintendo înoată în ape tulburi, dar poate chiar nu vrem să auzim asta tot timpul. Deja e obositor subiectul; nu te mai poți bucura de un joc sau de ceva legat de Nintendo că ești automat catalogat ca fanboy, ”blocați în trecut”, duși cu pluta, săraci cu duhul...
    Suntem siguri că într-un fel sau altul Nintendo va rezolva problema, indiferent cât de tare vociferează unii. Nintendo are nevoie de vânzări, are nevoie de clienți, care să-i sprijine și să investească în ei material și moral.
    Fix așa cum Japonia după tsunami-ul din 2011 nu avea nevoie de ajutoare umanitare, de zahăr și ulei, ci avea nevoie ca oamenii să cumpere în continuare produsele lor: un televizor Sony, un amplificator Pioneer, un D-SLR Nikon, o imprimantă Canon și așa mai departe.
    În situația asta se află, după părerea mea, și Nintendo. Și te pomenești că taman noi românii suntem cei mai indignați de situația Nintendo...noi care suntem Nr.1 la piratat și modat.
    Chiar și a alege să cumperi jocul nou în loc să-l iei de pe okazii, practic ajuți Nintendo.
    A repeta la nesfârșit că Nintendo e în rahat, a face asta pe toate căile și prin toate mijloacele, nu duce nicăieri.
    E uimitor că ”against all odds” unii se mai pot bucura de un Wii U și iubesc Nintendo ”no matter what”? Asta e. Uimește-te.
    E fix cum iubesc eu până la moarte echipa de Formula 1, McLaren. Sunt în rahat băieții până la gât, vai de mama lor, dar nu încetez să țin cu ei și sunt convins, că poate chiar anul ăsta vor renaște.

  16. #776 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Foarte multa dreptate are Kyle Bosman in ultimul episod: .
    Multi spun ca Iwata trebuie concediat cand vine vorba de Wii U dar cam uita ca si el este responsabil pentru succesul 3DS-ului si Wii-ului.

  17. #777 SP
    Member anduthebest's Avatar
    Si voi uitati ca e primul ceo din istoria nintendo, sub conducerea caruia nintendo a terminat anul pe negativ. Conteaza prezentul. Hai acum, spuneti ca sunt hater

  18. #778 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Mi-a trimis cineva pe Google Plus acest articol. Deja titlul îți bagă mortul în casă din start :-)
    Doar un citat:
    " It’s your choice to continue ignoring the best games makers in the world for whatever stupid reason you’ve come up with, but don’t say you weren’t warned if the only thing you’re playing on in the future is a mobile phone."
    http://www.nowgamer.com/features/224...m_you_are.html

  19. #779 SP
    Member anduthebest's Avatar
    Ma intreb unde am mai auzit asta. A da, pe comunitatea de nintendo fags, pardon fanboys. So, tipul din articol da vina pe consumator care are alte preferinte. Well, guess what dude , preferintele unui om sunt dinamice, altfel ai fi un mare moron. Si bineinteles, nintendo games, foarte funny si relaxante ( nu le-am contestat talentul si jocurile niciodata, de fapt nu pot spune ca au facut vreun joc prost, poate nu l-am inteles eu as spune) sunt ca si in anii 90, pentru 15 yo kids. Ala-i targetul. Acum sony au fost baieti destepti si au gasit o nisa neexploatata. Si da, e adevarat ca in ultima perioada aceste mature titles sunt jucate de pusti needucati de 10 ani. La fel de fara sens e si ideea pe care o sustin unii, go mobile sau sa devina software developer only. E bun modelul de hardware +soft ( au avut gimmickuri bune). DAR, structura pietei nu mai e de mult ca in 1990, si asta face ca varsta medie a gamerului sa depaseasca 20 de ani. Daca decizi sa mergi contra pietii doar pentru a-ti satisface clientii existenti de pest 20 de ani (care imbatranesc si ei, vor spune stop in a mai cumpara la un moment dat, ca sa nu-i prinda varsta de 70 de ani cu maneta in mana), inseamna ca ai ales categoria cu procentajul cel mai mic din piata si in consecinta nu ai cum sa-ti maximezi incasarile. It's just vision and reading the market. Iar Nintendo scot de parca ar fi 1990 again. So, pe acele persoane care articolul le condamna, eu le strang mana pentru ca si-au dat seama ca vor altceva si au avut de unde alege. Pe cele in continua negare, care nu vor sa incerce altceva in afara de nintendo stuff, u are fanboys and ignorants. Acestea sunt persoanele care trag in jos in nintendo. Cum am mai spus, daca iti place ceva trebuie sa fii obiectiv si sa-i aplici cea mai usturatoare critica. Sunt multe genuri de jocuri neincercate de nintendo, poate ca ar fi timpul ca ei sa incerce sa profite si de the other side of the market si sa creeze ceva pe gustul lor. Daca nu au capacitatea necesara, achizitionarea a 1-2 western developeri i-ar putea ajuta (1-2 and that's enough ca apoi se transforma intr-o noua EA). U make great games Nintendo, dar nu acoperi nevoile pietei actuale ( vorba aia "prosti da multi", cei multi trebuie vanati), iar publicul tau tinta e nostalgic si imbatraneste. It's time for a new CEO (care nu e japonez) and time to step up the game. Puteti sa ma numiti hater ( i like it si tineti cont ca acest hater are doar nintendo wii u in casa momentan cu peste 10 jocuri, dar intentioneaza sa o schimbe cu xbox one ), da fanboy, come on...

  20. #780 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Postarea mea nu ți-era adresată personal, direct, ci la modul general :-)
    Ai și tu dreptate. Numai că tu o iei ca un fel de război personal cu Nintendo. Ție personal nu-ți place "ceva" la ei și atunci azi trebuie să se schimbe că ție nu-ți convine una sau alta.
    Nu știu dacă asta funcționează așa.
    De ce nu îi scrii mai bine lui Iwata? Sau celor de la Nintendo la general. Fă-ți auzită opinia acolo unde contează, poate chiar vor apleca urechea la opinia ta și chiar vei schimba ceva.
    A arunca pocnitoare și a te lamenta peste tot unde de fapt nu contezi, a te lăuda că ai fost banat pe Miiverse nu îți dă automat dreptate și nici nu te face rebel sau erou.

    Că cineva care are Wii U acasă să spună că mai bine să fie numit hater decât fanboy...și că vrea să îl schimbe pe Xbox One...lasă de înțeles că ai greșit tabăra din start.
    A renunța la Wii U și la toate jocurile în care ai investit atâția bani arată că de fapt nu te regăsești în acest ecosistem, nu apreciezi nimic la el și (vrei doar) să vezi jumătatea goală a paharului.
    E ca și cum ți-ai lua Logan (e ușor forțat exemplul dar merge și așa) și ai face scandal pe forumul loganiștilor că Dacia e doomed că nu fac mașina să meargă precum un Aston Martin.
    O să zici că nu-i adevărat, că iubești Nintendo și așa mai departe.
    Dar atunci nu renunți la Wii U și, dacă ești tare, îți iei ȘI Xbox ;-)
    Și așa îți arăți cu adevărat că îți pasă de Nintendo.
    Altfel doar trollezi.

    Și îți mai spun ceva, că văd că ai o problemă cu termenul ăsta de "fanboy". Nu e nimic rău în a fi fanboy, atâta timp cât ai argumente și nu excluzi orice altceva din jurul tău.
    Ziceai mai sus că sunt fanboy. OK. Mi-l asum. Nu mă deranjează.
    Numai că eu, spre deosebire de tine, nu voi renunța la Wii și la 3DS atunci când o să cumpăr un PlayStation.
    La mine se împacă amândouă.
    Sănătoși să fim! :-)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 62 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Wii By muggs in forum Nintendo Wii
    Replies: 562 Last Post: 30-08-2020, 11:10
  2. Vand cateva jocuri pt Nintendo Gamecube, Wii, Wii U si 3DS By snk2 in forum Bazar Nintendo: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 29-11-2018, 12:04
  3. Replies: 26 Last Post: 12-02-2014, 17:15
  4. Replies: 6 Last Post: 26-11-2012, 19:05
  5. Replies: 0 Last Post: 25-06-2011, 16:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts