Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 60 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1191

Thread: Clubul Nintendo Switch

  1. #301 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Don't feed the troll, in celelalte posturi ale lui propovaduieste jocuri pentru toata lumea, indiferent de platforma. Numai nu pe Switch!

  2. #302 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Troll, netroll, in esenta omul are dreptate, in sensul ca ar fi mai bine pentru toată lumea ca Nintendo sa aduca jocurile la celelalte platforme. Ei oricum vor câștiga prea puțin din vânzări de hardware, mai ales cu atitudinea asta comunista pe care o au. Cum, ma, sa nu poți descarca jocurile cumpărate digital pe mai multe sisteme, daca la vecinu' se poate?

    Chiar imi pare rau, imi doream de mult timp o portabila precum e switch, dar nu pot înghiți asa absurdități. Un coleg zicea in spate ca nici Bluetooth nu știe, si ca e improbabil sa aibă funcționalitățile unei tablete. Asta e clar lenea inginerilor de la Nintendo, ca sigur nu era imposibil sa se implementeze asa ceva. Poate am eu o problema, dar nu voi cumpara o consola de la o companie care nu da doi bani pe astfel de detalii.

  3. #303 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @Espiritus: daca e sa o luam asa, de ce nu-l vad spunand "ar fi mai bine pentru toata lumea ca Sony sa aduca jocurile sale exclusive pe celelalte platforme"?

    Pe partea de platforma si modul in care poti descarca jocurile, give it time... nici nu e pe piata si deja ne plangem. Ia adu-ti aminte de fiasco-ul cu DRM si always on de la ceilalti. In timp, se pot schimba multe.

  4. #304 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nici asta nu e bine, cu cât sunt mai mulți competitori cu atât mai bine pentru consumatori. Dacă ar exista doar Sony sau Microsoft solo pe piața tot de rahat ar fi ca atunci nu i-ar mai interesa sa vina cu oferte sau altele, pe principiul luați fraierilor ca alta opțiune nu aveți.

  5. #305 SP
    Member marv's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Cred ca e gandit pentru outside use, unde mai bate soarele, etc.
    Cei de la kotaku (daca bine retin) au un articol dupa ce au petrecut 48 de ore cu Switch si se plangeau ca ecranul se vede foarte rau afara intr-o zi insorita.

  6. #306 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Contradicții cât casa. Pe de o parte să aducă jocurile pe Xbox/PlayStation (aha!, deci tot sunt bune, acuma nu mai sunt copilărești), pe de altă parte nu cumpăr Switch că nu are Bluetooth (ceea ce nu știm cu certitudine, numai zvonuri "pisti tăt") și toate funcționalitățile unei tablete, dacă se poate să vină cu Nougat 7.0.1
    Până la urmă de ce ai cumpăra o consolă Nintendo: pentru jocurile exclusive sau ca să poți descărca Clash of Clans din Google Play pe el?
    Numai lamentări. Câți dintre voi vă uitați pe Netflix de pe consolă? Care dintre voi stă pe Facebook de pe consolă? Câți măcar băgați DVD-ul cu film în Xbox? Câți aveți abonament la muzica din Google Music? Sau acces la HBO Go? Ca să nu mai vorbesc de câți își modează consola dar vor Zelda pe PlayStation. Piratat, evident, că salarul și alocația"e mici".
    Încă o dată spun, habar nu avem să ne bucurăm de gaming, știm doar să ne lamentăm. Dacă ar fi scos un Switch cu ABSOLUT toate dotările tehnologiei de azi, am fi zis că neah...nu are păcănele.

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

  7. #307 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
    Încă o dată spun, habar nu avem să ne bucurăm de gaming
    THIS!

    (...si nu e vorba doar de Nintendo)

  8. #308 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu am HBO GO, din păcate pe console in Europa nu se poate, ca nu vrea HBO, am Netflix, am filme pe Blu-ray pentru că sunt cinefil și aș înnebuni fără colecția mea Star Wars, urmează sa imi fac abonament la Spotify, cand apare la noi, cică anul asta. Mai am pe listă câteva pentru confesional, le păstrez pentru spovedanie.

    PS: In cazul meu e mai simplu, daca nu ar exista jocuri exclusive, s-ar unifica toate platformele, aș cumpăra fara sa stau pe gânduri un PC, pentru că îmi oferă absolut tot. Am rămas pe consola pentru jocuri exclusive. Am făcut o listă înainte de achiziție si am văzut un zero mare în dreptul Nintendo si un doi la Microsoft, ma refer la jocuri care ma atrag. Asa ca hai să lăsăm ironii samd, fiecare își alege ce-i place cel mai mult.

    PPS: Mai aștept sa îmi spuna unii si cu cine sa mă însor și câți copii sa am...

  9. #309 SP
    Member dtancu's Avatar
    Am așa o presimțire ca pe 03/03 iau teapa de la Altex...
    Nu s-a clintit măcar statusul la preorder.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #310 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    @Dant3: trebuie sa te insori cu Floricica Dansatoarea si sa faci 6 copii.

    Nintendo Switch momentan este un fel de love it or hate it. Eu sper ca Nintendo sa vina cu destule unitati la lansare si cu titluri cat mai numeroase anii ce urmeaza.

  11. #311 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Aia de la Cotroceni? Nu e genul meu, e mai mult pentru o aventură de o noapte.

    ON: Nu e vorba de urât sau iubit, consola asta are multe minusuri, e normal sa le spui. Pana la urmă nu m-ar interesa atât de mult celelalte aplicații, o sa îmi schimb televizorul în curând, le voi regăsi cu siguranță instalate "pe" noul TV. Sa vina cu jocuri foarte bune si gata, intr-un an vom vedea cum sta treaba. Nu imi aduc aminte de vreo consolă, in ultimii 10-12 ani care sa stea bine in primul an. Eu am cumpărat X360, PS3 si PS4 la fix un an după lansare.

    PS: Daca imi trimite Soros banii aia iau si Switch.

    @dtancu Nu iei nicio țeapă, consolele ajung la noi in țara, au și eveniment de lansare ăștia de la Altex/MG.

  12. #312 SP
    Member dtancu's Avatar
    Nu ma îngrijorează ca nu ajung, ma îngrijorează când.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13. #313 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    3 martie, cel târziu 4, depinde de localitate.

  14. #314 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
    Contradicții cât casa. Pe de o parte să aducă jocurile pe Xbox/PlayStation (aha!, deci tot sunt bune, acuma nu mai sunt copilărești), pe de altă parte nu cumpăr Switch că nu are Bluetooth (ceea ce nu știm cu certitudine, numai zvonuri "pisti tăt") și toate funcționalitățile unei tablete, dacă se poate să vină cu Nougat 7.0.1

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
    Si unde mama zmeului e contradicția in postul meu la care faci referire fara sa il citezi, probabil in speranța ca nu voi fi atent sa iti mai răspund? Implicația ta logica e nefondata.

    Cel mai grav e ca inca nu știm nimic sigur, sunt numai zvonuri "pisti tat", cu o săptămână înainte de lansare. Unde a fost echipa de marketing Nintendo pana acum?

    E trist ca fanbotii de la Nintendogs sunt mai rai decât cei de la Sony, mai ales ca prima companie face profit de pe seama lor pana si cand vinde hardware la preț mult mai mare decat costul producției, in loc sa se axeze pe multe jocuri bune care sa se vanda. Recomand o pastila calmanta si cat mai multe cărți despre logica universala si critical thinking, ca la postări acide voi răspunde la fel.

    Sent from my PS Vita using Browser, because it has one.

  15. #315 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Nu te-am citat pentru că nu am nimic personal cu tine și prin postarea ta nu ești singurul care se ridică, cu sau fără argumente, împotriva Nintendo. Dacă te citam doar pe tine puteai să o interpretezi ca ceva personal, iar să îi citez pe toți e cam greu.
    Așa cum tu nu te sfiezi să îți expui părerile critice ori de câte ori ai ocazia dă-mi voie să mi le exprim și eu pe ale mele, fie că ești de acord cu ele sau nu. Ceea ce nu înseamnă că sunt fanbot Nintendogs, că așa și eu te pot numi hater, deși nu am și nu am avut intenția.
    Necitându-te am evitat să te fac să îți sară țandărea, dar reacționând așa e clar cum stăm.

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

  16. #316 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Eu am crescut cu PC-ul de mic, e platforma mea preferata, prima consola pe care am avut-o a fost celebra "Terminator". Anul trecut am zis sa cumpar si un PS4 pentru ca erau cateva jocuri faine pe care vroiam sa le joc si aveam de asemenea un player Blu-ray pentru filme pe disc + digitale.
    Dupa ce am vazut cat de slaba e pe suportul multimedia am vrut sa cumpar un media player cu Android dar am zis sa iau mai bine un Xbox One S pentru ca e ieftina, vede discuri 4K si poate ma mai si joc.

    Da, am cont pe Netflix, HBO Go platit, imi plac jocurile dar si filmele, muzica, Anime-urile, etc.

    Fie ca e vorba de PC, consola, telefon sau tableta nici unul dintre dispozitive nu le-am luat doar pentru jocuri. Switch nu e nici o consola adevarata nici o tableta buna. Cand ai in ziua de azi smartphone-uri performante, tablete si console dedicate/PC la ce naiba mi-as lua Switch, doar pentru Zelda si Mario ca sa ma joc pe un rahat de ecran 720p? Nintendo nu prea stie pe ce lume traieste de vine cu hibridul asta.
    In afara de fanii infocati nu stiu cine si-ar cumpara asa ceva.

  17. #317 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Și eu am "crescut" în fața calculatorului, pe vremea aia (sfârșitul anilor '90 începutul anilor 2000) nici nu îmi putea închipui să mă joc pe consolă.
    Am Xbox 360, Xbox One, cu abonament Live pe un an, mă joc cu pasiune pe ele ori de câte ori îmi permite timpul. La fel cum mă joc, oricând am o fereastră liberă, și pe 3DS-ul pe care îl port cu mine în geantă.
    Dar sigur, românul dacă nu critică și fătul din pântecul mamei e fanbot.

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

  18. #318 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Eu, anul trecut:

    Quote Originally Posted by solecon View Post
    stiu din trecut cat de repede pot deraia discutiile despre Nintendo.
    Eu, acum:


  19. #319 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Grabs popcorn (insert picture here).

  20. #320 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar

    48 Hours with Nintendo Switch

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 60 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand Nintendo Entertainment System (NES) Controllers pentru Nintendo Switch By alexutzu_boo in forum Bazar Nintendo: Console & Accesorii
    Replies: 1 Last Post: 27-12-2020, 01:11
  2. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:21
  3. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:16
  4. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 19:52
  5. Replies: 61 Last Post: 27-11-2016, 19:07

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts