Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 209 of 214 FirstFirst ... 109 159 199 207 208 209 210 211 ... LastLast
Results 4,161 to 4,180 of 4277

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #4161 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Pentru ca de fapt nu (mai) este (doar) o bucata de business. Incepe sa devina tinta business-ului actual. Acum cat e cald.
    De la games as a service pana la abonamente de tipul multi tiered PS Minus. Practic orice forma ce poate fi transpusa in revenue stream constant sau abonament lunar este mana cereasca pentru companii si a lor crestere YoY. Cifre anuale ce iubesc predictibilitatea conferita de astfel de "servicii".
    Nimeni nu (prea) mai vrea sa faca si vanda "doar un produs" si-atat. E de-ajuns sa te uiti pe cifrele Epic sau EA.. $ony inca este de caruta.
    Mai prezentam ceva bun sa nu fim chiar de porc, pastrand aparentele cu gandul la o posibila pivotare ulterioara, restul live service daca s-ar putea. All about money. Poate ca urmatorul CEO $ony va sti macar cand sa-si tina gura.. Banii plac oricum tuturor.

    In alta ordine de idei.. fail ori ba, dresare consumator ori ba, momentan inca sunt cautate. Sau cel putin incurajate.
    Si cand tu ai ca tinta acest lucru evident ca (mai) toate resursele (in speta studiourile sus mentionate) vor fi canalizate pe asemenea proiecte. Pe asemenea business. Poate ca piata va regla aceste lucruri in timp. Poate ca suntem pe un platou.. poate ca nu. Ramane de vazut. Insa gargara, strategiile de marketing si conditionarea sunt (inca) foarte agresive.


    PS: eu vad ce-a ajuns Call of Duty, Destiny, Warframe, etc. Pentru care am dat destui bani. Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a traznit nimic Fortnite.. cu tot respectul pentru cei care joaca asa ceva. Si eu sunt parte din problema..

  2. #4162 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    The #NEW #PS5 looks great ❤ can't wait to get it.
    Introducing a new look for PlayStation 5
    Smaller design with a full-power PS5 experience. Full details on model options at PS Blog: https://play.st/3RPD0Fp
    Attached Images Attached Images 385262587_703978348431272_927141377645945870_n.jpg

  3. #4163 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Eu ii zic pas. Nu am facut upgrade nici la PS4 si nu o sa fac nici la PS5. Oricum timpul petrecut cu jocuri video este in scadere exponentiala.

  4. #4164 SP
    Manager paul's Avatar
    If you purchase the PS5 Digital Edition, you can add the Ultra HD Blu-ray Disc Drive for PS5 later, as it will also be sold separately for 79.99 USD | 119.99 EURO | 99.99 GBP | 11,980 JPY.
    Scump, mai bine iei direct cu disc.
    Europe
    - PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – 549.99 EUR
    - PS5 Digital Edition – 449.99 EUR
    Attached Images Attached Images 53247620407_f38d38045a_h.jpg 53248858359_949d3ced6c_h.jpg 53247620392_435cd6d96e_h.jpg 53248997995_5b8fa1120f_h.jpg

  5. #4165 SP
    Member Antiohh's Avatar
    E bun daca vrei sa il bagi in ghiozdan si sa il iei cu tine... Desi nu stiu cati ar cumpara strict pt asa ceva.

  6. #4166 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Varianta cu disc mi se pare că arată asemănător, de la mijloc în sus se subțiază.Versiunea digitală arată cu adevărat slim.
    Nu-mi pare rău că nu am mai așteptat, iar varianta pro nici nu intră în calcul.

  7. #4167 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Păi de la o vreme nu mai ai de ales pentru că ăsta va înlocui PS5-ul normal.
    Nu e un upgrade mare la PS5, pentru că doar storage-ul îl măresc.
    E făcut ca să reducă costurile lor de producție.

  8. #4168 SP
    Admin MonkY's Avatar
    LOL. Zic ei "The same technology features that make PS5 the best to play are packed into a smaller form factor, along with an attachable Ultra HD Blu-ray Disc Drive and a 1TB SSD for more internal storage." - pai stai un pic, ca aveam deja cu 1TB. Noul 1TB SSD e mai mare decat vechiul 1TB SSD? De ce nu vii mai nene, daca tot ai "evoluat", cu varianta de 2TB? Sau poate chiar de 4TB? Meh... I'll pass.

  9. #4169 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Cel vechi are 825GB din care folosibili 667, deci 1TB e o mică îmbunătățire.
    Măcar la PS5 extra storage-ul e foarte ieftin comparativ cu Xbox - am luat 2TB cu 100€.
    Și un alt mare avantaj e că nu renunță la disc drive, așa cum fac Microsoft cu următorul Xbox. Ba mai mult, dau posibilitatea să folosești discuri și cu varianta digital.
    Edit: dacă zvonurile despre Slim s-au adeverit, înseamnă că și PRO-ul va veni la anul. De-abia aștept să văd cum va fi .

  10. #4170 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Singurul lucru care imi place mai mult decat la PS5 standard este ring-ul acela de suport, arata chiar cool!
    In rest mi se pare o porcarie sa tai carcasa in doua, eu personal ador cum arata PS5 standard, imi plac plate-urile acelea la nebunie, mi se pare ca ii dau o forma gratioasa, un aspect premium...

    Am mai spus-o, eram principalul contestatar al modelelor 'Pro' de la orice platforma, dar mie mi-a ajuns si mi-a iesit pe ochi 30fps gata, am tot spus (chiar m-am contrat cu unii colegi aici) inca din 2020 ca tot astept, ca nu stiu astia inca sa optimizeze jocurile cum trebuie, ca sa asteptam, ca sa vedem... nu mai vedem nimic...
    E clar ca nu sunt in stare de 4K/60, sa vina PS5 Pro cat mai repede, sper impreuna cu un Xbox pe masura lui altfel voi fi tentat sa trec 100% exclusiv la SONY.

  11. #4171 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Si eu imi doresc 60FPS constant, fara mari compromisuri. Nu-mi vine sa revin la 30FPS dupa ce m-am obisnuit cu "Performance Mode".
    Cel mai probabil ca urmatoarele jocuri care vor aparea (in special cele pe UE5) vor necesita o consola mult mai puternica sa ruleze asa.

  12. #4172 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah da, sorry. Am uitat că la PS5 de fapt SSD-ul intern nu e un SSD, ci soldered custom flash. Adică dacă moare, aleluia. Măcar la XSX e replaceable. Anyway, tare curios sunt dacă de fapt vei avea 1TB la dispoziție, sau tot ceva gen 800GB... Oricum, asta nu înlătură ideea că ar fi putut veni și ei cu o variantă de 2TB sau 4TB, la cât s-au ieftinit SSD-urile these days...

    Cât despre faptul că nu renunță la optical drives, good for them. Eu am renunțat de mult la physical disk games. Mi-au trebuit vreo 25-30 de ani să realizez că mi-am umplut casa cu niste chestii de care probabil nici nu mă mai ating vreodată. Deh, boală de colecționar. Oricum, sunt sigur că în câțiva ani (probabil la următoarea generație, maxim 2), nu vom mai vedea "sidiuri". Probabil vor fi înlocuite de ceva flash drives. Ne reîntoarcem la cartridges, hehe.

  13. #4173 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Din punctul meu de vedere sa faca upscale din 1440p dar sa fie 60fps locked si High details, nu compromisuri ca in Performance mode.
    Vreau o consola pe care sa joc actualul Quality Mode in 60fps locked, n-am nevoie de nici un salt in calitate si cine stie ce inovatii arhitecturale, jocurile arata foarte bine in Quality Mode in momentul asta, ne trebuie doar niste cai putere in plus ca sa avem aceeasi calitate in 60fps si eu sunt fericit!

  14. #4174 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am uitat că la PS5 de fapt SSD-ul intern nu e un SSD, ci soldered custom flash. Adică dacă moare, aleluia.
    Pana acum nu am auzit sa fie asta o problema.
    Cel mai mult am vazut sa se planga lumea de GPU failure, dar si asta foarte rar se intampla.
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Oricum, asta nu înlătură ideea că ar fi putut veni și ei cu o variantă de 2TB sau 4TB, la cât s-au ieftinit SSD-urile these days...
    Ar fi fost interesant dar sa nu uitam ca un PS5 costa doar €550/$500.
    Microsoft probabil isi permit sa vanda urmatorul Xbox cu 2TB la acelasi pret pentru ca renunta la disk drive si se asteapta la mai mult profit din software, trecand complet pe digital.

    Eu nu voi trece niciodata pe digital complet pentru ca imi place libertatea care o am cu discurile - pot sa le imprumut cuiva si daca se inchide serviciul, sau primesc ban, nu-mi pierd toate cumparaturile.

  15. #4175 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Pana acum nu am auzit sa fie asta o problema.
    Sunt, sunt... din pacate, nu exista flash storage care sa nu moara, sooner or later. Mai ales ca se face o tona de cache, swap and stuff, adica foarte multe writes. Si cum orice flash storage are viata in functie de nr. de scrieri... Eu mi-as dori ca atat Sony cat si Microsoft sa introduca un tool care sa ne arate health-ul storage-ului, ceva ce poti face si pe cel mai amarat PC. Insa nu cred ca le-ar conveni, ca li s-ar umple service-urile de oameni stresati sa vada ca au 50-60% health.
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Ar fi fost interesant dar sa nu uitam ca un PS5 costa doar €550/$500.
    Ca la orice produs, un producator de talia lui Sony, ar trebui sa stie ca exista si gameri care isi permit "a better experience". Sau ca exista si vor exista intotdeauna oameni care vor dori "the best package possible". Nu conteaza daca e cu sute de euro extra, da-i omului optiunea. Poate sunt oameni care vor sa aiba 2TB intern, sa mai puna un SSD de 2TB (sau chiar 4 sau 8), si sa tina toate jocurile instalate, sa nu mai piarda ore intregi cu downloads si reinstall.
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Microsoft probabil isi permit sa vanda urmatorul Xbox cu 2TB la acelasi pret pentru ca renunta la disk drive si se asteapta la mai mult profit din software, trecand complet pe digital.
    Microsoft rupe cu Ultimate and stuff like that (practic ai jocurile si pe consola si pe PC). Mai nou vad ca inclusiv pe proaspat lansatul Oculus Quest 3, vei putea juca Xbox Cloud Gaming. Si probabil se uita pe cifre, si vede cat de mult a scazut numarul vanzarilor pe retail, si cat a crescut pe digital.
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Eu nu voi trece niciodata pe digital complet pentru ca imi place libertatea care o am cu discurile - pot sa le imprumut cuiva si daca se inchide serviciul, sau primesc ban, nu-mi pierd toate cumparaturile.
    Nu neg, digitalul are si dezavantajele sale. Dar in timp, realizezi ca timpul pierdut cu instalarea de pe disk, riscul de a fi zgariat/spart, spatiul ocupat, faptul ca nu poti sa te joci in alta locatie daca ai uitat disk-ul, faptul ca de multe ori nu poti juca instant in day 1, ca poti da install de pe telefon si te joci cum ai ajuns acasa (and the list goes on)... te duc spre avantajele digitalului.

  16. #4176 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sunt, sunt... din pacate, nu exista flash storage care sa nu moara, sooner or later.
    Cu siguranta exista, eu ma referam ca din probleme am observat ca le are PS5-ul pana acum, storage failure nu e una foarte raspandita.
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ca la orice produs, un producator de talia lui Sony, ar trebui sa stie ca exista si gameri care isi permit "a better experience". Sau ca exista si vor exista intotdeauna oameni care vor dori "the best package possible". Nu conteaza daca e cu sute de euro extra, da-i omului optiunea. Poate sunt oameni care vor sa aiba 2TB intern, sa mai puna un SSD de 2TB (sau chiar 4 sau 8), si sa tina toate jocurile instalate, sa nu mai piarda ore intregi cu downloads si reinstall.
    De-acord, dar asta poti sa faci si acum cu "expandable storage".
    Daca am investit cateva sute de euro intr-un 8TB drive mi-ar placea sa-l pot refolosi mai incolo pe PC sau poate pe PS6.
    De aceea solutia care au implementat-o acum mi se pare cea mai buna.

    Pentru ei probabil era mai complicat sa faca inca 2-3 SKU-uri (sau 4-6 daca tii cont si de Digital) doar cu storage drives mai mari.
    Productia, storage-ul, distributia - toate astea s-ar complica imens de mult daca ar introduce asa multe variante.

  17. #4177 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eeeh, asa am putea spune ca si producatorii de telefoane sa nu se mai agite cu SKU-uri extra de 512GB sau 1TB. Sa le faca pe toate de 128GB sau 256GB, ca s-ar complica prea mult productia, storage-ul, distributia... La nivelul lor, asta cred ca ar fi cea mai mica problema.

    Anyway, eu mi-as fi dorit sa vad un Pro. Un Ultra, un Max, ceva... Au trecut totusi 3 ani de la lansare. Faptul ca scot acum un "slim" e dat probabil de cei de la AMD, care or fi schimbat si ei in atatia ani, procesul de productie (au micsorat una-alta).

  18. #4178 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Sezonul sarbatorilor 2024 probabil o sa avem un pro. Mai repede de atat nu prea cred.

  19. #4179 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Vreau o consola pe care sa joc actualul Quality Mode in 60fps locked, n-am nevoie de nici un salt in calitate si cine stie ce inovatii arhitecturale, jocurile arata foarte bine in Quality Mode in momentul asta, ne trebuie doar niste cai putere in plus ca sa avem aceeasi calitate in 60fps si eu sunt fericit!
    Daca grafica ce o regăsim acum in Quality Mode Pe PS5 va rula in 60FPS pe un eventual PS5 Pro cu siguranta se va chema Performance Mode iar la Quality Mode vom avea grafica mai buna dar tot in 30fps, deci tot vei fi tentat sa joc pe un Pro in Quality Mode. Adica eu unul sunt cam un graphick junkie, imi place sa joc incet si sa ma mai minunez la grafica si la art design. Din cate am vazut cam la fel esti si tu Xander, tot in 30 fps vom juca, haha.

  20. #4180 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Bun, deci nicio imbunatatire pe partea HW/performanta, astept Pro-ul.
    Subscriu.. vreau si eu 60 FPS, 4K, quality mode. De spatiul de stocare.. nu mai bat si eu litere. Rusinos.

    In alta ordine de idei.. incepe sa-mi placa acum actuala balena alba..
    Cu toata ca varianta fara disc este destul de reusita.. cea cu disc este ciudata rau. Zici ca lipseste o bucata din ea.
    Au facut niste economie la plastic probabil.
    Iar panelurile taiate.. nu le inteleg nici eu. Probabil cineva de la design s-a entuziasmat prea mult dupa atata economie de plastic.
    La fel cum nu inteleg, dincolo de foame de bani, de ce avem 2 tipuri de standuri.
    Unul "moca" iar unul cu bani. Nu este evolutie ci involutie de la varianta actuala.
    Insa cine nu ar vrea un.. inel de plastic.. kitschos.. cromat sau ce o fi. Eventual sa se si innegreasca pe alocuri. La doar 30 EUR. Urmeaza varianta cu RGB pentru copilul din tine. Sau poate.. orice arata mai bine oricum decat.. actuala gogoasa de plastic negru.
    Gusturile nu se discuta pana la urma ma gandesc.

    Oricum nu conteaza, se mentiona mai sus, cel mai probabil se trage de la AMD. $ony impuscand 2 iepuri cu un foc.
    Un SKU de cost eficiency. Aceasta fiind varianta de-acum incolo. Restul scoase din productie. Nu e ca si cum se va putea alege.


    PS: daca $ony crede ca poate forta lumea catre digital, cu gandul ca ulterior se poate lua disk drive, cred ca aceasta strategie de pret este una nefericita. Iesind destul de scump separat. 50 EUR vs 120 EUR.. pentru gospodarul din tine care nu stie cand are nevoie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 209 of 214 FirstFirst ... 109 159 199 207 208 209 210 211 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts