Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 404 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 111 ... LastLast
Results 201 to 220 of 8079

Thread: PS5 - achizitie din Romania

  1. #201 SP
    Junior Member Sebastiano's Avatar
    Pana la urma astia care am dat precomanda in al doilea val le vom primi pe 19 ?

  2. #202 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Al doilea "val" este tot parte din alocarea initiala si din acelasi stoc. Deci da, ar trebui ca toate sa fie livrate pe 19.

  3. #203 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cu riscul de a va enerva, am asa un sentiment ciudat... Parca vad niște rânduri pe un topic:

    "Deocamdată distribuitorul (Sony) nu a trimis stocul alocat, urmează sa primim un update săptămâna viitoare"

  4. #204 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Demon’s souls, Spiderman morales, Sackboy la precomanda pe Emag.

  5. #205 SP
    Manager paul's Avatar
    Mai exact:
    - Demon's Souls - 399.99 RON
    - Destruction AllStars - 399.99 RON
    - Marvel's Spider-Man: Miles Morales - 299.99 RON
    - Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition - 399.99 RON
    - Sackboy: A Big Adventure - 349.99 RON
    - Immortals: Fenyx Rising - 329.99 RON
    - Immortals: Fenyx Rising Shadowmaster Edition - 329.99 RON
    - Immortals: Fenyx Rising Gold Edition - 449.99 RON
    - Riders Republic - 329.99 RON
    - Riders Republic Freeride Edition - 329.99 RON
    - Riders Republic Gold Edition - 459.99 RON
    - Riders Republic Ultimate Edition - 559.99 RON
    - Prince of Persia: Sands of Time Remake - backward compatible - 189.99 RON
    - Kingdom Hearts: Melody of Memory - backward compatible - 269.99 RON
    - Dragon Quest XI Definitive Edition - backward compatible - 189.99 RON
    - Farming Simulator 19 Premium Edition - backward compatible - 239.99 RON

  6. #206 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    In Romania aproape ca s-a dublat pretul jocurilor in mai putin de 1 an. Inevitabil asta va creste si cererea de pe bazar, ma astept ca pretul jocurilor folosite sa se apropie mai mult de pretul din magazin generatia asta. In aceste conditii economice grele, versiunea digitala a consolei devine cu atat mai putin rentabila. 1 singur joc cumparat digital vs. vandut mai departe in format fizic aproape ca reprezinta diferenta de pret dintre cele doua versiuni ale consolei. Considerand ca jumatate din angajati castiga sub 2000 de lei, ma astept ca la noi cel putin PS5 Digital Edition sa prinda radacini pe rafturile magazinelor.

  7. #207 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    La scorurile astea merita sa tin inca de ps4-ul meu si sa iau jocuri la preturi de nimic atat de pe store cat si in format fizic. O sa imi iau consola ps5 doar daca va rula jocurile de ps4 cu frame-rate unlocked. Altfel, astept sa se mai ieftineasca jocurile, doar nu o sa o iau sa faca ce deja face batranul meu ps4. Si 400 de lei eu nu dau pe un joc cand de banii aia imi iau 10 jocuri ps4.

  8. #208 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Sackboy 350 si Destruction moloz 400?

    LMAO. Votati cu portofelul, baieti.

  9. #209 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Eu am zis, cea mai mare dezamagire sunt preturile. Nu mai cumpar nimic la lansare, nu se merita, prea multi bani.... Sper sa crească numărul samsarilor si sa luam jocuri la pret bun.
    Chiar nu e corect ce face Sony cu preturile din Europa! Pot sa o iau ca pe o discriminare....

  10. #210 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Buei, dar unul nu cumparati prin link-urile de pe CG... In ultima saptamana, vad doar 2 conversii la Altex, 2 la eMag. Zici ca va creste pretul la consola daca luati prin link-urile noastre, nu altceva. Oh well, thanks anyway...

  11. #211 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu ai ma cu cine, sunt unii atât de ai dracu... Era unul pe chat care se rasculase când a văzut afiliere, parca era tva pt el.

  12. #212 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Astia de la Sony au uitat ca e coronavirus si un fel de semi-criza, persoane care si-au pierdut locul de munca, salarii taiate nebunii alea alea.

    Sa le traiasca familiile si PS4 meu o data cu ele!
    Dupa trendul asta, la mijlocul lui 2021 mai adauga un plus $10, adica 50 de lei la noi, la joc ca se poate si merge manevra.
    Bine ca m-am temperat si nu m-am aruncat pe precomanda, ca la asemenea preturi, ajung sa bag in PS5 mai mult decat bag in masina.

  13. #213 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Puteti sa va luati jocurile sh dupa un timp la un pret mai mic. Daca aveti rabdare.

    Eu unul nu am problema asta la pret ptr ca iau intr-un an putine jocuri day one. Cele care ma super intereseaza (si am timp atunci sa le joc), ptr PS exclusivitati, restul pe PC. De exemplu in ultimul an am luat doar 2 jocuri day one, RDR 2 ptr PC si TLoU 2. Si probabil va fi si Cyberpunk ptr PC.

    Iar Sony si Invidia nu ma plac, ca nu sunt early adopter Ca early adopter iti asumi un risc mare, serii cu probleme, driveri cu probleme, tehnologii la inceput. Meh.

  14. #214 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Buei, dar unul nu cumparati prin link-urile de pe CG... In ultima saptamana, vad doar 2 conversii la Altex, 2 la eMag. Zici ca va creste pretul la consola daca luati prin link-urile noastre, nu altceva. Oh well, thanks anyway...
    La mine de exemplu a fost ceva de genul: anunta Dant3 ca baga stocuri la altex/emag si am inceput sa dau refreshuri. Am vz ca a aparut la altex si am comandat imediat. Intru pe forum sa anunt si abia dupa vreo 10 min a pus si Paul linkurile de afiliere. M-am ofticat un pic ca nu l-am folosit, ca vb aia pe mine nu ma costa nimic.

    Probabil asa s-a intamplat si la altii. La accesorii o sa incerc sa fac prin forum cand o sa apara la pre/comanda.

  15. #215 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Cuvantul cheie a fost spus: "rabdare". Daca banii nu sunt o problema si esti dispus sa ii investesti in jocuri, merita sa iei consola day one. Altfel nu stiu de ce te-ai grabi. Doar nu e ca si cand ar fi "acum ori niciodata". O sa fie din noiembrie mereu, o sa apara bundle-uri, o sa apara oferte, o sa se ieftineasca jocurile lansate. Cum spuneam si ma repet, vad o singura motivatie de a lua consola ps5 repede . Daca ai o colectie bogata de jocuri ps4 si ele vor merge semnificativ mai bine pe ps5. Valabil si pt cumparare de jocuri ps4 care au oferte foarte bune adesea. Altfel de ce ai lua ps5 daca nu ai dupaia bani de jocuri facute special pt el? Si ca sa vedem cum vor merge jocurile ps4 pe el e nevoie tot de rabdare. Din 12 noiembrie vom afla. Ce veti face cu consola in prima zi de va grabiti asa sa o cumparati? Ce joc vreti sa jucati pe ea in 19 noiembrie? Ca doar nu o iei ca obiect de mobilier.

  16. #216 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Este prima oara în ultimii 12 ani (de când am intrat în lumea consolelor) cand stau calm și nu ma agit cu precomenzi etc. Ca și exemplu, când a apărut Xbox One X (aveam deja Xbox One) am dat comanda în UK (Amazon sau MS) la un Xbox Scorpio pentru ca precomanda de la emag era cam în aer. Nu se știa dacă livrează day one. Asa ca în mom în care emag a trimis la lansare, cam în aceeași zi mi-a venit și Scorpio si am dat retur la comanda de pe Amazon/Microsoft.
    Legat de jocuri, pot sa zic ca nu regret ca am ramas pe US cu contul din 2008. Jocuri iau day one digital only (am account share cu un prieten). Doar jocuri care îmi plac doar mie gen auto sau ceva collectors iau fizic și dacă prin un preț bun.
    Asa ca PS4 Pro sta bine momentan la mine.
    Aștept sa vad ce oferte vor fi în primele 6 luni, ce jocuri apar. Doar Daemon Souls si Spider Man ma atrag în acest moment la apariție. Vreau sa vad răcirea cum e in primul rand. Am trecut deja prin 2 PS4 si acum PS4 Pro. Cam toate avioane/aspiratoare...
    Cred ca liniștea asta a mea are legătură si cu faptul ca de 1 luna am întrat în lumea PC Gamingului (laptop gaming bunicel zic eu) si parca Forza Horizon 4 la peste 100 fps e altceva. Game Pass rules. Microsoft Flight Simulator e genial. Nu mai zic cat de mult imi place Doom Eternal cu mouse și tastatura (il am de la apariție pe PS4 insa nu m-a prins pe controller). Recunosc ca shooterele pe consola nu sunt pe lista mea de favorite. Dar nu e threadul potrivit pentru mai multe detalii pe subiectul asta.


    Trimis de pe al meu SM-N976B folosind Tapatalk

  17. #217 SP
    Junior Member jormungandr86's Avatar
    Eu mi-am luat ps4 pro ultima revizie, olx, 1100ron, 1 an garanție și cu last of us 2 inclus. După faza cu spiderman ma îndoiesc ca Sony vor îmbunătăți gratuit jocurile de ps4 pe ps5. Mai aștept.

  18. #218 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Sper sa bage și ei cateva demo pentru ps5 ca sa ne bucuram și noi

  19. #219 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    Sper sa bage și ei cateva demo pentru ps5 ca sa ne bucuram și noi
    O să ai Astro Bot gata preinstalat pe fiecare ps5. Înafară de asta mă îndoiesc că vom avea Demo-uri pt. ps5. Au apus vremurile când o companie a avut încerdere atât în jocul lui, cât și în audiență ca să pună un demo pe platformă. Plus că lumea judecă altfel un joc mai nou, iar șansele să cumperi un joc după ce ai jucat o parte din ea sunt slabe. Ei merg pe trailere și hype să îți vândă ceva.

    Dacă ești curios de ce va fi disponibil și cum o să arate la lansare, îți sugerez să te uiți la recenziile tehnice celor de la Digital Foundry sau alte canale de genul.

  20. #220 SP
    Junior Member nicugoalkeper's Avatar
    Din pacate ei se bazeaza pe piata de dincolo nu cea din RO unde nu se prea vorbeste de preturile jocurilor ca la noi...
    Sincer in momentul in care vom avea un Netflix al jocurilor atunci sa vezi preturi la jocuri...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 404 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 111 ... LastLast

Similar Threads

  1. Xbox Series X|S - achizitie din Romania By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 1047 Last Post: 17-08-2023, 09:48
  2. Pot juca jocuri din Romania pe PS4 din America? By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 19-11-2013, 16:07
  3. Locuri frumoase din Romania By vasilescui in forum Travel & Fashion
    Replies: 0 Last Post: 05-05-2011, 08:24
  4. Replies: 9 Last Post: 28-02-2011, 13:53
  5. Reviste de profil din Romania By rodarkone in forum Console Club
    Replies: 23 Last Post: 11-08-2008, 13:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts