Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 58 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1143

Thread: PlayStation Move

  1. #161 SP
    Junior Member kretzu360's Avatar
    pt cei ce cred ca ps 3 a copiat wii uitati parerea mea:
    Montion Control e o techonolgie care era anticipata pe viitor , ddoar ca wii au fost primii care au puso la treaba , ei bn bravo lor , DAR asta nu inseamna ca montion control technology=Nintendo sau e marca inregistrata Nintendo sau mai stiu eu ce, e doar o technologie care a fost adoptata pentru prima data de Nintendo , iar acum si de Sony.La faza cu , huuoo rusine sony si mai stiu io ce...eu nu inteleg , respect pentru nintendo si de la mine pentru ca a revolutionar gamingu inca de la NES si SNES , dar incep sa mi pierd respectul pentru o companie care nu face nimic major de 3 ani , inca au aceiasi consola cu ca****l de GPU , a fpst foarte frumos la inceput , dar mai trebuie improventuri majore mai ales la placa grafica.Singura chestie a fost wii montion plus , la care ei faceau o reclama cu un entuziasm parca ar fi descoperit particula lui Dumnezeu , dar care e defapt un mic rahat care iti mai adauga inca 2 axe la montion control si putin mia multa precizie , cu sau fara Montion Plus jocurile pot fi jucate prin simpla zmucire a incheieturii nu terbuie nici pe departe sa faci miscari complexe, daca ma contrazice cineva , ii dau ID de mess ii dau web si ii demonstrez ca joc orice joc de pe wii sport de pe pat intins pe spate.Care mai e farmecu daca nimic nu te motiveaza sa faci putina miscare , sa transpiri, cand poti la fel de bine sa misti incheieturiile?Mi am luat wii pentru ca mi a placut , dar in 2 saptamani statea plin de praf si nu l mai pornea nici naiba , mi se facea greata cand il porneam legat la TV(lcd full HD 66 cm) si numaram pixeli de pe ecran in meniu , aici ar mai trebui sa lucreze Nintendo GRAFICA...eu inteleg ca nu e pentru harcore gameri sau mai stiu eu ce (nici eu nu sunt unul) joc maxim 2 ore pe zi doar titluri bune , nu am colectii sau nimic de genu , dar sa fim seriosi , grafica e egala cu 0 cel putin pe tv ul meu , arata ca un nenorocit de joc de pentium 3, am jucat mai multe titluriwii sports , force unleashed , red steel , metroid prime...le am luat unul dupa altul sperand ca va fi mai bun ca anteriorul, pana mi am dat seama (tragand LITERALMENTE cu pixeli in metroid prime) ca grafica imi provoaca greata.
    Asa ca nu va legati de Sony , am toate 3 console next gen si ma joc pe fiecare, treuie sa recunosc ca xbox si ps3 imi plac mai mult, la fel de mult , am respect si pentru Nintendo , mult chiar , dar pentru consolele SNES , GC console care tineau pasul la vremea accea, asa ca ma repet nu va legati de Sony , ca fiind copiiatori sau mai stiu eu ce , sunt ferm convins ca daca Nintendo ar fi facut ceva cum ar fi UPGRADE grafic , sa ajunga la nivelul lui xbox si ps 3 si sa mai rareasca jocurile in care folosesti wii moteul sa mangai un cal , sau sa hranesti un caine sau sa imbraci o barbie(jocuri PUR DE COPII), daca are peste 15 titluri peste 18 e bine, sunt sigur ca atunci si eu as fi numit ceea ce face Sony o copie ieftina, dar asa, si eu il astept cu suffletul la gura si este un must have. Respect pentru toate 3 Microsoft , Sony si Nintendo , dar trebuie sa recunosc ca mi as dori sa cada Wii ul cat mai jos , poate asa vor deschide ochii cei de la Nintendo si isi vor da seama ceea ce vrem( si cred ca nu sunt sigurul) cu adevarat de la ei , ceea ce au facut la lansarea wii a schimbat gamingul din zilele alea , dar a trecut muult timp si nu se pot astepta ca , cu aceea technologie sa domine pana in 2025.Asta am avut de zis.Multumesc!

  2. #162 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

  3. #163 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Kretzu360 tată, paragrafe! Recomand.

  4. #164 SP
    Junior Member alexbeltechi's Avatar
    Diesel, nu il coplesi pe bietul om.

    kretzule, iti prezint noul tau prieten: punctul. E de treaba, si nu asa pretentios precum paragraful. Ar trebui sa ii dai o sansa. Poate asa eu si restul forumului vom gasi rabdarea si curajul de a citi micul tau eseu.

  5. #165 SP
    Member drik's Avatar
    Am vrut sa citesc postul lui ktretzu dar pe la randul 5 au inceput sa imi sangereze ochii si a trebuit sa renunt...

  6. #166 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Am vrut sa citesc postul lui ktretzu dar pe la randul 5 au inceput sa imi sangereze ochii si a trebuit sa renunt...
    Asa aratam eu pe la randul 5

  7. #167 SP
    Junior Member alexbeltechi's Avatar
    Daca te uiti destul la text, incepi sa iti vezi viitorul.

  8. #168 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Am inteles ce vrea sa zica... Va fac eu un rezumat.

    Daca Wii scotea acum 2 ani o versiune HD, rupea norma.

  9. #169 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    eXist, sa inteleg ca-ti culegi retinele de sub birou acuma? Gestul tau altruist nu va fi uitat!

  10. #170 SP
    Junior Member alexbeltechi's Avatar

  11. #171 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Ca sa inchei micul off topic: Wii HD nu cred ca o sa apara prea curand, din doua motive mari si late:

    1. Wii inseamna fun, casual gaming. Gamerii din segmentul ala nu pun accent pe grafica. Daca grafica nu conteaza atat de mult pentru ei (lucru care se vede din zecile de milioane de Wii-uri vandute), de ce ar baga Nintendo mai multi bani decat trebuie in partea de hardware?
    2. Un Wii HD sigur va costa mai mult si asta s-ar putea sa strice toata treaba pentru Nintendo pentru ca s-ar putea sa nu mai poata avea cea mai ieftina consola de pe piata. Asta ar avea cel mai mare impact fix pe piata cea mai importanta pentru ei — America de Nord. Acolo chiar conteaza enorm daca o consola e 200 de dolari si nu 250.

  12. #172 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Ma, ce pot spune. Omul s-a chinuit putin sa ne explice "parerea lui". Asa ca, mi-am smuls 5 min din timpul meu pretios (de stat) si am incercat sa-i citesc romanul cu tot cu lipsa de "punctuatie".

  13. #173 SP
    Member drik's Avatar
    De fapt, eram asa.
    Attached Images Attached Images untitled-3.jpg

  14. #174 SP
    Junior Member kretzu360's Avatar
    imi pare rau , m am lasat dus de val , toata ura mea pentru nintendo s-a scurs afara. voi reface textul.
    pt cei ce cred ca ps 3 a copiat wii uitati parerea mea:
    Montion Control e o techonolgie care era anticipata pe viitor , ddoar ca wii au fost primii care au puso la treaba , ei bn bravo lor , DAR asta nu inseamna ca montion control technology=Nintendo sau e marca inregistrata Nintendo sau mai stiu eu ce, e doar o technologie care a fost adoptata pentru prima data de Nintendo. ,
    Iar acum si de Sony l a faza cu , huuoo rusine sony si mai stiu io ce...eu nu inteleg , respect pentru nintendo si de la mine pentru ca a revolutionar gamingu inca de la NES si SNES , dar incep sa mi pierd respectul pentru o companie care nu face nimic major de 3 ani , inca au aceiasi consola cu ca****l de GPU , a fpst foarte frumos la inceput , dar mai trebuie improventuri majore mai ales la placa grafica.Singura chestie a fost wii montion plus , la care ei faceau o reclama cu un entuziasm parca ar fi descoperit particula lui Dumnezeu , dar care e defapt un mic rahat care iti mai adauga inca 2 axe la montion control si putin mia multa precizie. Cu sau fara Montion Plus jocurile pot fi jucate prin simpla zmucire a incheieturii nu terbuie nici pe departe sa faci miscari complexe, daca ma contrazice cineva , ii dau ID de mess ii dau web si ii demonstrez ca joc orice joc de pe wii sport de pe pat intins pe spate.

    Care mai e farmecu daca nimic nu te motiveaza sa faci putina miscare , sa transpiri, cand poti la fel de bine sa misti incheieturiile?Mi am luat wii pentru ca mi a placut , dar in 2 saptamani statea plin de praf si nu l mai pornea nici naiba , mi se facea greata cand il porneam legat la TV(lcd full HD 66 cm) si numaram pixeli de pe ecran in meniu , aici ar mai trebui sa lucreze Nintendo GRAFICA!

    Eu inteleg ca nu e pentru harcore gameri sau mai stiu eu ce (nici eu nu sunt unul) joc maxim 2 ore pe zi doar titluri bune , nu am colectii sau nimic de genu , dar sa fim seriosi , grafica e egala cu 0 cel putin pe tv ul meu , arata ca un nenorocit de joc de pentium 3.
    Am jucat mai multe titluriwii sports , force unleashed , red steel , metroid prime...le am luat unul dupa altul sperand ca va fi mai bun ca anteriorul, pana mi am dat seama (tragand LITERALMENTE cu pixeli in metroid prime) ca grafica imi provoaca greata.

    Asa ca nu va legati de Sony , am toate 3 console next gen si ma joc pe fiecare, trebuie sa recunosc ca xbox si ps3 imi plac mai mult, la fel de mult , am respect si pentru Nintendo , mult chiar , dar pentru consolele SNES , GC console care tineau pasul la vremea accea, asa ca ma repet nu va legati de Sony , ca fiind copiiatori sau mai stiu eu ce , sunt ferm convins ca daca Nintendo ar fi facut ceva cum ar fi UPGRADE grafic , sa ajunga la nivelul lui xbox si ps 3 si sa mai rareasca jocurile in care folosesti wii moteul sa mangai un cal , sau sa hranesti un caine sau sa imbraci o barbie(jocuri PUR DE COPII), daca are peste 15 titluri peste 18 e bine, sunt sigur ca atunci si eu as fi numit ceea ce face Sony o copie ieftina, dar asa, si eu il astept cu suffletul la gura si este un must have.

    Respect pentru toate 3 Microsoft , Sony si Nintendo , dar trebuie sa recunosc ca mi as dori sa cada Wii ul cat mai jos , poate asa vor deschide ochii cei de la Nintendo si isi vor da seama ceea ce vrem( si cred ca nu sunt sigurul) cu adevarat de la ei , ceea ce au facut la lansarea wii a schimbat gamingul din zilele alea , dar a trecut muult timp si nu se pot astepta ca , cu aceea technologie sa domine pana in 2025.Asta am avut de zis.Multumesc!


    Here it is , Enjoy! @eXist ai si tu dreptate dar grafia wii e dezastru , dai 1000ron sa te joci pe o grafica putin mai buna ca gamecube , nici macar REVOLUTIONARUL montion controller nu mertia 1000ron.

    Scuzati micile greseli gramaticale m am grabit , e tarziu si mi e somn.Noapte Buna all!

  15. #175 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    First i was like O_O
    Attached Images Attached Images 6a00f48cdd980c00030109d07dbdf1000e-500pi.jpg

  16. #176 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    , super tare ariciul.

    Eu am reusit sa citesc tot textul din prima si inca mai am ochi.

  17. #177 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

  18. #178 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Ca sa inchei micul off topic: Wii HD nu cred ca o sa apara prea curand, din doua motive mari si late:

    1. Wii inseamna fun, casual gaming. Gamerii din segmentul ala nu pun accent pe grafica. Daca grafica nu conteaza atat de mult pentru ei (lucru care se vede din zecile de milioane de Wii-uri vandute), de ce ar baga Nintendo mai multi bani decat trebuie in partea de hardware?
    2. Un Wii HD sigur va costa mai mult si asta s-ar putea sa strice toata treaba pentru Nintendo pentru ca s-ar putea sa nu mai poata avea cea mai ieftina consola de pe piata. Asta ar avea cel mai mare impact fix pe piata cea mai importanta pentru ei — America de Nord. Acolo chiar conteaza enorm daca o consola e 200 de dolari si nu 250.
    Gandeste la un Wii care sa fi avut si jocurile care se regasesc pe PS3/X360/PC, jocurile Nintendo si jocurile de party, cele facute pentru o ora de fun. Atunci Nintendo chiar ar fi rupt tot, acum... au vanzari din partea casual. Toate persoanele pe care le cunosc si au Wii joaca Wii Sports/Wii Play/Wii Fit cand vine cineva in vizita sau se joaca cu copilul ( majoritatea au copii destul de mici). Niciunul nu o foloseste pentru gaming "hardcore", poate foarte rar.

    @kretzu360: E motion, nu montion.

  19. #179 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by kretzu360 View Post
    voi reface textul.
    (Nu) te-am inteles din prima.

  20. #180 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    (Nu) te-am inteles din prima.
    Ba da rai mai sunteti, sa dea dracul. Numai de mistouri si caterinci va arde.

    Poate daca venea unul si isi batea putin joc, mai arunca si cateva cuvinte de "mIRC" il intelegeati mai bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 58 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts