Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 16 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 304

Thread: Clubul PC Gaming

  1. #181 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu as lua si un Lian Li PC-08, dar e mai mare si decat o carcasa ATX, daca era mAtx chiar saream sa o cumpar, e de departe una dintre cele mai reusite carcase tip cub din ultimii ani.

  2. #182 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Probabil fac preorder daca anunta un PC-08 mATX. Nu conteaza ca va fi mai scumpa decat configuratia pe care o va gazdui.

  3. #183 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eh, au trecut vremurile alea, si-au luat altii tomberoane intre timp. Cam de un an am trecut la Air 240, asta inca nu a primit porecla
    Da, am fost pe spate cand am vazut, ma refer la partea cu tomberon desigur .

    Eu am o carcasa simpla DeepCool Tesseract, sincer sunt socat cat de buna este la banii pe care i-am dat, cooler-ul Noctua este chiar la limita in ea .

  4. #184 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Wow, ditamai overkillu':


  5. #185 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Hai mai tudy' ... ala e doar o gluma proasta la pret exorbitant uite aici overkill



    sau asta:



    sau asta:


  6. #186 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hai ma:
    laptop weighs 8kg
    Pai tu compari Blade-ul de la Razer care e un laptop subtire, portabil si usor de dus cu tine oriunde avand puterea necesara de a fi un main system pentru majoritatea gamerilor, cu ditamai matahalele astea urate si mai groase decat caramizile din blocurile in care locuim mai toti?

    Astea chiar mi se par mega inutile, nu au portabilitate deloc, iar daca vrei un laptop dar nu il iei cu tine niciodata, mai bine iti iei un PC.

  7. #187 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Finalmente am terminat cu reglajele si asamblatul sistemului, 2 saptamani mi-a luat dar sunt foarte multumit de rezulatele configurarii, la un moment dat voi posta si imagini, expect a lot of fans .

  8. #188 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    tudy' - ca si privitor si comentator, iti pot respecta parerea .. insa spre deosebire de tine eu sunt utilizator de laptop-uri din alea "matahaloase" si sunt excelente

    1. sunt portabile - nu stiu de ce simti nevoia sa spui ca nu sunt ...
    2. uneori trebuie sa alegi un laptop din lipsa de spatiu (eu asa am patit cand eram in Praga - acolo unde mi-am luat si primul laptop din categoria desktop replacement)
    3. uneori e necesar sa folosesti lucruri compacte, laptopurile de gaming practic pot inlocui un desktop de gaming pastrand un volum mic
    4. multi posesori de laptop au probleme dupa 1-2 ani pentru ca hardware-ul este depasit, de obicei cand cumperi un laptop el este la limita inferioara in materie de putere de calcul, aceste laptopuri (desktop replacement) au componente upgradabile, procesor, placa video
    5. legat de punctul 4 ... aceste laptopuri pun la dispozitia utilizatorului mult mai multe porturi interne cand vine vorba de stocare, memorie ram etc
    6. aceste laptopuri au de obicei baterii foarte mari - care, daca le folosesti in aceeleasi conditii cu laptopurile normale (integrated gpu, lower display brightness) iti pot oferi 3-4 ore de utilizare (eu am reusit maxim 7 ore facand niste artificii)
    7. sistemul de racire - este extraordinar, practic unele din modelele mentionate mai sus au procesoare de desktop (6700k) deblocate si overclockabile si placi video cu chip-uri similare cu cele de desktop (incepand cu versiunea GTX 980 desktop continuand cu seria 10 de la nvidia 1060/1070 si 1080) .. din pacate modelul razer de mai sus intra in throttle din cauza racirii subdimensionate, deci degeaba are 1080 daca nu o poti folosi la adevaratul ei potential

    Laptopul Razer este misto dar este laptop - el sufera fix de aceeleasi probleme ca si un laptop normal, nu este upgradabil.

    Pentru a iti da un exemplu concret:

    1. in Alienware-ul meu model 2012 am upgradat:
    a. ramul - de la 2 stick-uri la 4 stick-uri (lucru extrem de rar la un laptop normal)
    b. procesorul - de la i7 2670m la 2960xm (extreme)
    c. 2 hdd -uri
    d. placa video - initial 6990m upgradat la 7970m

    2. laptopul Clevo (P370sm-a)
    a. ramul - 4 stick-uri
    b. procesorul - upgradabil
    c. placa video - 2x980m (SLI in laptop)
    d. 3 HDD-uri sata + 2x m.2 (in total 7.5 TB de storage, pe un laptop)

    3. Alienware cumparat de la DeathWings in 2016 Ianuarie am upgradat (pet project)
    a. upgradat procesorul de la 740m la 920xm (extreme edition upgradabil)
    b. upgradat placa video de la Ati 5870m la Nvidia 6990m
    c. upgradat ram-ul de la 2xAdata la 4xCorsair Vengence
    d. upgradat hdd-ul - de la 1xSSD la 2xSSD si pot folosi unul dintre cele 2 sloturi PCIe in care sunt placile de retea (2 bucati bridged) cu un SSD M.2
    e. visul meu este sa-i adaug un LCD 1920x1200 RGB pentru ca acest model are support pentru asa ceva.

    Ma rog asta e doar experienta mea personala ... si da .. ma consider entuziast si nu mi-e rusine sa ma declar ca facand parte din target-ul acestor laptopuri, abea astept sa-mi cumpar unul cu 2x1080 SLI (MSI GT83 sau Acer-ul de mai sus cu ecran de 21")

  9. #189 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca visul lui darkie este sa ajunga la un "laptop" cu ecran de 32"... sa fie nevoit sa mute frigiderul ca sa aibe loc . Mie monstrii aia numai economie de spatiu nu mi se pare ca fac. Da, ca sunt performante si mai upgradabile, asta nu zic nu... dar portabile? Laptopuri (cine il tine pe ala de 8Kg in poala? Cu super baterii? Pfoai. Am avut de la un client un Toshiba de 19"... undeva pe la 6-7Kg. Daca-l tineai pe ala pe picioare ti se oprea circulatia sangelui. Cu ale sale 2 placi video si Extreme-ul lui peste prajit in full load, bateria tinea maxim 30 de minute (dar era belea in idle, tinea cam jumatate dintr-un iPad Pro ). Ocupa mai mult spatiu pe birou decat 2 tastaturi, 4 mousi si un monitor. Nu am inteles principiul de a cumpara asa ceva, mai ales ca mai costa si cat vreo 2-3 calculatoare cu configuratii cel putin la fel de tari.

    Eu ma oftic ca pe zona de monitoare PC, s-au tampit toti cu formatul 16:9. Acum daca vreau un "clasic" 16:10, trebuie sa platesc o avere (cam orice Dell in 2560 x 1600 costa cat vreo 5-6 Dell-uri in 1920 x 1080). Ceea ce e de-a dreptul stupid. Eu nu pot lucra in 16:9 (zici ca mi-a taiat cineva ecranul). Sa nu mai vorbim ca nu prea am vazut nimic legat de 4K dar spre 16:10. Daca dati de ceva decent (neaparat IPS cu HQ RGB), please let me know. Al meu 30" o cam ia in vrie...
    Attached Images Attached Images kiosk-4-form.jpg

  10. #190 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    ^Iti inteleg durerea cu formatul imaginii, personal si eu as prefera 16:10, inclusiv pentru gaming, mai grav este ca in ultimul timp dupa 16:9 se tinde spre 21:9 ...

  11. #191 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu vreau 21:9 dar preturile in momentul asta sunt criminale. A scos LG un 21:9 de 38" si e splendid, dar e 1500EUR, in timp ce pe un monitor 4K am dat 500EUR, e 16:9 ce-i drept. Nici eu nu sunt mare fan 16:9, pana si ce face Microsoft cu acel 3:2 mi se pare mai ok pentru uzul meu, dar sunt constient ca majoritatea vor 16:9 si atunci pentru orice altceva platim in plus.

  12. #192 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Revin cu probleme din lumea "mustard race":

    Am mai scris prin primele pagini alte acestui topic ce probleme am intalnit cand m-am chinuit sa joc GTA 4 cu un amic. Weekendul asta m-a luat un chef nebun de GTA 4. Il am pe PS3, consola e la indemana, insa am zis ca dupa atatia ani de ce sa nu il joc pe PC? Poate merge si in 4K, ca doar suntem in 2016. Stiu ca atunci ma plangeam ca nu reusesc nicicum sa schimb rezolutia. Acum insa, am pierdut vreo 2h ca prostu cautand fixuri de mai aveam putin si trebuia sa deschid Tor ca sa gasesc ceva, dar nu am reusit nici macar sa pornesc jocul de data asta. In conditiile in care jocul e original de pe Steam. Te doare mintea. Am cautat pe forumuri, am cautat pe steam, am cautat pe yt, am ajuns pe pagina 22 cu google search, dar nimic nu functioneaza. Absolut nimic, am jocul insa il instalez si nu vrea nicicum sa porneasca.

    M-am potolit putin si am zis ca daca vreau cu adevarat, trebuie sa iau PS3. Dar e in cutie consola, si jocul e aruncat in vreo cutie cu jocuri, si am prea multe incat sa ma apuc sa o caut, prea multa munca, asa ca mi-am bagat picioarele, daca pe PC nu se poate juca, ce sa mai fac.

    Am cumparat Oblivion, din aceleasi motive, nu il am decat pe PS3 si Xbox, din nou, aceasi lene m-a oprit sa iau o consola sa il incep. Asa ca l-am cumparat, pornit si dupa ce mi-a dat de vreo 2-3 crash ca incercam sa schimb rezolutia in 4K, am reusit sa intru in el. Joc 3 min, se blocheaza, nu mai raspunde nici tastatura, nici mouse-ul. Zic ce pisici. Intru iar, dupa 3 min aceasi treaba. Mama naibii. Da-i cu google, ciuciu, nimic concret. Ii dau sa ruleze ca pe Windows 7, nimic. Aleg Vista cu vreo 3 service pack-uri, XP, 98, MS-Dos, nimic omule, nici nu mai porneste. Am incercat toate rezolutiile posibile si imposibile, tot se blocheaza. Nu am ce rahat sa ii mai fac si astuia.

    Mi s-a acrit in ultimul hal de problemele astea. Avantajul PC-ului, pe hartie cel putin, pentru mine, e ca atunci cand ma apuca nostalgia cu jocuri mai vechi precum GTA 4 sau Oblivion in cazul de fata, il pot juca pe PC (haha) in conditii mai bune decat pe consola de pe vremea cand s-a lansat jocul initial. Dar sunt niste chestii incredibile, nu reusesc sa pornesc un rahat de joc dupa ore intregi de chin si cautat fixuri la un joc ORIGINAL de pe marele Steam. Am o scarba in momentul asta greu de descris fata de "mustard race". De fiecare data cand incerc ceva, nu mi se arata nicicum.

    Iar cu jocurile mai noi, in mare nu am avut probleme, dar 90% nu stiu sa faca scaling cand joci la rezolutii mai mari, mai vor si ele tot felul de alte rahaturi instalate, etc.


  13. #193 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    ^Ai ghinion nu gluma cand vine vorba de PC gaming, sincer imi pare rau sa aud de ce probleme te lovesti, eu joc modat oblivion pe windows 10 si n-am avut pana acum probleme cu 2 configuratii diferite, desi cei drept inca sunt pe 368 la driverele NVIDIA pentru a avea o compatibiliate mai buna cu jocurile bethesda, folosesc si multe mod-uri de stabilitate inclusiv plugin-uri pentru OBSE.

    ---------------------------------------------------------------------


    Un lucru ador la FX-ul cel am acum, pot folosi din nou fraps pentru inregistrari, nu mai are impact asupra jocului , shadow play este frumos nu zic nu, dar prefer o solutie simpla lossless:



    Modul in care joc nu este excelent, stiu . N-am mai folosit tastatura si mouse pentru shooter-e de cativa ani...

  14. #194 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Absolut nimic, am jocul insa il instalez si nu vrea nicicum sa porneasca.
    Ai nevoie de Games for Windows Live. Daca ai noroc sa iti setezi si rezolutia 4k, ai sa vezi ca jocul se misca prost indiferent de FPS. Si eu m-am chinuit ore intregi sa-l fac sa merga si am fost mega dezamagit.

  15. #195 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am luat GFL, stai liniștit, tot nu porneste.

  16. #196 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    *nevermind*

  17. #197 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    A durat ceva, dar finalemente am obtinut rezultatele dorite la PC, asa ca, am terminat cu acest build :
    Attached Images Attached Images 08.jpg 07.jpg 06.jpg 05.jpg 04.jpg 03.jpg 02.jpg 01.jpg 09.jpg 10.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg lzxpvkh.jpg

  18. #198 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Partea a 2-a (cu rezultatul overclock-ului ):

    PS: scuze de camera, i'm in the middle of some stuff .
    Attached Images Attached Images 23.jpg 22.jpg 21.jpg 20.jpg 24.jpg 25.jpg 2017-01-30-2-.png

  19. #199 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hai ca mai poti umbla la cable management

  20. #200 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Din pacate cum nu am sursa modulara cam asta este tot ce pot face, cablurile de jos sunt totusi frumos bandajate intr-un pachet, am incercat sa le pun in spate, dar se fortau prea tare. Din pacate doar atata permite carcasa si sursa, dar in locurile care conteaza, airflow-ul este asigurat, asta pot garanta , oricum sunt multumit, 4.8 Ghz cu 2400 Mhz DDR3 este super pentru un FX-8300 XD.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 16 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4276 Last Post: Yesterday, 10:06
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul de narghilea By Uziwood in forum Offtopic
    Replies: 36 Last Post: 25-10-2015, 20:11
  5. Clubul Bacauanilor By BoTeAlEx in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 2 Last Post: 28-02-2011, 12:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts