Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cu cine votati? turul II

Voters
140. You may not vote on this poll
  • Mircea Geoana

    84 60.00%
  • Traian Basescu

    56 40.00%
Page 2 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 259

Thread: Cu cine votati in turul II ?

  1. #21 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    E incredibil cum ura unora pentru PSD (si au motive sa-i urasca, nu-i condamn) ajunge sa-i faca sa se minta singuri doar pentru a-si alimenta si mai mult ura. Ce a "miscat" Basescu in 5 ani?
    Cand a marit Tariceanu pensiile declara ca s-a dus dracu fondul de pensii, la "dezbateri" se lauda cu aceasta realizare ca si cum ar fi a lui, desi a condamnat-o vehement.
    Organismul impus de guvernul sau - Ministerul Turismului s-a dovedit a fi o masina veritabila de tocat bani.
    In timpul mandatului sau taicamiu a devenit paranoic incat injura securistii cand vorbesc cu el la telefon si ni se bruiaza convorbirea.

    Lista de "realizari" este intr-adevar imensa dar mi-am permis sa ma opresc aici.

    Dar cel mai si cel mai mult il condamn pe Basescu pentru ca a reusit sa scindeze romanii intre ei foarte mult. Cand s-a aliat el cu PSD-ul si-a vazut visul cu ochii, insa acum cand romanul trebuie sa se alieze cu PSD-ul impotriva lui - vom suferi un nou Holocaust, se declanseaza Jihad-ul si asa mai departe.

    In scurta istorie a democratiei noastre n-am vazut atata ura intre simpatizantii factiunilor politice. Unii oameni ar transmite pumni prin monitor doar ca sa-si demonstreze punctul de vedere. O alta realizare basesciana ca tot veni vorba: a demonstrat ca politica se face cu pumnul in gura si nu are limite de varsta

    Toti fanaticii lui Basescu au ajuns sa caute cele mai aberante motive pentru a-l sustine in continuare. Cel mai savuros mi s-a parut cel nationalist:

    "Nu votati cu Geoana ca o sa-l bage pe Johannis si noi suntem nationalisti si trebuie sa avem un premier roman."

    Mai nou, nu mai e problema de comunisti sau interesele unui grup de politicieni ci de nationalism dom'ne.

    Dar cel mai dulce a fost ala: "Basescu de fapt l-a mangaiat pe copil dar mogulii cei rai au bagat un pumn in film".

    Cu astfel de oameni iti pierzi speranta in omenire si umanitate. Hai Basescu - groparul sperantei.

  2. #22 SP
    Member felixxx's Avatar
    ok, ultimul post pe acest thread si ma retrag mai ales dupa avertismentul lui Donely pe care nu il inteleg (nu mi-i s-a parut ca am jignit sau am fost jignit de cineva dar in fine, poate el a sesizat altceva) dar il iau ca atare.

    m-as bucura ca voi sa aveti dreptate si combinatia geoana-pnl-psd sa fie una castigatoare. cred ca nu e nimeni cretin sa vrea ca lucrurile sa mearga prost in tara doar pentrua arata ca el a avut dreptate. refuz sa cred ca avem astfel de oameni printre noi, oricata pasiune ar pune unii si altii.

    pe de alta parte nu pot fi de acord si nu pot ignora cine este in spatele lui geoana. o adunatura de lichele, cei mai mari hoti din istoria recenta a romaniei, unii condamnati deja, altii blocati la anchetare prin parlament.

    nu pot sa nu sesizez si sa nu ma intreb ce ii deranjeaza pe cei trei miliardari (vantu, voiculescu si patriciu)? puneti-va in locul lor, stati pe un munte de bani, v-ar interesa cine e presedintele romaniei? nu cred.

    mi-as dori sa traim si noi intr-o tara in care sa nu conteze cine este presedintele tarii, cine este primul ministru sau seful senatului. din pacate acest lucru nu este posbil, influenta politicului asupra economicului, proportia si perseverenta cu care se fura de la noi toti cei care platim taxe si impozite este foarte mare. uitati-va cati miliardari avem in tara asta si ganditi-va ca astia ar fi trebuit sa plateasca taxe si impozite. cu banii aia ar fi trebuit sa se construiasca ceva (scoli, spitale, strazi, etc). ei bine nu s-a construit nimic dar nici banii nu sunt. trei variante: acei bani s-au furat, nu au fost platiti sau si una si alta.

    istoria din care ar trebui sa invatam ceva spune ca de cate ori psd-ul a condus tara asta lucrurile nu au mers bine. am fost in piata universitatii cand constantinescu a iesit presedinte, iar apoi patru ani am vazut ce inseamna un 'presedinte al tuturor romanilor'. ne-a zis sa dormim linistiti... am aflat apoi si de ce.

  3. #23 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Nu am zis ca ca ai jignit. Eu am dat un mic advertisment preventiv, pentru ca spiritele se pot incinge usor cand este vorba de politica.

  4. #24 SP
    Member cloud's Avatar
    de ce geoana? pentru ca nu are majoritate si va trebui sa formeze un guvern de multi partit/de specialisti, care nu va mai fura ca-n codru (gen ridzi, udrea). fiind o marioneta politica sper ca, dupa ce toata lumea va fi multumita de impartire de impartirea de ministere/agentii guvernamentale, vom avea stabilitate politica. am incredere in johannis mai mult decat in orice persoana ar putea propune Traian Basescu.
    de ce nu basescu? pentru ca e o marioneta care da din maini cum ii canta cei care-l conduc, dar este o marioneta condusa de oameni cu interese economice. de aici lupta cu mogulii rai care sunt rai in comparatie cei buni care stau in spatele lui. cei din spatele lui vor acces complet la tot ce misca in tara asta.

    o doamne discursul lui traian basescu... care sunt blocati de parlament??? udrea? ridzi? roberta anastase a facut totul sa blocheze orice procedura legata de cele 2 persoane. nu stiam ca sunt in spatele lui geoana...

    faza cu parlamentul este doar o inventie ca sa castige alegerile acum, destul de bine gandita. scopul lui, impus de cei care-l conduc, este sa castige alegerile acum pentru ca peste 2-3 luni sa declanseze alegeri parlamentare (prin nevalidarea premierului propus). dupa alegeri spera ca pd-l sa aiba majoritate cu un partener slab gen udmr, pentru ca apoi sa intoarca favorurile celor care iau finantat lui/ficei lui/pd-l campania electorala.

  5. #25 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    plus ca johannis nu are niciun interes sa nu ii iasa pasenta si sa faca o figura proasta ca prim-ministru

  6. #26 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Imi cer scuze, limbajul e unul vulgar dar subliniaza ce gandesc multi dintre noi.
    O sa il pun sub forma de spoiler, aviz astora mai mici de pe forum.

  7. #27 SP
    Member mihaif27's Avatar
    fanii lui base si-au gasit un lider... Mai bine zis un rege si o printesa


  8. #28 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    �n primul tur am votat cu Vadim Tudor.
    �n turul doi voi vota cu Traian Băsescu.

    Salut.

  9. #29 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    De ce trebuie sa avem un minister al turismului?

    Salut.

    De ce mogulii sunt rai doar daca sunt anti-Basescu? Sarbu e un mogul bun ca face propaganda Pro-Base la posturile sale?

    Salut.

    De ce s-a coborat la nivelul la care manelele sunt parte componenta a campaniei electorale?

    Salut.

    De ce e normal sa consideri ca un copil merita lovit pentru ca injura, dupa care sa negi vehement orice reactie precedenta?

    Salut.

    De ce Patriciu, Vantu, Mitrea, Nastase fura mai mult decat au facut-o Udrea, Ridzi, Videanu? Nu cumva stocul posibilului furt este acelasi pentru toti? Pana acum PD-Listii nu au dat dovada ca s-ar opri. Siguranta ca sunt inca 5 ani la putere i-ar face sa se opreasca?

    Salut.

    De ce campania electorala a lui Basescu a costat mult mai mult decat toate celelalte la un loc (se observa la liber prin numarul de afise, bannere, ziare de propaganda pe care alte partide nu le au, "contracte" cu manelistii, comentatorii pe net platiti, etc.)?

    Salut.

    De ce o posibila apropiere de Rusia e privita rau? Accesul la gaze naturale ne face mai mult rau decat ne-a facut speranta eterna ca vin americanii sa ne salveze?

    Salut.

    De ce un guvern cu membri PSD incepand cu 2009 ne duce cu 20 de ani inapoi, in timp ce guvernul format cu PSD in 2008 a fost o "alianta pentru Romania" facuta de marile factiuni politice ale Romaniei, in interesul romanilor?

    Salut.


    Pentru voi astia carora va trebuie 0 argumente - numai respect.

  10. #30 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Cu pixul pe foaie...
    Votez schimbarea!

  11. #31 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    Mircea Geoana

  12. #32 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    base ftw!!!! sorry dar nu suport combinatia masonica geoana-johannis.

  13. #33 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Asi fi vrut sa pot vota Anti-base, dar nu pot sa votez iar PSD-ul, so Base it is!

  14. #34 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    daca va place ce s-a intamplat pana acum in ultimii 5 ani....base it is... nu mai vreeeeau
    cat de rau credeti ca va va fi cu geoana? ala macar nu o sa isi bata joc de noi si nu o sa ne scuipe in fata spunand dupa ca nu el a fost. CUM base? CUUUM?

  15. #35 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Imi place cum copii de 12-13 ani cred ca stiu politica si cu cat patos isi spun punctul de vedere . Ce bine ar fi sa aiba atata interes pentru cu totul alte subiecte, astfel incat chiar sa schimbe ceva in tara asta cand vor creste mai mari, nu numai sa repete ce aud in fiecare zi la televizor sau in unele cazuri la parinti.

    On: nu imi place sa fiu pus in situatia sa aleg raul cel mai mic asa ca voi face ce am facut si in turul 1, imi voi exercita dreptul de vot astfel intr-o mica masura imi arat si eu respectul pentru tinerii aia ce au murit ca sa fim noi liberi, dar voi face vot nul, pentru ca nu mi se ofera absolut nici o alternativa viabila.

    Sa traiti bine?

  16. #36 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    Am sa votez Traian Basescu

  17. #37 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Imi place cum copii de 12-13 ani cred ca stiu politica si cu cat patos isi spun punctul de vedere . Ce bine ar fi sa aiba atata interes pentru cu totul alte subiecte, astfel incat chiar sa schimbe ceva in tara asta cand vor creste mai mari, nu numai sa repete ce aud in fiecare zi la televizor sau in unele cazuri la parinti.

    On: nu imi place sa fiu pus in situatia sa aleg raul cel mai mic asa ca voi face ce am facut si in turul 1, imi voi exercita dreptul de vot astfel intr-o mica masura imi arat si eu respectul pentru tinerii aia ce au murit ca sa fim noi liberi, dar voi face vot nul, pentru ca nu mi se ofera absolut nici o alternativa viabila.

    Sa traiti bine?
    man, degeaba mai crestem noi daca de acum, in cazul meu, la 16 ani vad ca pur si simplu nu mai pot merge linistit pe strada fara sa fiu in pericol direct si sa mai si stiu ca pe langa asta, parintii mei suporta multe chestii si pierd pentru ca suntem furati in fiecare zi de oameni care deja si-au asigurat urmatoarele 5 generatii din manariile lor. ce o sa putem noi astia care "credem ca stim politica" sa facem atunci cand vom creste?
    tinerii din ziua de azi sunt indoctrinati de batranii "experimentati".. noi vrem oameni tineri, dar ei de fapt sunt papusile celor care ne-au tras tepe si inainte de a fi schimbati.
    eu nu cred ca spun niste chestii neadevarate ca tu sa-mi spui mie ca vorbesc cu patos despre chestii care nu ma privesc. in 1 an si ceva o sa ma priveasca la fel de mult ca si pe tine si sincer, nu ma incanta ideea, cand vad cu ce o sa ma confrunt.
    asa ca nu va mai uitati la varsta, atata timp cat individul nu abereaza si stie despre ce vorbeste.(poti sa-mi spui acum ca nu te refereai la mine, dar am zis sa fiu prevazator)

  18. #38 SP
    Member cloud's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    De ce mogulii sunt rai doar daca sunt anti-Basescu? Sarbu e un mogul bun ca face propaganda Pro-Base la posturile sale?
    Salut.
    ehehehe. dar ce zici de prigoana, care a trecut de la statutul de mogul rau, la statutul om corect, doar prin inscrierea in pd-l si schimband destinatarul magulelilor date pe posturile proprii.

  19. #39 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Stau acum si ma uit la mare confruntare de la Tv si imi dau plame, cum dracu de am putut sa il votez pe Basescu acum 5 ani. Un asa caracter infect nu am vazut in viata mea. Omul nu este decat un mercenar si atat. Mai vrea inca 5 ani sa iasa cu combatantii lui sa ne termine de tot. Nu il mai suport pe baiatul asta. Sper din toata inima sa piarda in turul doi.

  20. #40 SP
    Junior Member wiimancj's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Stau acum si ma uit la mare confruntare de la Tv si imi dau plame, cum dracu de am putut sa il votez pe Basescu acum 5 ani. Un asa caracter infect nu am vazut in viata mea. Omul nu este decat un mercenar si atat. Mai vrea inca 5 ani sa iasa cu combatantii lui sa ne termine de tot. Nu il mai suport pe baiatul asta. Sper din toata inima sa piarda in turul doi.
    QFT

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Similar Threads

  1. Votati cel mai tare joc ps3 !!!! By daniel_ardx in forum Console Club
    Replies: 34 Last Post: 29-01-2011, 15:56
  2. MKV pt. PS3 - Votati ! By darkpaul13 in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 18 Last Post: 28-07-2010, 18:24

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts