V-am avertizat sa incetati cu clone si reclame "mascate"... 4 clones banned. Who's next ?
P.S. Acum serios, chiar credeti ca suntem atat de fraieri incat sa avem incredere in useri cu 2-3 posturi care "subit" apar si lauda diverse produse si site-uri care culmea sunt si printre cele mai scumpe ?

Oricum nu-i frumos pt ca aici incercam sa spunem ce stim din experienta, nu sa facem reclama aiurea ... incercam sa ajutam, nu sa bagam in ceatza ... aproape ca-mi vine sa propun ca ultimele 2-3 pagini sa fie sterse ca sa nu influenteze pe cineva neatent ... Sau poate ar fi bine ca la fiecare post al clonelor sa fie adaugat un mesaj de genul :"acest post este o incercare de reclama frauduloasa, deci informatiile continute pot fi un mare bull****" ...

numai cind pun o picatura de lichid direct pe el in rest bun de reciclat.
.
Cel mai bun s-a dovedit buretele de spalat vase taiat rotund cu o preducea apropiata ca dimensiuni de diametrul capacelului din plastic (daca e putin mai gros - cu atat mai bine, dar sa nu fie exagerata diferenta - iar ca lungime sa coincida cu cea a capacelului). Cand puneti picaturile, urmariti sa nu balteasca deasupra (in cazul in care se intampla, intepati cu un ac de cusut subtire si se va scurge in interior cu repeziciune). Am reusit sa torn intr-o rezerva 8 picaturi si m-a tinut smecheria 7 ore non-stop (MINUNE - cu tot cu baterie).
Credeti-ma! Merge mult mai bine decat pasla originala!
Cum spuneam si in prima mea postare pe forum, prima tigara a fost modelul 5082 (cu refil la 30 ml). Am ramas intr-un singur atomizer pe care l-am forjat 15 ore/zi si inca functioneaza perfect. Se pare ca daca vrei sa-l protejezi trebuie sa ai tot timpul lichid in rezerva (sau, ma rog, sa nu incerci sa storci o rezerva fortand atomizer-ul pe uscat). Despre spalare - nu stiu ce sa zic?! Eu l-am spalat pana acum de doua ori si l-am uscat prin utilizare (forjandu-l pe rezerva plina 2-3 min pana la reanvierea efectului cautat de orice fumator). Azi mi-a venit Janty Dura cu buton pe acumulator! E FENOMENALA! Sa vedem daca rezista pana la inviere!

adica dupa opinia lor de spejialisti ! tine maxim 6 luni adica 1/2 ani adica 0.5 ani si ei dau garantie 1 an adica 12 luni ?

Bookmarks