Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 234 of 251 FirstFirst ... 134 184 224 232 233 234 235 236 244 ... LastLast
Results 4,661 to 4,680 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

  1. #4661 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Pentru ca e neologism, iar din ce imi aduc eu aminte, neologismele se transpun in scris sub forma in care se pronunta in limba de provenienta, d-aia in dex gasesti "șlem".
    Cred ca acelasi lucru e valabil si pentru "piure", doom 2(dictionarul, nu jocul) accepta ca fiind corecte si "pireu" sau "pire", spre deosebire de doom 1 care accepta doar "piure".

  2. #4662 SP
    Member LordKratos's Avatar
    Ma enervează faptul ca se vorbește despre piure,piureu,pireu,de o săptămână

    Trimis de pe Lună

  3. #4663 SP
    Senior Member Zero's Avatar

    Ce ma enerveaza (acum)

    Dar si acel "gasesc" tradus din engleza suna ca ...

    ON: politistii comunitari, sute/mii de masini parcate neregulamentar prin tot orasul; trotuare, benzi de circulatie, sensuri giratorii...nicio amenda. Baietii se plimba pe la masinile parcate regulamentar, in locuri speciale, si pun amenzi celor fara tichet.

  4. #4664 SP
    Member iUser's Avatar
    ^ Unde mai exact? Pe unde circul eu zilnic (Sectorul 1) am vazut ca isi fac treaba.

    On: Vine sesiunea + 3 proiecte, un eseu, raport de practica si ca de fiecare data imi gasesc alte activitati numai sa nu ma apuc de treaba...

  5. #4665 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Maine am doua fcking examene si nu am fcking invatat pentru niciunul ca n-am fcking avut timp
    Doamne iarta si pazeste, pe student il ocroteste!

  6. #4666 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    ^In ultimul an am avut un examen si o reexaminare in aceeasi zi la aceeasi ora...sa vezi atunci senzatii tari.

  7. #4667 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cand vad ca multi folosesc caractere in loc de personaje (luat din englezescul characters). N-am treaba cu englezismele, dar asta chiar n-are sens si ma zgârie pe retina când vad scris asa.

  8. #4668 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Azi (ca si in ultimele aproape 12 luni) ma enerveaza neseriozitatea si minciunile constructorilor (si a celor legati de acest domeniu). N-am intalnit un singur electrician (si am trecut prin 7), un singur instalator (sunt la al 3-lea), un singur om care sa se tina de cuvant pana la capat sau care sa nu incerce vreo smecherie. Sau care sa intarzie si sa-si ceara macar scuze. Sau care dupa ce face ceva gresit sa nu incerce sa-mi dea explicatii puerile...

    Iar ieri m-a enervat maxim un constructor, insa nici macar pe tema constructiilor, ci pe domeniul meu, din care incerc sa traiesc de vreo 20 de ani. Mai exact, mi-a adus la service o varza de calculator, cu o groaza de componente de acum vreo 10-15 ani... daca pot sa-l ajut sa-l repar, ca l-a tot dus pe la service-uri in Bucuresti si l-au rupt de bani, si tot nu merge mai nimic. Zic ok... hai ca fac tot posibilul.

    Si da-i cu teste, da-i cu trial & error... schimba sursa, repara placa de baza, schimba matzaraie, curata de praf, memoria aia nu merge, placa video nu merge... etc. In final am facut pe naiba in paispe... il rezolv si intreb daca vrea si o instalare de Windows, cu update-uri la zi, optimizari, drivere ok, etc. (ala MonkY, nu aruncate asa, sa fie). Zic, hai ca daca tot ma ajuta, sa-i cer asa un 100 RON pe toata distractia (cat sa iasa de o ciorba, ca oricum daca-l taxam pentru zile de lucru...). Si imi spune "pai asta e bataie de joc domnu' Daniel... fi-meu instaleaza Windows-ul pe calculatoare in 30 de minute, cum sa-mi cereti asa ceva?!?".

    Asa m-am enervat... in primul rand ca ma compara cu fiul sau care n-a stiut sa-mi spuna ce procesor sau ce placa video are si incurca memoria ram cu spatiul pe hdd (dar e expert la instalari de Windows-uri)... in al doilea rand pentru ca numai instalarea si update-urile au durat mai bine de o zi (ce draci sa fac in 30 de minute?!?)... si in al treilea rand pentru ca acelasi om caruia cu sfiala i-am cerut 100 RON, cu doar 2-3 zile in urma imi cerea 15.000 RON doar MANOPERA pentru realizarea unui amarat de gard (probabil o saptamana - doua de lucru).

    Si sunt tot felul de cazuri d-astea in ultima vreme... de incepe sa-mi para rau ca ma ocup de IT, la care se pare ca se pricep toti in ziua de azi. Probabil ca trebuia sa ma fac femeie de servici, ca pana si ea cere mai mult... Sau constructor, ca pot sa dau tzepe linistit si n-are nimeni ce sa-mi faca...

  9. #4669 SP
    Member biagyydog's Avatar
    De asta zic ca este mai bine sa lucrezi la Rebu, nu tu stres, primesti si spor de rusine...

  10. #4670 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sa-ti fie invatatura de minte pe viitor, sa stabilesti pretul INAINTE sa te apuci sa muncesti pentru cineva si nu dupa. Chiar daca e vorba de 50 ron.

  11. #4671 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pana de curent in tot orasul, wtf...

  12. #4672 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    @monky, nu esti singurul, acum 2 saptamani eram in plina renovare si le-am luat muncitorilor amorsa si vopsea de care voiam eu (din-aia anti-mucegai, ca lumea). Bineinteles ca a 2-a zi am gasit ca incercau sa ascunda galetile lor (pe care le-au umplut cu vopseaua mea) si mie imi dadeau cu rahaturi ieftine aduse de ei. Sa nu mai zic ca au lucrat ca un cur, cuie iesind din tocurile usii (noi), coltare puse stramb, prize puse d'ampulea...

  13. #4673 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Unde dracu s-au dus zilele cand bagai jocul in consola si in 3 secunde pornea? Installing, please wait.... WTF?

  14. #4674 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    @MonkY: Dude imi pare rau de situatia ta, din pacate zilnic dau nas in nas cu asa ceva... Vin oameni sa le "pun" Windowsul pe pc, ma chinui cu setari, update-uri si optimizari si ei vin cu un bax de bere dupa doua zile de munca. La mine e noroc ca o fac ca sa hobby, dar si asa ma enervez cand vad nesimtirea unora unde se intinde... iar la constructii nu mai vorbesc: am ajuns sa-i fortez sa faca cum zic eu, sunt satul de ...da-l incolo de polistiren ca bunicii mei nu foloseau asa ceva...

  15. #4675 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    In constructor land da, dureaza 30 de minute un install de windows fara niciun update fara niciun driver. Daca stai sa pui totul la punct sub 4-5 ore mie nu mi-a luat niciodata. Si daca tot se pricepea fi-su asa bine la toate la ce dreacu a mai ajuns la tine MonkY? De ce nu a reparat el singur si l-a trimis pe tac-su aiurea in tramvai? Oameni si fapte.
    Asa cum a zis si leo imi pare si mie rau ca trebuie sa inghiti nasoale de la nesimtiti din astia, din pacate meseriasii adevarati sunt greu de gasit si putini, ca sa nu mai vorbesc ca daca vrei sa fie si oameni de caracter deja cauti El Dorado sau Shangri La.
    Aaaa si era sa uit, astia au si simtul valorii gresit, daca la ei munca lor valoreaza ,,greutatea ei in aur" dintr-o data pentru o zi doua de munca la tine 100 lei sunt prea multi. Si cand te gandesti ca cu 100 lei nu faci mare branza...

  16. #4676 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Jocurile astea care nu au manuale. Da, pe mine ma enerveaza. Acuma nu primesti nimic sau doar un pliant cu ceva mazgaleli. Acuma nu mai stam sa instalam jocurile pe HDD, stam dupa update-uri.

  17. #4677 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Danny View Post
    Jocurile astea care nu au manuale. Da, pe mine ma enerveaza. Acuma nu primesti nimic sau doar un pliant cu ceva mazgaleli. Acuma nu mai stam sa instalam jocurile pe HDD, stam dupa update-uri.
    Asta Danny cu manualele si cartuliile jocurilor o inteleg oarecum este "save the forrest". Undeva este ok, dar in principiu pare ieftin jocul in carcasa goala...

    On-topic: ma enerveaza ca ploua de rupe, si nici nu se intrevede ca weekendul asta se va schimba ceva...

  18. #4678 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Viteza de download la PS4, ma ucide pur si simplu, stau de 4 ore sa iau expansionul din Witcher si nici jumate n-a luat. FML

  19. #4679 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca au scarbele probleme, mie nu imi apar prietenii si la test imi arata 8 mega la download si 110 la upload

  20. #4680 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu cred ca depinde de tara. Aveam in Olanda 60 down si 14 up pe cablu, in Romania am 90 down si 40 down pe cablu. Insa la downloadat am stat si eu aproape 2h pentru acel expansion la Witcher, in timp ce in Olanda luam jocuri de 20GB in cateve minute.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 234 of 251 FirstFirst ... 134 184 224 232 233 234 235 236 244 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ce te joci -> Acum! By rodarkone in forum Console Club
    Replies: 10785 Last Post: Yesterday, 15:02
  2. Ce te joci acum - PC By RonanN1 in forum Jocuri PC
    Replies: 176 Last Post: 04-04-2023, 11:34
  3. Ce ma bucura (acum) By HoTSaucE in forum Offtopic
    Replies: 1190 Last Post: 08-02-2019, 15:58
  4. Ce te joci acum (iOS) By Trefla in forum Apple
    Replies: 8 Last Post: 13-12-2016, 20:44
  5. Ce iti place (acum) ! By mariuck in forum Offtopic
    Replies: 55 Last Post: 29-01-2010, 14:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts