+ Reply to Thread
Page 1 of 57 1 2 3 11 51 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1125

Thread: Probleme Site?

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Probleme Site?

    O sa va rog sa postati aici problemele pe care le intampinati pe Console Games. Eventual postati screenshot-uri sau erorile legate de problema respectiva, pentru a face debugging mai usor. Multumesc anticipat!
    Attached Images Attached Images error.jpg

  2. #2 SP
    Member mihaif27's Avatar
    La newsflash pe site in dreapta sus, se suprapun numerele pozelor cu titlul lor.

    Am atasat si poza ca sa vedeti .

  3. #3 SP
    Member Catallin's Avatar
    Si la mine, tot la newsflash apare numarul stirii peste imagine. Inainte functiona. Cred ca are ceva de-a face cu rezolutia.

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    mihaif27 si Catallin: ce browser folositi voi acolo ? Nu de alta, dar am incercat in diverse rezolutii, cu n browsere, si nu reusesc sa vad asa. Details, pls

    Acum am vazut in screenshot... firefox. Bizar. Aveti un plugin ceva care face asta, pentru ca am pus acum Firefox in toate rezolutiile de la 800x600 pana la 1920x1200 si in toate arata ok.

  5. #5 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Eu folosesc Firefox. In 1280x1024. Ca plugin eu folosesc doar Ad block plus.
    Insa... pana acum nu se vedea asa. Se vedea bine .

  6. #6 SP
    Member SiCK's Avatar
    La mine e OK.

    Banuiesc ca e de vina plugin-ul flash sau vreun antivirus.

  7. #7 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Si la mine se vede cum trebuie. Probabil ai ceva probleme cu browser-ul.

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by SiCK View Post
    La mine e OK.

    Banuiesc ca e de vina plugin-ul flash sau vreun antivirus.
    Hmm, SiCK ai umblat pe la culori, ceva ? Nu de alta, dar albastrul acela din screenshot mi se pare departe de cel real. Sau o fi vre-o problema legata de captura ?

  9. #9 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hmm, SiCK ai umblat pe la culori, ceva ? Nu de alta, dar albastrul acela din screenshot mi se pare departe de cel real. Sau o fi vre-o problema legata de captura ?
    Eu folosesc WinSnap,setat pe max quality .png. la screenshots.De aia pozele pe desktops thread au peste 2MB. (shadows too)

    Ca sa nu fie mare attachementul am deschis poza in ACDSee 5 (default image viewer) si e salvata .jpg la 65% din calitate.Asa are culoarea mai slaba,ideea era daca merge flash-ul ala nu culoarea la display.

  10. #10 SP
    Member Catallin's Avatar
    Eu sunt in 1920x1080 si ca extensii am adblock, cooliris, download statusbar, fireftp, forecast, foxtab, new tab, redirect remover, time tracker.

    Acum imi dau seama ca nu e de la vreo extensie ci poate pentru ca am marit eu continutul paginii ca stau in pat si sa vad cum trebuie (control+scroll).

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Btw, sper ca setati si voi in adblock sau filtre sa vedeti scriptul cu trafic.ro din partea de jos, nu de alta, dar si-asa avem putine hit-uri...

  12. #12 SP
    Senior Member paul's Avatar
    Cand sunteti pe orice pagina de pe CG, dati click acolo sus la adblock la drop-down list si selectati "Disable on www.consolegames.ro". In felul asta nu mai blocheaza nimic de pe CG.

  13. #13 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Btw, sper ca setati si voi in adblock sau filtre sa vedeti scriptul cu trafic.ro din partea de jos, nu de alta, dar si-asa avem putine hit-uri...
    adblock plusu pe setari default, setare pe care o foloseste majoritatea, nu blocheaza trafic.ro

  14. #14 SP
    Member drati71's Avatar
    Sal.
    Va rog sa ma ajutati si pe mine dar, de vreo 2 saptamani nu mai pot intra pe consolegames.ro decat foarte rar aleator. Sincer nu stiu care e cauza, s-a intamplat asa dintr-o data. Si sincer nu exista zi sa nu intru sa citesc topicurile la care sunt abonat. Ce am facut zilele acestea: am folosit FF3, am revenit la Firefox 2 dar degeaba, sa mai spun ca nu merge nici pe Internet Explorer in ambele cazuri imi zice ca nu se poate conecta la server sau nu il gaseste. Am incercat prin dezactivarea completa a Bitdefenderului (antivirus, firewall etc.) dar degeaba, nu si nu. Apoi azi dimineata pe cand incercam, si cautam fel de fel de variatiuni pe google
    am bagat la criterii de cautare asta"probleme consolegames" si mia gasit adresa asta "http://www.consoles.ro/forum/f47-previews/" cand am dat click imediat a pornit, dar cand ma uit mai atent la adresa ce sa vad, consoles .ro!? Intru in mail sa vad daca merg si linkurile de la abonare si surpriza merg si alea!? Nu mai stiu ce sa cred. Mersi.

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    drati71: hai sa o luam cu inceputul. Daca citesti aici Console Games - About vei vedea ca avem si consolegamers.ro, cgames.ro, jocuriconsole.ro, gametrailers.ro, consoles.ro, consoleclub.ro, playstation4.ro, clubconsole.ro, consoletrailers.ro, consolefun.ro, gamesdomain.ro, gamemachine.ro, consoleshop.ro, consolenews.ro, gametv.ro, gamestv.ro Asta inseamna 2 lucruri. 1 - ca stam bine si 2 - ca pe oricare din acele domenii vei intra, vei fi redirectionat spre www.consolegames.ro la un moment dat, acela fiind master.

    Acum, daca zici ca pe celelalte poti intra, dar pe consolegames.ro nu, presupun ca fie ai din browser blocat domeniul consolegames.ro, fie din antivirus/firewall. Dezactivarea Bitdefender s-ar putea sa nu te ajute, intrucat nu se opreste de tot. Mai bine cauta in filtre sa vezi, poate e ip-ul blocat (IP-ul consolegames.ro este 89.38.128.205)... desi, consoles.ro e pe acelasi IP.

    Ce provider de internet ai ? Daca e vre-unul de cartier, da-le un call poate fac ceva prostii pe router si au filtrat cg-ul

  16. #16 SP
    Member drati71's Avatar
    Mersi
    Uite ca de dimineata merge, acum am trecut din nou pe FF3 si merge si asa, chiar nu mai inteleg. Netul il am de la RDS, am sunat la ai si mi-au spus ca ei nu pot face nimic daca nu mergea nici un site poate atunci. Deja mie frica sa dau un restart la PC ca sa-r putea sa nu mai mearga. Daca stau si ma gandesc bine, parca in weekend mergea doar in cursul saptamanii nu. Nu mai stiu.

  17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce oameni rai... sa nu te lase decat in weekend. Cred ca e totusi ceva legat de o filtrare. Verifica si pe router daca in antivirus/firewall/browser nu ai nimic. O sa fac si eu un cleanup la firewall-ul de pe server (care are uptime 115 days btw - de cand cu update-ul acela care a necesitat reboot) pentru ca ma gandesc ca ai avut pe cineva cu acelasi IP care a incercat sa faca "prostii" via ssh

  18. #18 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Uite ce mi'a aparut mie azi cand am intrat pe CG... Este normal? Eu am dat deny

  19. #19 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Hmm,mie nu mi-a aparut asa ceva.

  20. #20 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ia uita-te la from vezi ca-ti apare alta sursa decat CG. Ai intrat pe site-ul ala inainte? CG a fost primul site deschis de cand ai deschis browserul?

+ Reply to Thread
Page 1 of 57 1 2 3 11 51 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ajutor site By AlexG in forum Software
    Replies: 5 Last Post: 21-03-2015, 03:02
  2. Site jocuri Wii U By Zadawn in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 9 Last Post: 13-04-2014, 03:15
  3. Site, firma pentru afisare site online By throne in forum Offtopic
    Replies: 1 Last Post: 12-03-2014, 14:00
  4. Rezolutia site-ului! By mark in forum Help Desk
    Replies: 5 Last Post: 07-12-2008, 23:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts