Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 84

Thread: The Crew 2

  1. #61 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eh hai sa nu exageram, nu mai pot eu ca se ridica aia

    ---------- Post added 03-07-2018 at 11:28 ----------

    Am terminat weekendul asta jocul. In adancurile lui, e fun, m-a facut sa-l resintalez, driving-ul in sine se simte misto indiferent cu ce tip de vehicul joc, which I like. Pacat ca l-au stricat cu ce am mentionat mai sus + un sistem de progresie total anapoda si meniuri stupide (are cel mai cretin mod de a da quit pe care l-am vazut, pe PC cel putin). Nu stiu cum au trecut toate probleme astea, dar probabil n-aveau timp sa le rezolve ca sunt chestii la care trebuia sa dai restart la toata productia aproape.

  2. #62 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar

  3. #63 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sunt 100% de acord cu 5, 4, 3 si 2. Desi aia cu pvp-ul inteleg de ce nu l-au bagat la launch, asa au facut si cu Wildlands, dar au pierdut suuuper mult din cauza asta. Dar vad ca baiatul e obsedat de sunetul din joc. The Crew 2 face multe lucruri naspa, dar sunetul nu e in niciun caz unul din ele. Mereu sunt surprins de cat de bine si diferit se aud toate vehiculele din joc, au kick-ul ala care te da pe spate, puterea motoarelor e transpusa deosebit de bine in joc si evoca o senzatie de viteza foarte misto, indiferent de pov. Sorry ACG, dar aici n-ai dreptate.

  4. #64 SP
    Junior Member samkhan's Avatar
    Crew 2 nu este atat de rau ca oamenii spun ca este, poti spune ca o clona GTA dar nu este, vezi ca este diferenta pare asemanatoare dar este diferita. Mi-a plăcut să joc Crew 2 ca majoritatea altor jocuri de curse, fără cuvinte dureroase: P

  5. #65 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    What is your bot heritage?

  6. #66 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    De accord cu toate punctele din videoul de mai sus, dar as inlocui sunetu overall cu muzica. Nu cred ca am pomenit un soundtrack mai tampit ca asta din The Crew 2, e singuru joc in care a trebuit sa dau disable la muzica.

    Nu am un gen preferat de muzica pe care sa fac focus la modu general...ce e placut la ureche, ascult, dar jocu asta a reusit intr-un mod aiurea...sa faca fix opusu, mai multe genuri de muzica, dar toate melodiile sunt pur si simplu oribile.

    La un moment dat e o melodie care cred ca tine un minut or so cu acelasi loop de semi gemut

  7. #67 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    D'accord, cred ca doar pe Rock tineam radio-ul ala ca erau ceva mai ok piesele acolo. Nu stiu cum naiba au reusit sa aduca muzica asa naspa.

  8. #68 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Woa, am luat jocu' pe PS4 si cred ca e cea mai proasta achizitie de a mea. Nu pot sa cred ca e asa mare diferenta de control, asa mult mi-a placut in beta pe PC cu controller de PS4, chiar si un prieten care nu are treaba cu jocurile de genul a spus ca se conduc bine masinile/motocicletele.
    Aici nu sunt in stare sa intru si sa ies frumos dintr-o curba fara sa imi dau in toti parapetii. De multe ori pierd exact la 80-90% din cursa... Bine ca nu trebuie sa castig neaparat pe locul 1. Pacat ca nu pot sa dau refund, e ultima data cand mai cumpar ceva digital.

  9. #69 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Poți, o să primești banii in contul PSN. Un prieten a primit banii înapoi când și-a luat GTA5. Ai condițiile în link

    https://www.playstation.com/en-gb/ge...lation-policy/

    PS: cred că dacă te-ai jucat nu mai merge, el nu s-a jucat deloc. Poți să încerci, ei pot oricum să-ți dezactiveze jocul daca vor. Ar fi bine sa ai cont pe PSN RO

  10. #70 SP
    Member Darthstone's Avatar
    O sa postez si aici ca pe threadul Decizii pt ca nu am primit niciun raspuns.
    Mă bate gândul să iau The Crew 2 acum că tot e la reducere, pt cei care îl dețin, merita? Are conținut, pvp? Cum e jocul? Nu vad prea multe cuvinte de lauda la adresa jocului. Daca e asa prost cum se aude, exista alternative la acest joc? De GT Sport m-am cam plictisit si as incerca un racing nou.

  11. #71 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    PvP nu stiu daca are. Nu avea cand l-am pornit ultima data, prin septembrie.

    Mie mi-a placut, cred ca inca-mi place (daca as avea timp sa mai joc). Este un joc foarte fun, iar harta este imensa si arata foarte bine uneori.

    Controlul este putin dubios pana te acomodezi, iar povestea e...meh. Cam ca la orice alt joc de gen (Forza Horizon, Need for Speed, samd), adica mai bine nu ar exista.

    Content SP e destul, iar locatiile foarte variate. Nu stiu la ce pret este acum, dar eu l-am luat la pret full si nu am regretat achizitia (spre deosebire de alte jocuri ).

  12. #72 SP
    Member Darthstone's Avatar
    E pa 90 de lei parca, pe PS store. Poate ar merita banii astia nu stiu exact, de aceea am tot intrebat.

  13. #73 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ia-ti Driveclub sau Forza Horizon daca ai pe ce sa-l joci - e la ani lumina de TC2. Iti faci treaba si cu The Crew, dar... mai greu si cu rabdare

  14. #74 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Jocul e fun chiar si singur. Imi plac toate disciplinele in afara de street racing si ce mai e pe acolo. Poate o sa imi placa Drifts. Am luat Aston-ul pe care ti-l da de la Clubs, la viteza mare nu mai inteleg nimic prin oras. Nu vreau sa stiu cum e cu vreun hypercar. In rest, ma distrez de numa cu motocicletele off road, avionul, power boat-ul. Incep sa-l accept....

    @Darthstone, daca-l cumperi sa imi dai un semn, poate ne "ciocnim" pe undeva.

  15. #75 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Inca ma gandesc, daca il achizitionez, te anunt.

  16. #76 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Nu joaca nimeni pe PS4? Am terminat aproape tot, mi-am luat si hyper car.
    Sunt putin dezamagit de Rewards Program, nu credeam ca expira.... Aveam primul TC complet.

  17. #77 SP
    Senior Member Danny's Avatar

  18. #78 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Gata, e mort deja? Nu mai vorbeste nimeni de joc?
    Maine primim battle royal si PVP. Sper ca nu o sa fiu nevoit sa invat shortcut-uri pentru cursele lungi cu HCuri... Macar sa aiba un sistem de penalizare, ceva.


    https://thecrew-game.ubisoft.com/the...m:154-76770-32

  19. #79 SP
    Senior Member Danny's Avatar

  20. #80 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. The Crew By tudyniuz in forum Console Club
    Replies: 309 Last Post: 19-06-2019, 18:43
  2. Comunitate - THE CREW By Patrunjelu in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 11-01-2016, 22:38

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts