E aiurea...ma mir ca parintii aia nu si-au dat seama k au un copil destul de ciudat in casa![]()
Mo, cum fara drept de apel?Adica nu poate ataca o hotarare data in prima instanta? Damn, they're harsh
!
exact... este definitiva... 2 capete de acuzare... tentativa de omor si omor deosebit de grav... cred ca este de ajuns sa i se taie orice drept de apel
Nu i se taie nimanui dreptul la apel in nici o societate civilizata. Poate sa nu apeleze o hotarare daca nu are motive, dar asta nu inseamna ca nu are dreptul s-o faca. Faptul ca hotararea este definitiva nu inseamna ca este si inapelabila. Come on...
A aparut la observator tipul in seara asta...va lua sentinta pe viata fara drept de eliberare conditionata
Copilul acela era nebun dar si parintii la fel....cum sa i-a din sertar un pistol sa le dai cate un headshot la fiecare parinte pt. un joc dar si parinti au gresit interzicandu-i sa joace acel joc.
Puteau sa il lase sa il joace pe asta si pe viitor sa nu mai ii i-a jocuri de acest gen...cum sa iasa un copil normal din parinti nebuni?![]()
Intradevar au gresit foarte mult si parinti,dar asta s-a intamplat si din cauza legilor din SUA care-ti permit sa ai o arma.
Lasa ca avem si cutite toti prin casa...eu mai am si vreo 3 sabii.....asta nu inseamna ca o sa ascundem tot ce ne poate rani sa nu cumva sa -mi dea fimiu cu vreo sabie in cap
Parinti sunt devina..asta este sigur..ala oricum era bolnav mintal, imposibil sa nu fi stiut si parintii,si nu este din cauza jocului,mai devreme sau mai tarziu mai mult ca sigur ca le facea felul.
By djleo666 in forum Tech News
By Tudoran in forum Console News
By erik95 in forum Console News
By RobertDinu in forum Hardware
Bookmarks