Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 295 of 381 FirstFirst ... 195 245 285 293 294 295 296 297 305 345 ... LastLast
Results 5,881 to 5,900 of 7601

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

  1. #5881 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Inca o dovada de profesionalism din partea Altex, am comandat 3 jocuri, pe chitanta apar 3 jocuri, am platit 3 jocuri, dar in pachet aveam doar doua dintre ele Sper sa nu-mi faca figuri si sa nu-mi trimita si pe-al treilea dupa ce fac reclamatie...

  2. #5882 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Stai linistit ca ti-l trimit, am patit si eu o data si s-a rezolvat. Fa reclamatie si te contacteaza ei.

  3. #5883 SP
    Admin MonkY's Avatar
    flavi_us: asa am patit si eu cu niste filme... si desi au trecut 2 luni, nu am primit ce lipsea (si niciun raspuns la reclamatie).

    mario_1303: ce inseamna reclamatie mai exact? Eu am scris la adresa de aici: http://www.altex.ro/relatii-clienti/ pentru ca la telefon am incercat cateva ore si nu mi-a raspuns nimeni. Din pacate la OPC nu pot apela pt. ca e comanda pe firma.

  4. #5884 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Eu am trimis mail la [email protected], asa am rezolvat si cand am schimbat un joc. O sa scriu aici daca primesc vreun raspuns.

  5. #5885 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar

    Ghidul cumparatorului consolist

    Degeaba, fa reclamatie si la reclamatii pt ca aia te rezolva . De la comenzi o se te sune sa-ti zica sa faci ce ti-am zis eu mai inainte. Hope it helps

    Da , reclamatia o faci la [email protected] .

  6. #5886 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    I told you ...

  7. #5887 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Am avut o experiență inedită cu achiziția lui PS4. Sper că postez unde trebuie, încă nu am explorat toate colțurile acestui forum uriaș, o fac încet, pas cu pas.

    Totul a început vineri acum 3 săptămâni. Stăteam la pândă de câteva săptămâni, așteptând să se alimenteze stocurile cu PS4. Faptul că deja un site românesc dar cu sediul în Ungaria avea deja stoc suficient însemna că nu mai poate dura mult. Și intru într-o doară pe site-ul Altex. Și văd că e pe stoc, disponibilă pt comandă. Am vrut să dau comanda direct pe site... Dar apoi mi-am zis că atunci când ies de la muncă să dau o raită pe la ei, poate îl au și la raft. Zis și făcut. Și, într-adevăr... Consola era acolo. De aici începe partea frumoasă.

    Tipul de la raion îmi zice că au pe stoc doar 2 console, că trebuie și ei să-și protejeze stocurile, că din ianuarie nu au avut decât 2... Și că sunt niște demersuri de făcut. Ce s-a întâmplat a fost că eu am ridicat și am achitat consola și am primit o factură și un bon fiscal pe care scria doar contravaloare avans. Ca și cum aș fi făcut o comandă și aș fi achitat-o în avans, urmând ca produsul să-mi fie livrat ulterior. Apoi acest reprezentant a efectuat online o comandă pt consolă ca să ajungă în sediul magazinului, în locul celei luate de mine. Practic am cumpărat din Altex o consolă PS4 fără factură fiscală pe produs și fără garanție. Ca să-și "protejeze ei stocul". Angajatul m-a asigurat că voi fi sunat când factura va sosi în sediu și că voi fi chemat să-mi ridic factura, ca și cum abia atunci mi-ar sosi comanda dată online.

    Și uite așa trec 3 săptămâni. Vinerea asta m-am decis să mă duc pe la ei să văd ce s-a întâmplat. La raion era alt băiat, care m-a asigurat că factura este venită, dar după ce scotocește el prin vreo 3 sertare nu găsește nimic. Dă un telefon, apoi îmi explică cum că acel coleg care știe despre asta a ieșit din tură, dar că îi lasă un bilețel și că o să-mi caute factura și că voi fi sunat.

    Toate bune și frumoase, am zis că dacă totul se rezolvă ok și e în regulă, n-are sens să mă agit prea tare. Îmi fac și eu treaba, iese și lor cum vor... Deși, sincer să fiu, nu mi se pare ok să intri într-un mall, să vrei să cumperi un produs afișat la raft, cu preț pe el și nerezervat, și să nu pleci cu factura și garanția acelui produs.

    În fine. Vine ziua de luni (ieri). Mă sună de la Altex că mi-a sosit factura. Mă duc aseară să o ridic. Mă duc, o iau, îmi dă și garanția, dau să plec mulțumit... Când să ies din magazin, mă uit... Factura era pe alt nume. Mă întorc... Fiți amabil, ați greșit factura, nu e pe numele meu. Și îmi explică respectivul că e totul foarte ok, că a fost comandată consola online pe numele angajatului de la raion, și că nu e nicio problemă, că beneficiez fără nicio problemă de garanție.

    Acuma... Că beneficiez sau nu... E totul făcut fără cea mai mică urmă de profesionalism. Să plec dintr-un mall cum e Altex cu un produs de 1800 lei luat de la raft fără factură și garanție, doar cu o factură și un bon de avans pe care nu scrie nicăieri nimic legat de produsul achiziționat... Să nu fiu contactat pt recuperarea facturii, deși am lăsat număr de telefon și cu 3 săptămâni în urmă, și să trebuiască tot eu să mă interesez... Să primesc factura 3 săptămâni mai târziu, și nici măcar să nu fie pe numele meu, deși aveau datele, și pe factura de avans sunt trecute datele corecte... Ba, mai mult, formularul de factură să fie unul Media Galaxy, deși nici măcar nu avem Media Galaxy în oraș (deși sus la antetul facturii datele furnizorului sunt corecte, e Altex, dar formularul e cu logo-ul MG)... Încă sunt indecis dacă să anunț sau nu OPC-ul.

    Sper să nu pățească nimic consola în perioada garanției. Parcă n-aș vrea să fac valuri. Dar dacă se întâmplă ceva, și pe lângă factură, certificat și ambalaj mai trebuiesc și actele de identitate ale titularului de pe factură... Nu văd cu ochi buni treaba asta.

    Și știți care-i paradoxul? Puteam să o comand de afară de luni bune, așa cum au făcut mulți de pe aici. Dar am zis... Măi, lasă... E mai bine să aștept. Să o iau de la noi când apare. Și să o iau dintr-un loc sigur, gen emag sau Altex... unde să nu am probleme în caz de garanție. Și pățesc asta! Păi să nu te dai cu capul de pereți?

  8. #5888 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar

    Ghidul cumparatorului consolist

    Pai man, in mare parte este si vina ta, ca sa zic asa. Adica la ce te-ai complicat?
    De prima data trebuia sa nu accepti asa ceva, ce treaba aveai tu ca si cumparator cu faptul ca nu au ei produse pe stoc, ca nu stiu ce comenzi, ca-si protejeaza ei stocul, who cares?
    Eu nu as accepta asa ceva niciodata, sa dau 1800 ron pe un produs, si sa patesc ce ai patit tu. Du-te la ei, cere factura pe numele tau, ameninta-i cu OPC. E dreptul tau.

  9. #5889 SP
    Member naikum's Avatar
    La cum suna toata treaba asta, cred ca a facut anagajatul o mica afacere. Poate ca si angajat are ceva reduceri pentru produse, tu platind deja suma de la raft, el a facut factura pe numele lui pentru a beneficia ulterior de acel discount. Doar o parere.

  10. #5890 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    si eu sunt de aceeasi parere cu naikum
    daca au reducere de 20-30 la suta asta inseamna 3-4 sute de lei in buzunarul angajatului....zi-le sa iti dea un joc moca sa nu faci reclamatie la opc

  11. #5891 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Factura a fost facuta cu data cand am luat consola, am verificat.
    In principiu nu am facut scandal pt ca nu imi place sa ma cert. Atata timp cat mi se rezolva problemele, nu ma intereseaza ce fac ei. Nu vreau jocuri moaca, nu vreau nimic gratuit de la ei, nu ma intereseaza ce fac ei pe sub tejghea. Vreau ca de banul dat sa am garantie. E tot ce cer. Fix ce am platit. Nimic mai mult, nimic mai putin. De aia nu am comentat nimic cand au vrut ei sa faca treaba cu comanda online si cu protejatul stocurilor. Dar acum cand vad ca s-a emis pe alt nume... nu stiu... deja imi e frica sa nu am probleme in caz de garantie. E ok sa-si faca ei ce vor, atata timp cat nu ma calca pe mine pe bec.

  12. #5892 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Tu esti constient ca de fapt nu e a ta consola, nu? Desi se afla in posesia ta, numele de pe factura nu este al tau. Nu ai niciun act care sa dovedeasca ca ai cumparat-o tu. Daca zici ca iti mai cer si buletinul la o eventuala interventie in timpul garantiei, ala esti.

    Pune mana pe factura primita si du-te frumos in magazin sa iti schimbe numele de pe factura si sa primesti una pe numele tau. Pentru cine ai cumparat consola, pentru tine sau pentru angajatul Altex? Daca nu vor si tu spui ca nu vrei sa te tiganesti cu ei, si te inteleg, ii lasi in pace si te duci acasa, bei o cafea si dai un telefon la OPC explicandu-le ce si cum.

    Intr-o saptamana maxim se va rezolva totul si o sa poti sta linistit. Bafta!

  13. #5893 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    De ce nu faci tu o reclamatie pe site-ul Altex in care sa le povestesti ce ne-ai spus si noua si cel mai probabil se va gasi o solutie . Daca te duci in magazin colegii lui ii sunt prieteni si te vor aburi . Daca nu se rezolva dupa ce faci reclamatia pe site mergi frumos la OPC si le spui care-i treaba ( ei au obligatia sa elibereze factura pe numele tau ) dar trebuie sa le dai intai o sansa - pana la urma tu ai luat de la Altex nu de la baiatul ala si trebuie sa le semnalezi problema angajatului lor ca nu-s clarvazatori sa stie ce fac combinatii fac angajatii lor . Treaba a fost cusuta cu ata alba de la inceput nu poate fi asta o procedura normala in nici un caz si nici n-are vreo noima ce ti-a zis nenea ala .

  14. #5894 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Nu ai niciun act care sa dovedeasca ca ai cumparat-o tu.
    Da, eh... am factura si bonul de contravaluare avans, alea sunt pe numele meu. Dar, ce-i drept, aia poa' sa fie foarte bine pt absolut orice, ca nu specifica nicaieri ca e pt vreun PS4.

    Probabil cel mai intelept e sa fac cum zice mario_1303. Deoarece cand m-am intors sa le zic ca factura e pe alt nume, colegii deja au spus ca ramane asa, ca e in regula, ca beneficiez oricum de garantie, samd. Cum banuiesc ca asta e raspunsul lor final, fac reclamatie mai sus. Nu se rezolva in scurt timp... cel mai indicat probabil va fi sa apelez la OPC. Vorba lui tudyniuz... cu alt nume pe factura, practic consola nici macar nu e a mea!

    Si, culmea... fix ca sa evit probleme de genu` am preferat sa astept si sa o cumpar din stoc dintr-un magazin mare!

  15. #5895 SP
    Junior Member mone_andrei's Avatar
    Mi-am comandat duminica un ps4+watchdogs de la altex, si azi a ajuns prin curier, totul ok tot dar certificatul de garantie este gol (adica necompletat) e problema sau asa e normal la comenziile online?

  16. #5896 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar

    Ghidul cumparatorului consolist

    Quote Originally Posted by mone_andrei View Post
    Mi-am comandat duminica un ps4+watchdogs de la altex, si azi a ajuns prin curier, totul ok tot dar certificatul de garantie este gol (adica necompletat) e problema sau asa e normal la comenziile online?
    Asa e la comenzile online . Ala ti-l completeaza la magazin cand iti face proba dar cum la online il primesti sigilat ,e gol .

  17. #5897 SP
    Member Zadawn's Avatar
    @Gandomyr

    Du-te la Altex cu bonul de contravaloare s icere-ti consola PS4. Ma indoiesc ca au cum sa dovdeasca ca tu ai primit-o deja atata timp cat ei nu au eliberat o factura pe numele tau. Ramai multumit cu 2 console

  18. #5898 SP
    Junior Member nems's Avatar
    Quote Originally Posted by Zadawn View Post
    @Gandomyr

    Du-te la Altex cu bonul de contravaloare s icere-ti consola PS4. Ma indoiesc ca au cum sa dovdeasca ca tu ai primit-o deja atata timp cat ei nu au eliberat o factura pe numele tau. Ramai multumit cu 2 console
    este gluma nui asa? daca nu si chiar se poate vreau eu acel bon dau si o suma frumusica

  19. #5899 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Welcome to Romania

  20. #5900 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Welcome to Romania
    The Carpathian garden

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 295 of 381 FirstFirst ... 195 245 285 293 294 295 296 297 305 345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Consolist publicat, proza scurta SF By AlanPoe in forum Carti si Comics
    Replies: 11 Last Post: 25-06-2015, 15:06
  2. Ce mai bea un consolist? By MonkY in forum Polls
    Replies: 51 Last Post: 04-09-2014, 16:29
  3. Replies: 46 Last Post: 03-07-2014, 12:00
  4. Visul unui consolist dupa 3 ani... By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 52 Last Post: 19-09-2011, 03:25
  5. Locuri de vizitat pentru un consolist in Londra By MonkY in forum Travel & Fashion
    Replies: 6 Last Post: 20-03-2010, 12:31

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts