Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce lifepath ai ales?

Voters
95. You may not vote on this poll
  • Nomad

    34 35.79%
  • Streetkid

    35 36.84%
  • Corpo

    26 27.37%
Page 44 of 77 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1531

Thread: Cyberpunk 2077

  1. #861 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    @Espiritus, fair point. Totusi nu cred ca au vrut PS4/Xbox din lacomie (nu zic ca zici tu asta), ci ptr ca la nivel de console momentan aici sunt jucatorii, aici e felia cum zici tu. Eu cred ca se va imbunatii pe old genn, cat permite sistemul. Asteptarea e punctul nevralgic. Si sunt de acord cu tine, eu sunt privilegiat in situatia asta (asta e si un motiv ptr care am PC, ptr grafica, ca buguri sunt si colo si colo).

    @JohnnyUSA, mie mi se pare corect luand in considerare de la ce s-a tras. Review bombs de la cei ce nu joaca jocul (Tlou 2). Cei care luau day one ar fi luat si daca era user score din prima zi si daca din a treia. Cat despre influenceri (nu stiu daca ai zis tu sau cineva mai sus), iti faci un deserviciu daca te iei dupa orice reviewer. Ca consumator, (a se scuza cacofonia) cauti si tu un reviewer, sau mai multi, in care ai incredere. Ala iti va zice daca e ceva fishy. Sau cauti un consensus. De exemplu eu stiiam de cand s-au lansat recenziile ca e plin de buguri din consensus (am zis de treaba cu scanatul metacritic). De treaba cu codurile ps4 si xbox am aflat de la ACG si Forbes a doua zi. Mi-am luat dar stiam in ce m-am bagat.

    Recunosc ca asta cu codurile PS4 si XBox e la limita. Dar, probabil sunt subiectiv, cum a iesit pe aceste console vine din mai multi factori. Chiar banuiesc ca au facut-o , lansarea si lipsa codurilor, ptr ca nu voiau sa aiba un backlash imens. Cand s-au trezit ca nu merge treaba pe ele erau in too deep. Adica treaba facuta pe ultima suta de metri sa acoperi cat poti de mult (crunch), dar tot nu acoperi tot. Ca asa am facut si cateodata cand eram pe deadline, si rezultatul a fost o struto camila, care abia se tinea (las ca merge si asa)

  2. #862 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Cyberpunk 2077

    Imi pare rau, toti “reviewer”-ii astia, pentru mine sunt “influenceri”.

    Stiu ca exista “bad publicity””good publicity” samd. De aceea, cea mai importanta voce pentru mine, este vocea jucatorului de rand, aka eu, tu, samd.

    Ideea este ca au cam apus demult vremurile in care jocurile erau PENTRU jucatori. Acum, totul este NUMAI pentru bani. Avem N exemple in jurul nostru si TOCMAI de aceea, eu nu mai sunt ingaduitor cu nimeni, mai ales cand vine vorba de banii mei.

    Aia care l-au luat de pe ...list “moca”, sa fie sanatosi, parerea lor nu conteaza si nu ma intereseaza. Dar, pe mine, ma afecteaza pentru ca pierd de 2 ori: odata banii din buzunar si a doua “timpul de calitate”. Cu alte cuvinte, pe romaneste, “si fu.ut si cu banii luati”. Asta-i valabil nu numai pentru subiectul in cauza, mai sunt destule exemple.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #863 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Cu setarile date de DF, si cu RT reflections si lighting medium, DLSS balanced, am 50 avg. Daca scot reflection cred ca ajung la 60.

    Ptr rezolutie 1080p cu setarile de mai sus, ating 70. Pe monitorul de 1080p it is (daca nu imbunatatesc performanta intre timp), bine ca nu l-am dat.



    Are in joc un smear efect si nu stiu de la ce e (blur era off).

  4. #864 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Uite, ca eu sunt un “norocos” cu PS5 si tot nemultumit sunt.

    Si mai sunt persoane cu console “next gen” pe aici care sunt la fel, nemultumite.

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Totuși ar trebui sa avem răbdare pana scot upgrade apoi sa comentam ca se știa

  5. #865 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Pentru cine ruleaza jocul pe PC si are ryzen cpu: asta m-a ajutat destul de mult cu fps; sacadeaza mult mai putin si foloseste mai bine resursele procesorului

  6. #866 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Ziceau astia de la DF ca nu utilizeaza bine threadurile de la Ryzen.

  7. #867 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Cyberpunk 2077

    Eu nu știu de unde aveți voi "informații sigure" că CDPR nu a dat coduri de review pentru PS4 si Xbox și mai ales de unde ați scos asta cu embargo-ul pentru anumite console... Eu am primit oficial cod de PS4 (dar am decis să-l joc pe PS4 Pro), iar embargo-ul avea doar chestiile standard, legate de data de publicare 7 Decembrie pentru text și 9 Decembrie pentru videos). Așa cum e la toate jocurile.

    Singurul lucru extra cerut a fost ca până la data X, toți reviewerii să folosească media files oficiale (ale CDPR). După data X, liber, no strings attached. Prin urmare și există reviews care fac praf jocul pe old-gen precum PS4 (primul) și Xbox One. Pe bună dreptate, dealtfel. Dar eu zic să nu exagerăm cu teoriile conspirației, că nu e cazul. Ce se întâmplă pe Metacritic cred că e pur și simplu decizia lor, mai ales după ce s-a întâmplat cu TLoU 2...

    Între timp am ajuns la aprox. 100 de ore de joc, și în continuare rămâne un joc de nota 9/10. Îmi pare rău că se va termina (dar nu-i nimic, că sigur dau un restart). Cred că dacă CDPR ar mai fi așteptat măcar 6 luni și nu ar fi ținut cont de fanboții care ajunseseră să-i amenințe cu moartea, ar fi fost cu siguranță jocul anului 2021.

    Meanwhile, Cyberpunk de România:


  8. #868 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Pai tocmai aia e de rahat, ca i-au obligat sa folosească in review-urile inițiale doar clipuri trimise de ei. Astfel încât nimeni sa nu poată arăta inainte de data lansării cât de rau rulează jocul pe consolele normale sau ce bug-uri are. Cu siguranță s-au temut de precomenzi anulate.

  9. #869 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu nu știu de unde aveți voi "informații sigure" că CDPR nu a dat coduri de review pentru PS4 si Xbox

    Pai revieweri au zis ca nu au primit, plus nu era nici un review la data de lansare pe metacritic.

  10. #870 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Cyberpunk 2077

    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Pai tocmai aia e de rahat, ca i-au obligat sa folosească in review-urile inițiale doar clipuri trimise de ei. Astfel încât nimeni sa nu poată arăta inainte de data lansării cât de rau rulează jocul pe consolele normale sau ce bug-uri are. Cu siguranță s-au temut de precomenzi anulate.
    Man, sunt mai multe chestii aici, nu e așa simplu. Așa fac majoritatea, nu e doar metoda celor de la CDPR. Hai să-ți dau un exemplu: tu ai idee câți revieweri s-au trezit cu video-urile blocate pe YouTube? Știi oare și de ce? Well, îți spun eu: la câteva melodii CDPR încă nu a primit drept de distribuție. Oamenii au pus videos cu acele melodii in background: "copyright infringement". Și ceva mai nasol unui blogger sau reviewer nu i se poate întâmpla. La câteva astfel de videos, îi este blocat contul. Mai sunt și alte motive, dar nu are rost să mai le expun aici, pentru că nici nu lucrez la CDPR și nici nu am chef să mă opun smiorc-smiorc-ului (un fel de #metoo al gamingului, pentru cine acceptă greu cuvântul "smiorc").

    Și da, și eu cred că toți cei care îl joacă pe console old-gen (PS4, XO), au tot dreptul să ceară banii înapoi pe joc. Nu are ce căuta un astfel de joc pe asemenea console. La 15fps sau ce am văzut pe la alții, e horror. Pe de altă parte, să fim serioși, CDPR nu a arătat niciodată gameplay mincinos de pe PS4 sau XO, și nu cred că se aștepta cineva ca pe asemenea vechituri să arate bine jocul. Dar la naiba, măcar să se miște cat sa fie jucabil... Asta nu o înțeleg nici eu. Ceva cred că s-a bușit in matrice. Poate mai vin cu vreun patch salvator, dar mă cam îndoiesc...

    ---------- Post added 13-12-2020 at 23:05 ----------

    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    Pai revieweri au zis ca nu au primit, plus nu era nici un review la data de lansare pe metacritic.
    Eu tocmai ți-am zis că eu, ca reviewer, am primit. Nu știu de alții, dar cum mie nu mi s-a impus un deadline, eu voi scrie review-ul când voi considera de cuviință (să-l termin cel puțin o dată). Însă eu îmi permit acest lux (nu sunt plătit pentru asta și nici nu am treabă cu Metacritic & Co.). Mă tem însă că mulți nu au avut de ales (trăiesc din faptul că ies primii pe piață), și au făcut review-ul pe platforma unde arăta cel mai bine și decurgea totul cât mai smooth. Serios acum, eu am și PS4 și PS4 Pro. Dacă aveam și PS5, crezi că eram nebun să cer cod pentru varianta de PS4? Sau să-l joc pe PS4 doar de dragul de a-mi mânca nervii și a-i da o notă super proastă?

    Poate că o să fac și asta. Înainte de a scrie review-ul, voi încerca și pe PS4 sau Xbox One. Dar asta nu va influența nota, o voi face doar ca "warning". Deși nu cred că mai e cazul, știe toată lumea că e execrabil pe old-gen.

  11. #871 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    @MonkY nu este chiar așa l-au vândut sub platforma PS4, nu este menționat că îți trebuie PS4 PRO să îl poți juca cât de cât.

    Ca să numai spun că sunt marketați de Xbox, ca ei au făcut prezentarea și nu sa marketat în nici un fel Next Gen sau cel mai bun PC.

  12. #872 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    @MonkY nu este chiar așa l-au vândut sub platforma PS4, nu este menționat că îți trebuie PS4 PRO să îl poți juca cât de cât.

    Ca să numai spun că sunt marketați de Xbox, ca ei au făcut prezentarea și nu sa marketat în nici un fel Next Gen sau cel mai bun PC.
    Eu vin și întreb altceva: toate jocurile astea sunt testate atât de Sony cât și de Microsoft înainte de a le da drumul (un fel de WHQL la Microsoft). Cum de mama naibii au dat drumul la așa ceva pe PS4 și XO? Cum? Că aici nu poți spune că tot CDPR decidea... Ăla de la Sony când a pornit jocul pe PS4, n-a văzut că-i fug ochii în 15fps?!? De ce a dat OK-ul?

  13. #873 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    8 milioane de euro poate. Since nu e treaba lor, ei pot spune vrei să pui un rahat pe Store și sa îl vinI cu £45 este treaba ta nu a noastră.

  14. #874 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Cyberpunk 2077

    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    8 milioane de euro poate. Since nu e treaba lor, ei pot spune vrei să pui un rahat pe Store și sa îl vinI cu £45 este treaba ta nu a noastră.
    Nu așa merge treaba. Multe dintre optimizări sunt făcute chiar împreună cu cei de la Sony, Ms, Nintendo. Nu poți să pui niciun rahat fără acordul lor. Plus că sunt niște standarde impuse pentru orice joc de pe platformă.

    Și nu, nu poți să iei 30% din preț și să spui "poți să pui orice rahat la noi pe tarabă". Asta poate e valabilă pe PC, nu pe console... Dar măcar pe PC poți cere banii înapoi (în unele cazuri).

  15. #875 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Cyberpunk 2077' Reviews May Be Limited on Release Day As Codes Arrive Late

    https://www.newsweek.com/cyberpunk-2...e-late-1552595

    Cyberpunk 2077 Reviewers Have Not Played the Console Versions of the Game

    https://gamerant.com/cyberpunk-2077-...-ps4-xbox-one/

    So far, code distribution seems a little scattered for this game: I obviously can’t speak for every outlet, and I feel confident that some people have probably had a bit more time with it. But I have yet to receive code, and I know that a lot of other people are likely in the same boat. So at that point, even if I get that code right now, as I type this article, it makes it functionally impossible to get a review out for release. Even a little more time—a week or so, maybe—would make the process of slamming through this game in time before either release or an embargo a few days before release a nightmare.
    https://www.forbes.com/sites/davidth...h=7ca4e4e19e2b

    Site News: Where's Our Cyberpunk 2077 Review?

    Simply put, we haven't received review code for Cyberpunk 2077. We don't really know why, either. As far as we're aware, a number of other websites are in a similar position. It's a real shame, but there's not much we can do about it.
    https://www.pushsquare.com/news/2020...nk_2077_review

    The most insidious thing about Cyberpunk 2077's PS4 and Xbox One issues is that reviewers were not allowed to see this version of the game before release. CD Projekt Red only distributed PC codes to reviewers, so every review of Cyberpunk 2077 available online was based off of what was, at the time, the most stable build of the game. While there's nothing wrong with wanting to put your best foot forward, there is something wrong with purposefully hiding the less-impressive version behind a curtain - especially when that version is likely what the majority of Cyberpunk's eight million players will be experiencing.
    https://screenrant.com/cyberpunk-207...ne-issues-bad/

    Speaking of reviews, we had little warning that Cyberpunk 2077 would be this way on consoles because it seems that all of the pre-release reviews were done on PC. If you head over to Metacritic, you’ll find a grand total of 52 published reviews for the PC version and none at all for the Xbox One and PlayStation 4 versions of the game. The fact that CD Projekt Red only provided review codes for the PC version of the game should have been a major red flag that something was severely wrong with the PS4 and Xbox One versions, and if I had a pre-order for either version, I would have cancelled it the moment I learned that outlets didn’t receive any console codes.
    https://www.slashgear.com/cyberpunk-...ames-10650598/



    Despre crunch (care a fost din septembrie). Ceea ce banuiam, s-au prins ca nu pot termina la timp. Termenul de noiembrie,, apoi decembrie, nu era realist ptr stadiul in care era jocul. Probabil daca faceau crunch ca altii (Rockstar) cu juma de an inainte scoateau un joc mai finisat. Dar nu au vrut si cand au vazut ca nu mai au alta solutie au apelat la el.

    "I take it upon myself to receive the full backlash for the decision," Badowski continued. "I know this is in direct opposition to what we've said about crunch. It's also in direct opposition to what I personally grew to believe a while back - that crunch should never be the answer. But we've extended all other possible means of navigating the situation."
    https://www.eurogamer.net/articles/2...g-up-to-launch


    Sony face refund. Nu stiu care sunt conditiile, ca unora li se accepta, si altora nu. Si se spala pe maini, zic eu.

  16. #876 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Hai ca am patit un bug urat.
    Am incercat sa intru intr-o cladire si ... efectiv am cazut in texturi, sub oras, pana m-am scufundat in apa.
    Mi-a aparut ecranul de loading, si tot acolo ma trezeam cu personajul scufundat sub oras.
    Nu mai puteam sa fac nimic decat sa ies din joc.
    Si totusi, am instalat patch-ul de azi. Degeaba.



    Jocul asta o sa fie jucabil abia in vreo 6 luni, maxim 1-2 ani dupa ce il mai peticesc si modderii si mai lanseaza expansion-uri. Ce jucam acum e clar un "early- game" sau varianta beta pe banii nostri.

    Dupa 3 zile de jucat pot sa spun ca imi pare rau pentru CD Projekt, dar de data asta au sfeclit-o, dar si mai urat e ca mananca rahat prin presa si au mancat destul rahat la marketing declansand prea mult hype. Prea s-au concetrat pe publicitate, Keanu Revees, frizuri colorate, geci de piele, si prea putin pe joc. Pentru treaba cu recenziile pentru versiunile de console old-gen mi se pare de neiertat. Mi-e tare teama ca jocul asta va ramane in istoria companiei lor ca un mega-fail ce a dus compania spre o directie gresita in loc sa ramana doar la produs Witcher.
    Nici Witcher 2 si nici Witcher 3 nu mi-au dat atata durere de cap la lansare precum mi-a dat jocul asta. Mai bine ramaneau la Witcher sau continuau sa dezvolte RPG-uri medievale.


    Un joc ca asta, care implica un oras mare, cibernetic, cu mult tech, varietate de NPC-uri, din pacate nu poate fi dezvoltat la modul optim decat de o companie de anvergura celor de la Rockstar, cu buget si personal mai mare, si mai ales care isi permite specialisti urbani in domeniu. Rockstar a pornit de la 0, de la GTA 1 care nici nu era izometric si i-au trebuit 11- 16 ani ca sa ajunga sa dezvolte jocuri ca GTA 4 si GTA 5.

    Nu pot sa spun ca Night City nu arata bine. Cladirile sunt superb modelate. Ca priveliste de nota 10+. Insa sunt doar estetic acolo
    Ca gameplay e ....horror.
    Stealth-ul e varza, nu ajunge nici macar la calcaiul lui Dishonored . Deus Ex Human Revolution pare o capodopera pe langa asta.
    First-person camera e penal rau de tot.Asta era joc de third person camera -hai ca first person camera optional.
    RPG-urile si jocurile action-adventure chiar nu se pot juca in first person daca implica customizarea personajului.
    NPC-urile de asemenea mi se par dezamagitoare si nici nu prea exista interactiune. Mai mult imi placeau cele din Deus Ex.

    Pana acum, jocul imi da senzatia de nota 6-7, nicidecum 9 cum l-au notat majoritatea.
    Ar fi de 9 daca ar elimina toate bugurile, ar imbunatati grafica, l-ar mai finisa putin, i-ar mai adauga expansionuri sa completeze lore-ul si povestea.

  17. #877 SP
    Member Privatul's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    Ho bre, mai tb sa luati tortele sii furcile si sunteti set to go.

    Da, nu il joc pe PS4, sunt pe mustard race, dar sunt mai ingaduitor cu CDPR. Nu sunt scummy ca altii. Si sunt mai consumer friendly.

    Nu cred ca e vb de bani sau sa dea teapa. Ambitii prea mari (old gen e depasit, si cred ca platforma principala a fost PC nu invers), prea multe platforme deodata (Rockstar nu e prost cand lanseaza separat), hyoe prea mare si presiune prea mare (oricum ar fi facut nu era bine), time management prost (undeva acum 1 an si ceva s-au prins ca nu prind termenul, si au intrat in crunchj), schimbare de generatii pe console, pun pariu ca presiune investori/actionari, plus Sony si Microsoft sa lanseze acum. Ideea e ca s-au intins prea mult si s-au ars. Si nu au invatat din experienta Witcher 3 (care la fel a fost cu probleme).

    Eu unul stiam de treaba cu lipsa codurilor de review ptr ps4 si xbox (unii revieweri au precizat). Am si scris aici. Dar average consumer nu se uita la recenzii. Au luat si au vazut ca sughita.

    Ori amanau din nou, cu cel putin 6 lunii, cu toata vociferarea si bad Pr de rigoare (da se poate CDPR, suntem dezamagiti si ziua noastra a fost stricata), ori lansau in etape (PC acum, console la anul, sau old, pc si next), ori mai taiau din ambitiile grafice si lansau pe old gen (si sarea lumea in sus ca e ps3), ori se axau pe next gen (si sarea lumea in sus ca de ce nu lanseaza si pe old gen). Cum am zis au vrut prea mult si s-au ales cu ce avem acum.


    Edit: bre JohnnyUSA, "embargoul" metacritic ptr user score nu e incepand cu Cyberpunk. Nu ati fost pe aici cu TLOU 2 si review bombs? Cam dupa aia au pus block ptr primele 2 zile. A inceput cu Tsushima (lansare mai mare, nu stiu daca si primul joc). Esti al doilea care se prinde acum si o da pe conspiratii.


    Edit 2: iata ca a aparut. testez mai incolo.

    https://youtu.be/pC25ambD8vs

    Tocmai ca sunt mega jegosi. Nu lansezi ceva daca e imposibil de jucat. Pe mine platitor de joc full game nu ma intereseaza scuzele lor, deadline-urile lor s.a.m.d. Unicul lucru care ma intereseaza e faptul ca imi cer 60€ pe un joc care nu face nici 15€ la momentul de fata. Si nici viitoarele update-uri ce ar putea repara jocul nu ma intereseaza pentru ca nu mi au cerut 10 euro acum si inca 15 dupa primul patch si restul cand e gata.

    L-am dat retur si peste tot recenzie negativa. Middle finger cd projekt!

  18. #878 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    HOPA
    DAR CE AVEM NOI AICI?


    Conform Wikipedia:
    Jocul, oficial, nu mai este considerat Action RPG, ci First Person Shooter Action Video Game . Asa, subita, a fost facuta modificarea.

    Pe Steam, la descriere apare ca este Action Adventure.

    La fel si pe Epic, i se spune open world action-adventure.


    Au dat astia de la CDProjekt ordin tuturor platformelor si site-urilor sa-i schimbe genul peste noapte?
    Deci, jocul nu mai este RPG?



    Pe PlayStation Store , la gen cica este "Unique"
    La descriere scrie "Cyberpunk 2077 is an open-world, action-adventure story set in Night City, a megalopolis obsessed with power" , nimic legat de RPG.




    Deci, am cumparat un first person shooter cu elemente de open-world , dar eu credeam ca voi cumpara un RPG

  19. #879 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    Sony face refund. Nu stiu care sunt conditiile, ca unora li se accepta, si altora nu. Si se spala pe maini, zic eu.
    Face pe naiba. Am incercat eu anul trecut la PES2020, considerandu-ma pacalit, demo-ul nereflectand in niciun fel varianta retail.

    Sony Romania mi-au spus clar, ai apasat butonul Download, la revedere prietene!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  20. #880 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Comparatiile astea cu GTA V cred ca vor genera si mai multe returnari.





Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 77 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast

Similar Threads

  1. CD Projekt RED anunta Cyberpunk 2077 By Clopotarul in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 16-04-2017, 18:12
  2. Replies: 0 Last Post: 11-01-2013, 00:15

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts