Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce lifepath ai ales?

Voters
95. You may not vote on this poll
  • Nomad

    34 35.79%
  • Streetkid

    35 36.84%
  • Corpo

    26 27.37%
Page 62 of 77 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 1531

Thread: Cyberpunk 2077

  1. #1221 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by mladin86 View Post
    vai moooooooooor
    Alex Khan nu mai are "astepatari de la viata in general" din cauza jocului
    mor de ris nu mai pot
    Alex Khan Presedinte !
    Pai sa recapitulez:
    1. job nu gasesc
    2. femeie buna nema
    3. sanse de imbogatire reduse
    4. acum ca a venit pandemia, nici nu mai pot emigra
    5. daca viata sociala nu am, retelele de socializare s-au dus dracu ca sunt napadite de trolli ca voi
    6. jocurile noi next-gen sunt proaste

  2. #1222 SP
    Member mladin86's Avatar
    stai aici cu noi Khan ! o sa vina si vremuri mai bune si pt gaming si pt toate!
    te inteleg perfect sunt la fel doar la punctul 1 , am job , inca...

  3. #1223 SP
    Member morphine's Avatar
    Sidequest urile expira daca nu le fac intr un timp anume?

  4. #1224 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    Sidequest urile expira daca nu le fac intr un timp anume?
    In general nu. E unul totusi care expira de care stiu, ptr ca m-am lovit de el si nu l-am facut la timp. Nu dau detalii mai multe ptr ca asta e farmecul lui.



    Mantis Blades pot fi over kill daca investesti cu perks in ele. Treci prin inamici ca prin branza.

    Sau, ce folosesc eu, revolver cu silencer. Am unu la aproape 1000 dps. Imi tb doar un headshot, si o poti face chiar de la distanta (ptr un revolver). Asa am ajuns sa fac gig-urile cu ncpd (cele albastre pe harta). Ii luam unu cate unu.

    Sau sniper rifle-ul cu smart link (gloantele se duc dupa tinta, intr-o arie anume). Stai la distanta undeva si ii iei unu cate unu cu headshot.

    Si armele tech sunt interesante. Trag prin cutii, pereti, etc

    Le poti upgrade la fiecare cu perk points, de la blunt weapons (aici intra si pumnii), blades, si toate tipurile de arme. Dar atat perk points cat si atribute points (cu care iti faci level la cele 5 atribute) sunt limitate. Deci te axezi pe ce vrei tu, dar nu poti face max la toate.

    NCPD am ajuns sa le fac cu revolverul (le-am facut pe toate), desi initial le faceam stealth si side (cele galbene) in general stealth (am o satisfactie ca arunc corpurile la gunoi ) ). La cei cu cyberpsychosis (un soi de mini boss-i) foloseam smart weapons cu quickhacks si grenade (poti sa ii prinzi intr-un punct si sa ii spamuiesti cu ele, ptr ca dupa fiecare explozie cad la pamant, se ridica, grenada si tot asa).

    Inca mai am cateva side quest si o parte din main story, nu stiu cum sunt inamicii aici, dar in rest, dupa un pct (am ajuns la lvl 50 cu street cred la max, tot 50), te joci cu ei. Si joc pe hard, care in general nu se simte asa, atata vreme cat nu te expui la prea multe la gloante (sunt situatii cand din 3-4 hits ajung de la 600+ la 0).

    Arme fun sunt Skippy (un smart pistol care face glume) si Sir John Phallustiff (un vibrator). Nu am apucat sa testez toate armele iconice, dar nu sunt iconice doar cu nume si skin cum credeam initial. Pot avea caracteristici diferite fata de arma dupa care se inspira.

    Si vedeti ca la cyberware nu le veti putea folosi pe toate care sunt legendary ptr ca multe se leaga de lvl atributelor (body, reflexes, tech, cool si intelligence), pe care nu le veti putea duce pe toate la max (20). Incepi cu 3 la fiecare (15), pui 7 la inceputul jocului, si inca 49 pe parcurs (cu fiecare level de la 2 la 50). Deci din 100, distribui doar 71. De exemplu eu nu mai am atribute points de adunat si sunt la 16 body, 15 reflexes, 16 tech, 14 intelligence si 10 cool. Ptr unele cyberware legendary imi tb 16, 18 sau chiar 20 lvl pe un atribut. Deci atentie cum le distribuiti.

  5. #1225 SP
    Member morphine's Avatar
    Imi place raspunsul tau, mi-ai raspuns deja la unele intrebari pe care le aveam pregatite. Inca sunt in faza in care invat jocul. Ce am ramas eu surprins e ca la un moment dat gasisem un scope si ca sa-l atasez la arma imi cerea bani. Mi s-a parut dubioasa faza asta. Exista posibilitatea sa schimb atasamentul sa-l pun la alta arma? am gasit una mai interesanta si as vrea sa folosesc scopul de la arma anterioara.

    Are un delay foarte mare cand schimb camera la masina. De la interior la exterior. E destul de frustrant.

  6. #1226 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Sa imi ceara bani sa pun un scope nu am intalnit. Dar toate atasamentele (si armele) le-am luat prin loot nu de la vanzatori (de la care evident cumperi). Scopeurile cel putin nu le poti atasa la orice arma. De exemplu cele de sniper nu le poti pune la un assault sau la un smg. La pistoale la fel, nu merg unele de la assault sau smg. La armele smart nu merge sa pui scope. Silencer am folosit doar la revolver (care reduce din damageul armei).

    Eu sunt pe PC si nu am intalnit delay-ul (dar joc in general in 1st, deci rar fac tranzitia). Cu masinile am o alta problema de luminozitate de care am scris mai demult.

    Un bug frustrant la masini e portbagajul. Le unele se deschide dandu-se in spate (ca un sertar) si daca sunt prea aproape ma agata si ma impinge sub harta. La masini are inventar (te duci la portbagaj dar nu il deschizi pe cel fizic, ci il accesezi ca pe un inventar) in care poti pune arme, haine etc. (bun ptr cand treci de capacitatea inventarului tau). E fara limita. La mototciclete nu are desi il poti accesa. Nu am putut pune arme (nu am incercat altceva).

    Daca mai ai intrebari raspund aici cand am timp.

  7. #1227 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by mladin86 View Post
    stai aici cu noi Khan ! o sa vina si vremuri mai bune si pt gaming si pt toate!
    te inteleg perfect sunt la fel doar la punctul 1 , am job , inca...
    Depinde din ce perspectiva...
    Pentru bogati si noii imbogatiti vor fi intotdeauna vremuri bune.
    Pentru clasa de mijloc s-au cam terminat vremurile bune. Vremuri frumoase pentru clasa de mijloc ca in anii 1945-2020 nu vor mai fi niciodata.

    Viitorul din Cyberpunk chiar e un viitor GLORIOS.
    E unul in care oamenii au reusit sa colonizeze Luna si Marte si sa construiasca statii si hoteluri spatiale. Specia umana are viitorul asigurat pe milioane de ani datorita transumanismului. E un viitor in care toti au vietile prelungite multumita organelor si membrelor bionice si ingineriei genetice. Si au gasit modalitati de a alimenta masinile cu biocombustibil fabricat din grau si trestie de zahar.
    Numai ca Cyberpunk e un joc SF.
    Si in realitate, lucrurile nu vor functiona asa.

    In realitate, viitorul pentru noi va fi sumbru. Nu o sa arate nici pe departe ca-n Cyberpunk.


    -din cauza pandemiei care a incheiat epoca distractiilor, petrecerilor, calatoriilor si concertelor ieftine la preturi accesibile. Ca sa faci o petrecere aniversara cum a organizat Selly te costa vreo 10000 euro, plus 5000 euro amenda. S-a terminat si cu libera circulatie.

    -din cauza corectitudinii politice si feminismului, nu mai poti agata femei ca acum 10 ani. Esti considerat hartuitor sa-i mai dai unei fete o floare. Femeile oricum nu prea mai au nevoie de barbati acum ca exista uterul artificial si tehnologia vitro.

    -tot mai multe joburi vor disparea datorita automatizarii. Nu esti manager sau CEO, atunci ramai somer. Bogatii nu vor sa foloseasca oamenii ca sclavi la nesfarsit. La un moment dat ii vor inlocui pe toti cu roboti in toate domeniile, chiar si in IT cand se vor gasi boti care sa programeze si sa corecteze softurile.
    In ce priveste soarta oamenilor de rand, depinde de la tara la tara : unele vor avea dictaturi ca-n romanul 1984, in care oamenii vor primi venit minim garantat daca se microcipeaza si vor duce un trai subzistential ca pe vremea lui Ceausescu, alte tari vor deveni anarhice ca-n Mad Max si vor muri de foame.

    -Bogatii vor trai izolati in fortarete, buncare de lux sau comunitati izolate, serviti de roboti, si doar ei vor avea acces la facilitatile secolului 21 - de la membre si organe bionice pana la tratamente pentru prelungirea vietii, si poate transferul constiintei de la un trup la altul. Si poate doar bogatii vor trai pe alte planete si pe orbita Pamantului, desi ar putea foarte bine sa traiasca si in mediul subacvatic sau in Arce ca-n Anno 2070.

    -din cauza schimbarilor climatice si politicilor ecologiste implementate: asta inseamna masini mai scumpe, combustibil mai scump, taxe mai mari pe masina, mobilier de lemn mai scump, haine de piele mai scumpe, carne animala mai scumpa, detergenti si cosmetice mai scumpe, taxe eco si taxa pe gunoi mai mari. A avea o masina in viitor o sa devina un lux si accesibil doar bogatilor care vor fi dispusi sa plateasca mii de euro anual pe parcari si taxe. Pana si masina electrica o sa fie costisitoare pentru ca energia aia electrica tot de la surse fosile provine.

    -si fii atent ca de masti tot nu scapam: stricaciunile provocate de om asupra atmosferei in ultimii 150 ani de la revolutia industriala incoace vor avea niste repercursiuni pe termen lung. Sa respiri oxigen curat din 2040-2060 o sa fie un LUX!

    -inclusiv cultura , educatia si reperele morale s-au dus naibii datorita consumerismului si corporatismului

    Cum am spus, viitorul se anunta cam maroniu daca esti om de rand sau sarac, deci va trebui sa-ti reduci asteptarile. Poate ai observat ca tinerii mileniali de azi nu mai pot sa-si permite o casa, masina si nevasta cu care sa faca 3-5 copii si nu mai pot iesi la pensie la 50 ani dupa 30 ani de munca intr-un singur loc, ca-n America din anii 50'.




    Asta ma mai supara la joc - scenariul in sine care pare chiar OPTIMIST si nu realist. O tinde spre extremitati, fie rele , fie bune, nu are o realitate gri ca a noastra.
    Cyberpunk 2077 nu e o distopie cum se declara, ci chiar o UTOPIE!

    Pai ce viitor e ala daca nu unul glorios in care toti oamenii de rand ajung sa aiba cate o masina, o motocicleta, o jacheta de piele misto, frizuri si coafuri traznet, ochi bionici, membre bionice, organe artificiale, speranta de viata crescuta la 150-200 ani, mancare artificiala care sa nu-ti faca rau (ca deh, ai devenit si tu un om semi-artificial), zgarie-nori care chiar arata bine, trenuri Meglev, colonii pe Luna si Marte, hoteluri spatiale? Si fara prea multi roboti care sa inlocuiasca muncitorii umani.
    Pana si oamenii saraci si aurolacii o duc bine, ca doar de aia ii vad cu ochi bionici, frizuri punk, guri bionice si haine mai scumpe decat ne imbracam noi azi. Da, sunt multe gunoaie, aia e, dar gunoaiele alea par sa nu aiba consecinte reale asupra mediului inconjurator cum au in realitate.

    Vad in joc cateva NPC-uri distruse care se plang ca ...."vai, ce viitor naspa", "the world is ****ed".
    Serios, wtf?

    Astea sunt din ce am filmat eu in joc.







  8. #1228 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    @Alex Khan, te rog sa incetezi cu aceste baliverne si cu acest off topic grosolan. Aici se discuta despre joc, nu despre cum iti imaginezi tu viitorul

    Again - daca nu ai nimic de zis despre subiect, nu trebuie sa zici nimic

  9. #1229 SP
    Member morphine's Avatar
    Vad ca are massive texture pop-in si pe pc. Asa e la toti?

  10. #1230 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Are. La distanta cu timpul nu mai observi, dar pe autostrada, daca mergi cu viteza, iti apare masina in fatza uneori. E o misiune (scripted) asa. Iti apar in fatza numai sa te blocheze. De fapt misiunea aia e frustranta si din cauza deznodamantului (te duci cu unu sa ii razbuni nevasta, si orice ai face el tot moare).

    Apropo de masini. Ziua sunt pe strazi in oras, dar se reduc inspre seara si aproape inexistente noaptea. Pentru un oras numit Night City, sa fie liniste noaptea (putine masini si putini oameni, spre deloc) e foarte ironic.

    Si orice ai face sa nu faci stele. Politaii fac spawn chiar langa tine, in spatele tau uneori. Daca ii omori, creste numarul de stele, apar altii si tot asa. Cel mai bine e sa fugi cu o masina.


    Jocul arata bine, are design interesant (oras, masini, arme, personaje), unele concepte interesante (desi nu as zice originale), misiuni interesante (alea mai dezvoltate), dar e nefinisat si trunchiat, cu npc de decor si fara prea multa activitate in afara misiunilor. Plus crashuri glitchuri buguri si altele, desi la mine nu au fost asa frecvente incat sa nu mai vreau sa joc. Dupa... ahh... 150 de ore am cam ajuns la putin burn out (joc mai rar). M-am incapatanat sa fac toate misiunile existente (ncpd, gigs - alea date de fixeri, side quests si ceva main story)

  11. #1231 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Am inceput si eu un nou run . Al treilea! N-am mai avut rabdarea pt a astepta 1.2-ul . Il joc cu urmatoarele moduri :
    1. V (originala) de la prezentarea E3
    2. Modul ce modifica clima (aka Blade Runner) in toxic .
    3. Modul de Hack Everyone in care poti hack-ui pana si oamenii dupa strada, politistii etc. nu doar inamicii .
    Daca va pasioneaza Hacking-ul in jocul asta puteti farma de aici cele 3 moduri importante : Suicide, Detonate Grenade and Cyberpsychosis.


    Aaaa si inca ceva! sa nu bagati puncte in Scrapper pt ca pierdeti bani .
    Attached Images Attached Images cp_puncte2.jpg cp_puncte3.jpg cp_puncte4.jpg cp_puncte1.jpg

  12. #1232 SP
    Member morphine's Avatar
    Prea tarziu, deja am bagat in el. Se poate reseta?

  13. #1233 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Da. La Ripperdoc (nu stiu daca oricare, dar am intalnit cativa), in sectiunea de trade. Costa 100 de mii. Cred ca te lasa sa redistribui doar perk points nu atributes, dar nu sunt 100% sigur (nu am folosit).

    Craftingul nici macar nu l-am folosit (doar ugrade unele arme, si asta rar). Nu se simte ca ar fi ceva esential, ptr ca daca lootezi tot ce misca ajungi sa ai arme, haine etc

  14. #1234 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Pierzi banii pe bijuteriile alea care costa 750$ si pe junk-uri, dar in schimb poti cara mai mult ! e ceva de 100k (parca) pt a reseta skill-urile. Anyway, mergi asa acum !(data viitoare)

    ---------- Post added 10-03-2021 at 19:12 ----------

    Foarte interesant ! Multe chestii despre care nu stiam : parole , locatii , cod morse , easter eggs de te doare capul !

  15. #1235 SP
    Member morphine's Avatar
    Dilema:

  16. #1236 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    Dilema:

  17. #1237 SP
    Member morphine's Avatar
    Scuze. Era self explanatory doar că nu înaintasem in poveste.

    Mai îmi place jocul, încă nu vreau sa fac comentarii detaliate în schimb e într-adevăr buguit rău jocul și acum. Cine nu a apucat să-l joace îi recomand sa mai aștepte daca are altceva mai bun de făcut.
    Tocmai ce-am ajuns la misiunea cu Judy și nu-mi pornește, mă plimb pe lângă ea dar nimic. Cred că trebuie să dau load la un save mai vechi.
    Later edit: am reușit, după ce m-am mai plimbat. Of CD Projekt...

  18. #1238 SP
    Member morphine's Avatar
    Am vreo 35 de ore in joc, am terminat misiunea cu Pam si vreau sa explorez mai mult orasul pana sa-l sun pe Takemura. Nici nu m-am concentrat prea mult sa-mi dezvolt caracterul pentru ca am trecut prin oameni ca prin branza pana acum, nu am intampinat nicio dificultate. Inca mai am puncte pe care sa le folosesc in skill tree asa ca m-am gandit sa cresc dificultatea ca sa ma folosesc si eu de tot ce ofera jocul. Inca joc cu cyberdeckul de la inceput.

    Imi place lumea creata, orasul, armele, masinile, muzica desi mi s-a intamplat de multe ori sa se interpuna muzica si alte glitchuri de genul asta.
    Gameplayul e interesant (m-am obisnuit si cu aimingul desi am stat vreo jumatate de ora sa gasesc o combinatie de setari satisfacatoare), destul de variat ca abordare dupa parerea mea, daca ar fi executat totul sa functioneze cum ar fi trebuit as fi fost chiar multumit.

    Problema pentru mine e ca jocul e tras in jos de hardware. Nu stiu cat de multa optimizare s-ar putea face pentru ce viziune au avut ei asupra jocului ca nu ma pricep la detalii tehnice dar cred ca mai bine ar fi renuntat la lansarea pe vechea generatie de console.

    Texturile se incarca foarte greu, daca ma misc prea repede chiar si in meniu imi iau crash la joc imediat. Am un delay foarte deranjat cand vreau sa schimb camera atunci cand conduc, delay practic in orice. Ca un fel de input lag. Chiar si cand vreau sa alerg nu ia mereu comanda. T-pose la caractere, iteme pe care nu le pot lua desi le vad, replicile personajelor care se interpun, misiuni care nu progreseaza cand si cum trebuie, explozii dubioase cand nu e nimeni pe strada (sau poate nu se incarca texturile), masini care se rastoarna aiurea, misiunile cu NCPD sunt buguite rau etc.

    Conceptual mi se pare grozav. Cred ca impactul ar fi fost mai mare daca ramaneau la consolele noi cu frameuri de 60. Te doare inima cand vrei sa faci atatea chestii in joc si cand vezi ca se misca ca naiba se duce toata imersiunea. Ma intristeaza putin ca au stricat un joc care ar fi putut fi deosebit.

    ---------- Post added 18-03-2021 at 23:33 ----------

    Cum vi s-a parut side questul cu Joshua? Mi s-a parut intriganta toata debzbaterea aia existentiala. Voi ce alegeri ati facut?


    ---------- Post added 18-03-2021 at 23:34 ----------

    Edit please. Am incurcat butonul de spoiler.

  19. #1239 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    [/COLOR]Cum vi s-a parut side questul cu Joshua? Mi s-a parut intriganta toata debzbaterea aia existentiala. Voi ce alegeri ati facut?
    [COLOR="Silver"]
    Prima parte (cea cu sotul) mi s-a parut frustranta, restul, si anume drumul lui Joshua pana la final, mi s-a parut ca tipul prea se martiriza atat. Desi mi-a placut discursul lui Silverhand la masa, in restaurant.





    Desi nu s-a stabilit o data s-au dat detalii ce va contine patch 1.2.

    https://www.polygon.com/22340213/cyb...vement-changes

    Vor imbunatatii politia, masinile si condusul, miscarea personajului, si probabil si altele.

  20. #1240 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    Desi nu s-a stabilit o data s-au dat detalii ce va contine patch 1.2.

    https://www.polygon.com/22340213/cyb...vement-changes

    Vor imbunatatii politia, masinile si condusul, miscarea personajului, si probabil si altele.
    Au facut si videos:
    NCPD Quick Response Team too quick?
    You heard right! The NCPD Quick Response Team is under fire from concerned Night Citizens and corporations alike. The rapid deployment tactics they recently adopted forced mercenaries to think twice before pointing a gun at anyone, but will now be adjusted to give the other side some breathing room.

    Vehicular manslaughter statistics higher than ever
    Look left, then right, then left again — and then run for your life. As morgues are filling up with roadkill, it is now statistically safer to stroll through Kabuki Market with shiny new cyberware than to cross some of Night City’s intersections. The City Council approved a bill forcing vehicle manufacturers to update their steering firmware.

    Rock&Roll for racers
    No, it’s not a new genre of music! The brand new Rock&Roll vehicle subsystem will allow any unfortunate street racer who missed a turn and ended up stuck on a pile of garbage to quickly get back on track. The system will allow drivers to rotate or rock their vehicles back and forth in order to regain traction.

    Update your neuroprocessor drivers or die
    This is not a joke! It’s raining men in Night City and not for the reasons you’d expect. Just over the last month authorities recorded nearly 4000 fatal accidents caused by a neuroprocessor glitch causing users to dodge without intending to. The manufacturer has prepared an update to address the issue.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 77 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 ... LastLast

Similar Threads

  1. CD Projekt RED anunta Cyberpunk 2077 By Clopotarul in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 16-04-2017, 18:12
  2. Replies: 0 Last Post: 11-01-2013, 00:15

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts