Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Double Fine stabileste un nou record pe Kickstarter

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Double Fine stabileste un nou record pe Kickstarter

    Stim cu totii ca ai nevoie de o gramada de bani pentru a face un joc in ziua de azi. Stim de asemenea ca acestia sunt si foarte greu de gasit. Dar din fericire multumita tehnologiei din ziua de azi, nu e un lucru imposibil. Tim Schafer, renumitul game designer care ne-a adus jocuri precum Grim Fandango, Psychonauts sau Brutal Legend dar si creatorul studio-ului Double Fine Production a decis sa isi incerce norocul si sa stranga destui bani pentru urmatorul sau proiect folosind site-ul Kickstarter.

    Practic pe acest site orice persoana poate face o mica prezentare a urmatorului sau proiect, specificand suma necesara realizarii acestuia. Banii venind de la useri care pot dona orice suma, doar ca sa vada cum acel joc prinde lumina zilei.

    Dar sa revenim la Tim Schafer. Acesta a sperat ca fanii mai presus de toate il vor sustine si ca va ajunge cumva la suma de 400,000 de dolari (300,000 pentru crearea jocului si 100,000 pentru realizarea unui "Making of" documentary). Evident cineva acolo sus il iubeste pe seful de la Double Fine deoarece in doar 8 ORE acesta a strang suma necesara. Ba chiar mai mult in 24 de ore acesta a doborat vechiul record Kickstarter, proiectul sau castigand nu mai putin de un milion de dolari (1,000,000$ in 24 de ore...asta inseamna ca in fiecare ora se adunau aproape 42,000 de dolari). Dar de ce sa ne oprim aici? Chiar in acest moment (literalmente) urmatorul adventure game al celor de la Double Fine a reusit sa stranga 1,680,437 de dolari. Si stiti care e partea nostima? Mai au la dispozitie inca 29 de zile sa primeasca donatii. Oare la ce numar se va ajunge intr-o luna?

    Deci cu alte cuvinte Tim Schafer e fericit, echipa sa e fericita si fanii genului adventure sunt fericiti. Nu putem decat sa ii felicitam pe acestia si sa le uram spor la munca. Sa speram ca vor aduce din nou la viata genul point and click adventure care ne-a marcat copilaria (in cel mai bun sens) in urma cu multi, multi ani.

    P.s. In caz ca va intrebati ce va face echipa cu restul banilor, Tim ne linisteste si declara ca banii in plus vor fi folositi pentru crearea efectelor speciale si adaugarea continutului in plus, lucruri care nu faceau parte din proiectul initial. Deci ceva imi spune ca vom avea un joc plin de efecte speciale si cu o poveste mult mai lunga. Un lucru care nu poate decat sa ne bucure...ori asta ori vor merge in Bahamas pentru muuulta vreme.
    Attached Images Attached Images double-fine-kickstarter.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar


    Double Fine Adventure by Double Fine and 2 Player Productions — Kickstarter

    Ma bucura mult stirea asta pt ca sunt mare fan Tim Schafer/Double Fine.
    Trebuie mentionat ca daca platesti minim 15$ primesti jocul dupa ce se lanseaza + documentarul.

    Iar daca ar incerca acelasi lucru cu Psychonauts 2 cred ca ar strange de doua ori mai multi bani.

  3. #3 SP
    Member pufy's Avatar

  4. #4 SP
    Member Plavs's Avatar
    super tare ideea si jocurile cel putin brutal legend mi-a placut maxim....abia astept sa vad ce ii iese din mana de data asta ceva bun daca se tine in trend cu ultimile lui creati

  5. #5 SP
    Member Ares's Avatar
    Grim Fandango,Full Throttle ....

    ---------- Post added 15-02-2012 at 11:19 PM ----------

    eu o sa donez

  6. #6 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    DoTT şi Monkey Island

    Nu ştiu dacă ai scris �n ştire, dar Ron Gilbert, tăticul jocurilor adventure, lucrează şi el la proiect. CE VREI MAI MULT DE AT�T ?!

  7. #7 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

  8. #8 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Tocmai a depasit 2 milioane $.

    Interview with the man himself:

    http://www.gametrailers.com/episode/bonusround/602?ch=2

  9. #9 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Reminder – Double Fine’s fundraising adventure ends on Tuesday | VG247
    Tim Schaffer has posted an update to the Double Fine Adventure Kickstarter page with a reminder that the fundraising ends on Tuesday. The team went well over its $400,000 goal, and are so far sitting on
    enough money for Schafer to use as rolling papers, toilet paper, and as a sweat band. A new pledge rewards of a cool t-shirt has been added, and Schafer also said the game will come in its own box made of “real American cardboard.” Watch the video for yourself below. The project has 72,830 so far, and has raised $2,647,751.
    Un mic reminder, desi Tim a depasit suma necesara cu mai bine de 2.2 milioane de dolari. Dar inca mai aveti timp sa donati .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 2 Last Post: 02-02-2011, 18:17
  2. GameScore de 500.000 - un nou record mondial By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 27 Last Post: 30-10-2010, 12:43
  3. Replies: 14 Last Post: 06-06-2009, 11:02
  4. Demo-ul Halo Wars stabileste record nou By Mika in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 14-02-2009, 15:52
  5. Replies: 0 Last Post: 11-09-2008, 13:30

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts