Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 17 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 326

Thread: Concurs "Loot Crate"

  1. #101 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Ar trebui stabilita o suma minima donata care sa garanteze participarea la tombola.

  2. #102 SP
    Banned Templier's Avatar
    o suma "minima" este 10 lei pentru a mobiliza cat mai multi oameni. fiecare da cat vrea/poate, cu cat mai mult cu atat mai bine pentru site si pentru genul asta de actiune ca pana la urma daca asa reusim sa strangem cat mai multi bani pentru site poate o sa facem mai des astfel de tombole.

  3. #103 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Ziceam o suma minima care sa asigure participarea la tombola fara a mai dona obiecte. Nu cred ca 10 lei e suficient pt asta

  4. #104 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Premisele:
    Avand in vedere ca trebuiesc stransi 1100 EU (give or take) inseamna vreo 5000 ron - daca fiecare ar da cate 10 ron => 500 participanti ... nu cred ca avem 500 useri interesati

    Propuneri:
    Legat de suma: eu as propune macar 100 ron sa fie suma minima care sa asigure niste premii garantate din partea site-ului (VIP pentru o perioada .. etc)

    Evident fiecare user poate cumpara mai multe bilete de tombola si automat sa aibe mai multe sanse de castig.

    A 2-a varianta de propunere:
    Bounty/loot crate-ul din donatii obiecte strans sa fie limitatat la o valoare (estimativa) egala cu de 5 ori suma donata (maxim 500 ron) si restul de obiecte sa fie redistribuite echilibrat catre ceilalti participanti.

    Eu voi dona doar $$ nu obiecte - Monky stie ca de mult am promis ceva similar - (nu loot crate) ci un pachet cu jocuri/console/accesorii ... foarte substantial.

  5. #105 SP
    Banned Templier's Avatar
    @ bicky1310

    ai o suma in minte? dupa cum am mai spus, fiecare doneaza cat vrea si bine ar fi sa fie cat mai mult. daca tinem cont de faptul ca unii au donat si obiecte si bani normal ar fi ca persoanele care dau numai bani sa dea minim 50 lei. tu poti sa dai si 50 Euro asa cum a anuntat cristi-dinu , nu te "impiedica" de faptul ca am zis minim 10 lei

    @ rodarkone

    daca asa putem strange 1100 Euro ar fi super numai ca eu sunt sceptic in momentul asta!
    daca la 10 lei nu se mobilizeaza lumea ma indoiesc ca la 100 lei ar fi multi doritori sa participe la tombola!
    MonkY a spus ca oricum o sa acorde niste Premium la premii
    cat despre 100 lei biletul si fiecare user isi poate cumpara mai multe bilete cred ca are 0 sanse de reusita, si eu ma gandesc ca la 500 lei deja imi cumpar multe lucruri si pe cele pe care le vreau, fara sa mai am "surprize"
    distribuirea premiilor am scris-o si mai inainte ...

  6. #106 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    pai mai Templier - se strang 100 EU (daca se strang si aia) si valoarea premiilor este de 3-400 (sa zicem) pai nu mai bine se baga premiile la licitatie direct, macar e o sansa sa se stranga mai multi bani ... my 2 cents

    PS: sa nu uitam ca ideea e sa strangem bani si sa ne distram cu ocazia asta, nu neaparat ca cineva sa se "imbogateasca" de pe urma unor premii/donatii - am zis eu si mai demult, unii de pe forum (nu e vis-a-vis de tine) se gandesc mai mult la profitul personal inaintea site-ului, poate e momentul sa lasam pragmatismul de'o parte si sa fim mai filantropi ... my 2 cents.

  7. #107 SP
    Banned Templier's Avatar
    sunt perfect de acord cu tine numai ca nu vad cum am putea mobiliza oamenii sa dea 100 le lei pentru intrare la tombola!uita-te pe tabelul de inscrisi si ai sa vezi ca sunt userii vechi acolo si in rest numai vorbe.uita-te cati au dat Thanks-uri la primul post si cati au intrat la tombola in situatia in care eu nu o sa fac parte din cei care intra la extragere si nici MonkY din cate am inteles.
    am facut asta tocmai ca sa incerc sa aduc bani pt site. la ce valoare au obiectele donate sincer o sa limitez Marele Premiu la 15 item-uri.
    cei care au donat obiecte iti spun sincer ca au dat obiecte de o valoare mult peste 100 lei dar cei care ar vrea sa participe cu bani nu sunt!
    fac taxa de inscriere pentru cei care nu dau si obiecte de 100 de lei si vedem cine mai intra ca pana acum sunt 0 la 10 lei.
    problema este de a-i mobiliza, daca tu stii cum sa-i mobilizezi la 100 lei i'm all for it

  8. #108 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    boss iti zic sincer:

    1. pe site au donat fix 400 membrii (dintr-un total de 28.549 membrii)

    2. banii donati 17.969 se impart cam asa (10.000 au fost donati de 30 membrii, da .. ati citit bine) restul de 8 K de 370 membrii.

    3. Daca vrei sa marketezi "concursul" asta trebuie sa:
    a) ceri celor care participa sa-si puna in semnatura
    b) sa dea like si share pe facebook
    c) sa dea like si share la clipul de youtube care prezinta premiile si valoarea lor (cu speranta ca valoarea este de cel putin 5 ori mai mare decat suma ceruta, de preferat chiar de 10 ori pentru a "atrage cat de cat" ) evident pe canalul consolegames.ro (care nu cred ca exista inca )

    Just my 2 cents, sa strangi putin de la multi este imposibil (vezi punctul 1 si 2) mai bine strangi mai mult de la mai putini pentru care acest site chiar semnifica ceva.

    Eu i-am zis demult lui Monky sa faca site-ul 100 % privat si cei 100 membrii care sunt dispusi sa plateasca cei 10-15 EU pe an pentru hosting, calculul l-am facut mai demult

    1700 EU / 12 luni = 141 EU pe luna, daca imparti asta la 100 oameni inseamna 1.4 EU / luna .. e PENIBIL de putin si totusi nu se atinge acest plafon/suma

  9. #109 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca totusi Templier a avut o idee buna si nu ar trebui sa "cada" pe umerii lui greutatea aceasta mare cum ca nu se strang toti banii. Ar fi bine ca totusi aici sa se pastreze in clar ideea unui concurs, asa cum l-a gandit si pus pe picioare Templier, iar pentru toate celelalte sa ne facem noi griji in alta parte.

    Mai departe, stim cu totii foarte bine ca unii vor continua sa faca afaceri pe-aici fara sa scoata 1 leu din buzunar pentru a ajuta (culmea, ajutandu-ne pe noi practic stiu ca vor putea sa-si faca in continuare afacerea si aici)... Stim foarte bine ca unii nu vor misca un deget sa ajute nici daca ar fi vorba de 1 leu sau 100 euro. Inclusiv cei pentru care sume de genul hostingului nostru se sparg in 2-3 vizite prin club. Dar, vorba aceea... noi sa fim sanatosi!

    Eu oricum voi plati diferenta pentru hosting, indiferent cati bani se vor strange... indiferent daca mai fac un credit sau nu. Sunt oameni prea buni aici ca sa-i pierd din cauza unui amarat de hosting. Prin urmare, hai sa mai ne veselim nitel... Uite, am facut si eu un mic "screenshot" cu goodies-urile de le-am depus... Sper ca saptamana viitoare sa am ceva si mai bun!
    Attached Images Attached Images loot_crate_monky_1.jpg

  10. #110 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Nu pune nimeni presiube pe templier - eu doar am relatat fapte/realitatea

    Cum am zis si mai sus, e vorba sa have fun, ajutam la site fara sa ne pese de obiecte

  11. #111 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, iti dai seama ca pentru el nu este usor sa modifice regulile LootCrate ca sa se stranga bani mai multi. Unii chiar l-ar considera neserios... Asa ca mai bine sa-l lasam cu ideea lui si cu regulile decise de el... si eventual sa gasim noi alte modalitati de funding. Mie mi se pare foarte OK demersul lui... poate ar fi fost mult mai interesant daca incepea mai demult si nu am mai simti "securea deasupra capului" acum spre final de an.

    P.S. Poate ar fi o idee buna sa facem o intalnire la niste metri de bere cu consolistii... unde "intrarea" sa insemne automat si ceva donat la LootCrate. Count me in!

  12. #112 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Da asta ar fi interesant, eu am tot incercat sa ofer niste mici suveniruri la intalniri - ba un keychain gashapon cu mario sounds, ba un steelbook stii si tu

  13. #113 SP
    Member ramonski's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post

    P.S. Poate ar fi o idee buna sa facem o intalnire la niste metri de bere cu consolistii... unde "intrarea" sa insemne automat si ceva donat la LootCrate. Count me in!
    Brilliant idea!

  14. #114 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Sunt de acord cu suma de 100 de lei propusa de rodarkone. Suma minima de 10 lei e mult prea mica.

  15. #115 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nici dacă propuneți un euro nu se înghesuie lumea, pur și simplu nu se vrea. Se bazează tot pe aia care au făcut-o și până acum. Nu vedeți ca până și pe aria Reviews sunt aceeași 5 oameni? Lenea sau nepăsarea, o chestie pe care nu pot să o înțeleg. Aia e, la vremuri noi, tot noi. Baftă celor care mai speră și rușine celor care merg pe burtă!

  16. #116 SP
    Member RobertDinu's Avatar
    Mult prea putine intrari in concurs, nu ma asteptam sa fie chiar asa de greu sa se mobilizeze lumea cu 10 ron...

  17. #117 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Poate nu toată lumea le are cu scrisul, as vrea și eu sa pot face review-uri (chiar am făcut la NFS MW), dar când ma apuc de scris parca sunt la nivel de clasa a doua și ma enervez. M-am gândit și eu sa dau aia 10 lei, dar obiecte legate de gaming n-am nimic. Mai mult nu-mi permit momentan, a trebuit sa schimb pompa de apa la mașină. Când am avut de unde, am donat. Poate și alții sunt în situații asemănătoare. Dacă vreți ajutor nu cu acuze de felul asta îl obțineți

  18. #118 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu acuză nimeni, e un fapt, asta văd în fiecare an, până la urmă tot cei care sunt activi donează, alții se îmbuibă pe Bazar. Nu se obține în niciun fel, s-au încercat tot felul de nebunii, licitații cu jocuri foarte bune, în trecut un fel de "garage sale", acum ideea asta foarte bună, samd.
    Referitor la recenzii... Nu a cerut nimeni ceva ieșit din comun, de aceea se numește User Review. Eu o să aduc în continuare coduri, mai vedem la sfârșitul anului dacă o să mai am unde să aduc...

  19. #119 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Si, nimeni nu cere ajutorul nimanui. Templier a venit cu ideea in speranta ca si in viitor vom avea un forum de unde sa cumparam, informam, petrece timpul... bla bla. Daca se strang niste bani nu se imbogateste MonkY, stati linistiti.
    Nu trebuie sa se supere nimeni, nu e nimeni acuzat. Doneaza cine vrea si gata, end of story.
    LE: si din ce am vazut, multe item-uri valoreaza mult mai mult. Cufarul ala face toti banii😊

  20. #120 SP
    Banned Templier's Avatar
    ca sa mai taiem un pic din discutie stabilesc suma de intrare la tombola fara donare de obiecte la 100 lei !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 17 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast

Similar Threads

  1. Concurs "Loot Crate 2" By Templier in forum Concursuri
    Replies: 98 Last Post: 30-11-2016, 20:14
  2. Licitatie: Loot crate with a lot of goodies By ramonski in forum Licitatii
    Replies: 16 Last Post: 03-08-2016, 08:18
  3. Replies: 0 Last Post: 06-05-2014, 08:39
  4. Mighty Quest for Epic Loot By tudyniuz in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 11-06-2013, 01:21
  5. Replies: 0 Last Post: 09-08-2012, 22:53

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts