Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 33 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 652

Thread: iPad 2

  1. #21 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu stiu ca esti anti-Apple... dar pe acelasi sistem probabil esti si anti-Microsoft, anti-EA, anti-TOT. Pentru ca ma indoiesc ca esti foarte fericit de cum se misca Windows 7 pe calculatorul tau de-acum 4 ani. Sau ca ultimul Medal of Honor merge in reluare pe rasnita numita PC vechi de "doar" 3 ani. Dar deh, tu te bucuri ca macar se instaleaza...

    P.S. Pe aceeasi tema, as vrea sa vad si eu un telefon de la Nokia sau Samsung la care exista firmware nou dupa 4 ani de la lansare. Pfft... Samsung uita in maxim 1 an ca a si lansat vreodata acel telefon
    Eu ma bucur ca macar se instaleaza?
    Macar Microsoft sau EA nu se lauda (sau cel putin nu auzi nici un fanboy de Windows - if any -) ca firmele lor preferate le ofera suport. Eu sunt capabil sa recunosc ca hardware-ul meu e obsolete, nu am pretentia sa mearga la fel de bine (check out comments la aplicatii pe iTunes cu applebots care se plang de framerate-uri pe supertelefoanele lor pe care firma lor draga le "suporta").


    Dar hai sa continuam folosind comparatia ta, ca sa vezi cat de gresita e...
    Daca maine apare Crysis 2, cum ar fi MS sau Sony sa fie de acord sa-l distribuie DOAR daca e compatibil si cu Xbox si PS2?
    Cam asta face Apple acum prin faptul ca "ofera" suport. Multe jocuri au de suferit din cauza ca Apple cere sa cuprinda toata gama lor de device-uri si firmware-uri.
    Jocuri care merg de zbaraie cu super framerate pe iPhone 4 trebuie sa fie dumbed-down la grafica pentru ca unii destepti cu iPhone 3G (scuze de greseala tehnica @AndRewqp, chiar nu mai tin pasul) tin neaparat sa se simta bagati in seama si sa-si faca upgrade-ul la firmware 4.
    Problema nu e cu hardware-ul de 3G, jocul ar merge in limitele acceptabilului si pe 3G dar cu conditia SA NU fie updatat la ultimul firmware.
    Deci, afirmatia pe care am facut-o eu, nu e de dragul meu de hater aruncata aici, ci ca sa va bucurati voi consumatorii care upgradeaza de la an la an de produse mai bune
    Ba chiar, face si alte porcarii. Cum ar fi sa ai un PS2 si sa te lase sa downloadezi de pe PSN Mass Effect 2 dar abia dupa ce pornesti jocul sa-ti zica ca nu e compatibila consola ta.

    Sigur, voi faceti upgrade an de an si nici macar nu va confruntati niciodata cu probleme de genul asta, dar e bine ca puteti folosi vorbe mari cand va laudati produsul "compania noastra ne ofera suport, ne baga in seama".

    Si te contrazice chiar si comentariul de mai sus. Cum vine asta, hardware inca bagat in seama dupa 4 ani daca 2G-ul nu se poate upgrada la 4.1. Shocker, chiar si pentru mine.

    Dar cum credeti ca vor folosi iPad 2 si iPhone 5 puterea aia de procesare, avand in vedere ca "suportul" pentru vechile generatii le limiteaza.
    Adevarata putere a unui iPhone 5 va fi folosita cand se lanseaza iPhone 7 si aplicatiile vor merge prost pe iPhone 4.

  2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sincer Khan, inainte imi placea sa stau sa citesc contrele tale. De data asta (poate si oboseala e de vina) am sarit din 2 in 4 randuri (si bineinteles ca n-am inteles nimic). Asa ca imi fac mea culpa si spun ca aici ma intereseaza sa vad opinii despre iPad 2, zvonuri, informatii... Faptul ca tie nu-ti place iPad, iPhone, iMac, iPod... ma lasa mult prea rece. Nu ma plateste Apple, eu doar le folosesc produsele. Si sunt atat de multumit, incat imi voi cumpara iPad2 la lansare (chiar daca fac imprumut la banca pt. asta). Ce faci tu cu iPhone 2G... e treaba ta. Pentru mine e doar o vechitura, care inca merge bine merci cu jocuri actuale (de exp. Rage), lucru pe care nu-l pot spune despre nici-un alt smartphone de acum 4 ani. Iar pt. PC, din partea mea poti sa-ti pui si Windows 3.1. E iarasi treaba ta si e complet irelevant pe acest thread. Bafta!

  3. #23 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    @Khan, referitor la aplicatiile pentru iphone 4 care sa mearga si pe 3G/2G, iti dau un singur exemplu. Splinter Cell Conviction, merge la fel de perfect pe un 4, cat si pe un 3G. DAR. NU ARATA LA FEL. pe 4 ai efecte de ploaie, praf, o calitate mai mare a texturilor samd, pe cand pe 3G nu le ai. La fel se intampla cu multe jocuri aparute mai nou. Rage, de exemplu, a iesit in 2 variante. Una normala, pentru 2G si 3G (pe care merge perfect) si una HD pentru 3Gs/4/iPad.

  4. #24 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    iPad 2 to Launch on February 9th?
    This one could be real. As most of you know, the original iPad had a 27 on the calendar app because it was launched on January 27th. Now the new one has 9 on the calendar app so Apple may announce the iPad 2 on Wednesday, February 9th?
    Attached Images Attached Images ipad2-9thfebraury.png

  5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm... primim ceva vesti care contrazic ceea ce se stia despre rezolutia mai mare a lui iPad 2. Mai exact, in loc de rezolutie mai mare, se pare ca iPad 2 va avea imbunatatit contrastul si luminozitatea (era oare nevoie de mai mult? eu nu l-am pus niciodata la mai mult de 50%)... totodata va avea un strat anti-reflexiv mai bun (asta e ok pt. citit afara, la soare), iar grosimea sa va scade cu 30-35% (oh pleasee... sper sa nu-l faca atat de subtire ca un iPod Gen 4, caruia i-am pus un case mai gros ca sa simt si eu ca tin ceva in mana).

    O alta veste (buna zic eu) este ca CPU-ul va fi un Cortex A9 (dual CPU) la 1.2Ghz, alaturi de un SGX 543 dual-core GPU. Despre RAM numai de bine, intrucat se afirma faptul ca va avea 512MB RAM (la fel ca iPhone 4).

    Mai multe detalii aici: Rumor: iPad 2 Screen Thinner, Anti-Reflective, 1.2GHz Dual Core CPU | iPhone-Hacks.com

  6. #26 SP
    Member iUser's Avatar
    Va costa sub 1.000 $? La un momentdat ma batea gandul la o tableta , insa nu am vazut inca una mai serioasa cu Android ,iar iPad-ul costa prea de mult pt. cate stie.

  7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Va costa sub 1.000 $?
    Sigur va costa mai putin de 1000 USD, insa in tari civilizate. La noi la inceput va veni cu niste adaosuri nesimtite si clasice pentru Romania...
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    La un momentdat ma batea gandul la o tableta , insa nu am vazut inca una mai serioasa cu Android ,iar iPad-ul costa prea de mult pt. cate stie.
    Au iesit zeci de tablete cu Android... insa niciuna nu face fata iPad-ului. Motorola Xoom pare a fi mai ok, insa cu un pret aproape dublu fata de iPad. La fel, de unde pana unde partea cu "iPad-ul costa prea mult pt. cate stie" ?!? Ce mama naibii vrei sa stie? Sa faca si niste cartofi, ceva? Si oricum la 9.7" e mai ieftin decat Androidul "Free si OpenSource" de pe Galaxy Tab, care este de 7"...

  8. #28 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Predictiile mele:
    -un ecran mai mic de 9.7''
    -something like better screen
    -front-facing camera(daca nu pun asta,Apple is really stupid)
    -sigur ceva usb-converted-for-apple-stupid-whatever-late-port
    -back-''facing'' camera-desi nu ii vad utilitatea pe o tableta.I don't see myself taking a photo with something like 7''.Cand am pus prima data mana pe un iPad,l-am ridicat si m-as fi gandit ca as avea o camera.Ma gandeam la toti cei care spuneau ''GOSH WE ARE IN 21 CENTURY!ALL DEVICES HAVE A CAMERA!'' .Hai,sa vad eu pe cineva cu un device de 9.7'' facand o poza sau filmand.... .
    -poate chiar flash in browser,desi nu prea ma astept.

    Astept sa vad cat de magical e !

  9. #29 SP
    Member zempty's Avatar
    Deși au tot existat zvonuri legate de data de lansare a iPad 2, se vede că aceasta este schimbată de la o oră la alta. Dacă se anunța că va fi lansat abia �n iunie, s-a făcut o nouă schimbare și iPad 2 va fi lansat pe data de 2 martie. De data aceasta se presupune că această informație este una oficială și nu este un zvon.

    Nu se știe �ncă cu exactitate dacă Steve Jobs va apărea la lansare.


    Sursa : BREAKING: iPad 2 se va lansa pe 2 martie - Gadget.ro - Hi-Tech Lifestyle

  10. #30 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    foarte tare. astept cu interes acest lucru. as vrea sa-mi iau cat de repede se poate, un ipad 2

    foarte tare arata "afisul". cu iPad dezgolit la un colt si cu un 2 mare
    Attached Images Attached Images main.jpg

  11. #31 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Va costa sub 1.000 $? La un momentdat ma batea gandul la o tableta , insa nu am vazut inca una mai serioasa cu Android ,iar iPad-ul costa prea de mult pt. cate stie.
    IPad-ul costa prea mult ? Mie mi se pare relativ ieftin : iPad Apple 16GB costa 2100 lei si are 9.7", in timp ce un Galaxy Tab de 7" e 2400 lei. Da, stiu ca ecranul de pe Galaxy e mai "tare" si specificatiile la procesor si altele difera, dar ca idee nu e deloc scump Ipad-ul. Am manuit si un Ipad si un Galaxy Tab si pot spune cu mana pe inima ca as alege Ipad la orice ora, 7" e mult prea putin, chiar si 9.7" mi se pare un pic cam mic, 12" cred ca ar fi ideal.


    Quote Originally Posted by Theodor01 View Post
    -un ecran mai mic de 9.7''
    Sper ca nu, mie si 9.7" mi se pare mic, cine vrea portabilitate maxima isi ia un smartphone...

    Quote Originally Posted by Theodor01 View Post
    -poate chiar flash in browser,desi nu prea ma astept.
    Ar fi culmea sa nu ofere flash, pana si telefoanele din generatia actuala ofera asta...

    Dual core CPU e perfect, 512 MB ar fi ok, ideal ar fi 1 GB (sau macar 768 MB). Daca ar avea 12" ar fi super, eventual ecran 720p (desi ar cam fi probleme cu aplicatiile actuale - cred...nu prea schimba ei rezolutia asa usor).

  12. #32 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post

    Ar fi culmea sa nu ofere flash, pana si telefoanele din generatia actuala ofera asta...
    nu, nu ar fi culmea daca e apple sigur nu va avea flash nu din cauza tehnologiei, sunt alte motive la mijloc

    http://news.cnet.com/8301-30685_3-20003739-264.html

  13. #33 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    nu, nu ar fi culmea daca e apple sigur nu va avea flash nu din cauza tehnologiei, sunt alte motive la mijloc

    Jobs: Why Apple banned Flash from the iPhone | Deep Tech - CNET News

    Am inteles... Pacat, e mare pacat cand mai multi colosi se ataca asa. Din cauza asta apar nspe standarde si formate, in loc sa se unifice tehnologiile. Eu urasc enorm chestia asta si asa e peste tot.Apple e mai smecher si vine cu quicktime, desi deja exista AVI, MPG, etc. Nu mai zic de codec-uri, sunt o tona, formate de imagini cu sutele (jpg, png, bmp, tif,...). Nu zic, fiecare e bun pt anumite chestii, dar sunt prea multe si in loc sa se mai unifice apar tot mai multe... Credeti ca ar fi greu sa se scoata doar un format de imagini in care sa se adune ce-i mai bun din fiecare (si sa fie unele comprimate, altele nu, in functie de ce trebuie, dar sa aibe un singur header si format).

    La fel si la hardware, pana si banalul standard USB nu e un standard, sunt nspe tipuri de mufe

    M-am lasat purtat de val si am derapat un pic de la topic, dar chiar ma enerveaza fazele astea, fiecare vine cu formate proprii

    Oricum e cam stupid fara Flash, sunt mult prea multe site-uri care folosesc intens flash-ul...

  14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RaverX: se vede ca nu te-ai jucat cu acele "super smartphones" si "alternative tablets" care se lauda ca ruleaza Flash. Pana si cele mai rapide dintre ele ruleaza doar un amarat de Flash Lite... si cand o fac, s-a dus naibii toata experienta web. Pe ultimul Galaxy Tab pe care l-am configurat, de-abia dupa ce am pus un browser capabil sa opreasca flashul (on demand), am reusit sa ma apropii cat de cat de viteza cu care eram obisnuit pe iPad. Si chiar si atunci era laggy... Pana si pe netbook-urile mai puternice, fara accelerare Flash din driverele video, poti sa-ti iei la revedere de la orice joc mai acatarii sau o pagina mai evoluata.

    Ramane de vazut ce rezerva viitorul, mai ales ca majoritatea numelor mari deja trec sau au trecut pe HTML5 (vezi Youtube). Chiar si noi in curand vom avea playerul, newsflashul si toate cele HTML5 ready. Flashul mananca prea multe resurse, e prea greu de customizat...

    P.S. Imi pare sincer rau insa ca totusi s-a renuntat la developmentul la Frash (o alternativa free pentru Flash iOS)... Era frumos ca-l puteai activa/dezactiva cand doreai, si era un Full Flash. Din pacate, in faza alpha cineva l-a facut public, determinandu-l pe autor sa renunte... C'est la vie!

  15. #35 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    RaverX: se vede ca nu te-ai jucat cu acele "super smartphones" si "alternative tablets" care se lauda ca ruleaza Flash. Pana si cele mai rapide dintre ele ruleaza doar un amarat de Flash Lite... si cand o fac, s-a dus naibii toata experienta web.
    Ai dreptate, le-am butonat rapid, cum am zis .. nici nu stiam ca IPad n-are Flash. Si te cred ca tabletele actuale sunt lente in Flash, dar sa nu uitam esentialul : vorbim de o noua generatie (cu procesor dual core 1.2 GHZ) vs vechea generatie (single core 1 GHz). E totusi o diferenta destul de mare, nu ? Plus optimizari software, RAM mai mult si mai rapid, placa video mai "smechera".

    In conditiile astea eu zic ca Flash-ul n-o sa mai fie o problema, acum depinde de complexitatea animatiei, rezolutie, etc...

  16. #36 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu din cate am inteles pe 2 martie o sa fie evenimentul de anuntare, nu efectiv lansarea/vanzarea.

  17. #37 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    eu din cate am inteles pe 2 martie o sa fie evenimentul de anuntare, nu efectiv lansarea/vanzarea.
    da ai inteles foarte bine, dar cine a zis ca se lanseaza pe 2 martie? daca te referi la @zempty a dat un link din RO, la ce te astepti lansare, prezentare/dezvaluire oficiala e acealsi lucru, nu stiai

    LE: sunt de acord cu @RaverX, cand e vorba despre un ecran size dose matter

  18. #38 SP
    Senior Member consol3's Avatar

  19. #39 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    sper din tot sufletul sa nu fie adevarat. daca va fi chiar asa (inclusiv design) voi fi cu adevarat dezamagit si sigur nu-mi voi lua acest produs...

  20. #40 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    sper din tot sufletul sa nu fie adevarat. daca va fi chiar asa (inclusiv design) voi fi cu adevarat dezamagit si sigur nu-mi voi lua acest produs...
    Man... iPad 2 nu are nevoie sa fie inca o revolutie. Revolutia au pornit-o deja. iPad 2 nu trebuie sa fie decat o evolutie. Din punctul meu de vedere, nu am nevoie decat de urmatoarele:

    1. Greutate mai mica. Punct care se pare ca s-a rezolvat (lighter screen).
    2. Procesor mai rapid. Punct care s-a rezolvat (insa nu cred ca va fi dual core - nici nu trebuie, avand in vedere ca mai nimic nu e optimizat dual core pe iOS). Probabil va fi un A5 imbunatatit.
    3. Memorie mai multa. Sa-mi dea 512MB (daca nu se poate 1GB) si atat. I'm happy!
    4. Better smudge proof. Probabil un coating ca la iPhone 4... pentru ca iPad e totusi un fingerprint magnet.

    In rest... designul tine de gusturi. Insa cum Apple nu m-a dezamagit niciodata la design (exceptand ALBUL pe care nu-l suport la niciun fel de device), nu-mi fac probleme. Ca vom avea camere, vibratii, giroscop, un extra port, SD integrat, speaker mai puternic... astea pt. mine sunt doar bonusuri. Retina Display pe iPad 2 n-o sa vedem, pt. ca ar fi niste costuri imense cu tehnologia actuala. Si sincer, eu nu am ce sa comentez in privinta rezolutie actuale... e chiar ok.

    Sper sa nu renunte la autonomie in favoarea greutatii. Imi place faptul ca "uit sa-l incarc"... si n-as da 4 ore de autonomie pe... sa zicem 100g mai putin.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 33 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 15 Last Post: 22-10-2014, 10:01
  2. iPad 3 & iPad 4 - The New iPad By MonkY in forum Apple
    Replies: 995 Last Post: 10-09-2013, 17:26
  3. Replies: 0 Last Post: 22-03-2012, 14:06
  4. Replies: 0 Last Post: 21-06-2011, 02:33

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts