Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 33 FirstFirst ... 23 31 32 33
Results 641 to 652 of 652

Thread: iPad 2

  1. #641 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pentru a doua problema... iti recomand sa renunti la Backgrounder. Din pacate, nu mai in development de ceva vreme, si nu prea se intelege cu ultimele versiuni de iOS. Lasa iOS-ul sa-si faca treaba... fata de Android, chiar nu ai treaba cu memory managementul...

  2. #642 SP
    Gameboy Pisboy's Avatar
    Am inteles.
    Pentru prima problema dau eu raspunsul : 'browserchanger"in cydia.

    Nu reusesc sa fac cartela din stick-uld e digi mobil sa functioneze.Am scris la Apn "internet"sar imi spune no service.mai sunt alte setari de facut ?

  3. #643 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    Nu reusesc sa fac cartela din stick-uld e digi mobil sa functioneze.Am scris la Apn "internet"sar imi spune no service.mai sunt alte setari de facut ?
    Nu stiu daca e la fel cu ce am primit eu de la RDS (un stick usb moka)... dar la mine n-a trebuit sa setez niciodata nimic. Doar taiat, introdus in iPad/iPhone si activat 3G si Data.

  4. #644 SP
    Gameboy Pisboy's Avatar
    Pai tot de ala moka am.da nu gaseste reteaua.de pe stick conectat la laptop merge.in Ipad cauta reteaua si apoi zice no service. Daca dau sa selectez manual reteaua din setari,nici nu gasesc Rds.numai orange ,cosmo,si vodafone.

    ---------- Post added 18-07-2012 at 12:33 AM ----------

    Gata. Problema era ca am battery doctor instalat si are un fel de scurtaturi cand dau pe iconita la baterie gen Sbsettings si eu debifasen 3g astazi.ciudat e ca in setari.e Ipadului nu am gasit opriunea sa inchid 3g ,doar cellualar data.

    Un soft care sa imi comute pe 3g doar cand nu sunt pe wi-fi exista"? Sau e default treaba cu utilizatul 3g pe plan secundar daca esista Wi-fi?

  5. #645 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E default... desigur

  6. #646 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Salut.Se poate face jailbreak la versiunea 5.1.1?

  7. #647 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AlexXxNik View Post
    Salut.Se poate face jailbreak la versiunea 5.1.1?
    Da

  8. #648 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Vreau sa cumpar o tastatura pentru iPad. Am mult de scris si mi-e greu sa car mereu laptopul cu mine. Am vazut mai multe variante, dar sunt tentat de: http://www.amazon.co.uk/IPAD-2-ALUMI...7908918&sr=8-1

    Vreau o tastatura care sa arate binisor, care sa imi tina iPadul intro pozitie verticala si sa il "transforme" intr-un netbook cand le inchid. Adica sa nu fie separate. Sa le pot prinde cumva impreuna si apoi sa le bag intr-o husa de carat netbook-uri de 10' .

    Alte sfaturi?

  9. #649 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

    iPad 2

    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Vreau sa cumpar o tastatura pentru iPad. Am mult de scris si mi-e greu sa car mereu laptopul cu mine. Am vazut mai multe variante, dar sunt tentat de: http://www.amazon.co.uk/IPAD-2-ALUMI...7908918&sr=8-1

    Vreau o tastatura care sa arate binisor, care sa imi tina iPadul intro pozitie verticala si sa il "transforme" intr-un netbook cand le inchid. Adica sa nu fie separate. Sa le pot prinde cumva impreuna si apoi sa le bag intr-o husa de carat netbook-uri de 10' .

    Alte sfaturi?
    Poate nu reusesc sa imi dau seama din imagini,dar parca tot mai bine ai iesi cu un laptop. Tastatura pentru iPad pare gigantica.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #650 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudyniuz, vezi daca te incanta ceva de la Logitech (dar au si pret pe masura): iPad Keyboard Cases

    Firezu, daca are omul iPad si vrea o tastatura, tu-i recomanzi un laptop? Dzeule... Cum sa fie gigantica cand cu tot cu cutie are 281 grame? Mai adaugi si greutatea iPad-ului (si dimensiunile sale) si iesi mai usor decat orice laptop. De obicei sunt facute sa ocupe spatiu aproape cat o husa normala si in mod normal nici nu-ti mai trebuie altceva pentru protectie.

  11. #651 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Preturile chiar sunt pe masura. Nu as da atat de mult. Vreau ceva simplu si ieftin care sa ma tina la 4-5 ore de scris pe saptamana. Mai mult nu. Ma gandeam sa iau ce am gasit eu, iar daca nu imi convine am posibilitatea sa o trimit inapoi si sa ma oriebtez spre ceva mai high-end. Nu as vrea sa trec de 50€. Plus ca mai adaug si o husa de netbook si deja cheltuiala devine mai substantiala.

  12. #652 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Ei bine, merge fara probleme!
    Ce am facut:
    1. am cumparat gift card de 10 USD de pe offgamers.com folosind paypal (functioneaza cu o sumedenie de alte modalitati de plata);
    2. am modificat datele de la billing address (settings/store/view account/change billing...),
    am sters datele cardului, am introdus Gift Card-ul, un zip code de State si un numar de telefon "impuscat" pur si simplu, region code-ul e 123 la
    mine, nu mergea fara;
    3. Am deschis store-ul dar se deschidea acelasi Store de Romania, asa ca am mers la settings/store/view account si mi-a aparut mesaj "switching account to US Store".
    4. Am deschis aplicatia App Store, acum toate preturile sunt in USD.

    Cum stiu ca functioneaza intr-adevar? Am cautat si descarcat aplicatia Google Earth, de negasit pentru cei care au Store-ul/ billing address pe Romania.
    De asemenea, imi gaseste si afiseaza in continuare update-urile aplicatiilor descarcate de pe Romania, am si facut update si functioneaza.

    That being said, multumesc pentru info!
    Postez tot aici, pentru ca tot aici am postat prostia originala. NU schimbati locatia store-ului daca va mai intereseaza aplicatiile vechi. Eu am trecut pe US, de unde am facut achizitii cu un gift certificate, bineinteles. Am ramas cu 0,04 USD pe cont si nu ma lasa sa schimb tara pana nu cheltui tot. Bineinteles, asta e imposibil, va trebui rezolvat cu online support. Mai mult: am trecut pe iPad 3. Facusem un backup pe iCloud, gandindu-ma ca se va comporta ca iTunes pe PC. Ei bine, nu: dupa ce mi-a pus toate aplicatiile, mi le-a sters pe cele luate din Europa, inclusiv e-books ce mai luasem eu de pe elefant.ro.

    Solutia: ca si pana acum - daca vreti neaparat lucruri de pe App Store din mai multe tari, faceti conturi diferite, apoi backup prin iTunes pe PC. Oricum, nimic nu va garanta ca nu va veti trezi cu celelalte conturi suspendate pe motiv ca va aflati in "agreement breach". Si, cel mai important, nu va mai luati dupa mine, lasati-ma sa experimentez doar pe pielea mea :-)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 33 FirstFirst ... 23 31 32 33

Similar Threads

  1. Replies: 15 Last Post: 22-10-2014, 10:01
  2. iPad 3 & iPad 4 - The New iPad By MonkY in forum Apple
    Replies: 995 Last Post: 10-09-2013, 17:26
  3. Replies: 0 Last Post: 22-03-2012, 13:06
  4. Replies: 0 Last Post: 21-06-2011, 02:33

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts