Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 31 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 605

Thread: iPhone 5

  1. #301 SP
    Admin MonkY's Avatar
    L-am butonat 3 zile si pentru mine a fost suficient... Androidul ramane Android, momentan. No matter what. Atata timp cat structura e proasta si regulile Google prea "open" iar aplicatiile scrise "cu spatele", poate sa fie si cu 8 Core-uri la 3Ghz, cu 4GB RAM (si se va ajunge in curand la asta, pentru ca se pare ca e nevoie, mai ales acum cu antivirus). No offense, dar cand vad ca Samsung isi "uita" in ROM aplicatiile de test... cand vad ca pe Android orice rahat de joc se poate seta ca autorun (porneste de fiecare data cand dai drumul telefonului, sau cand porneste WiFi-ul, sau alte aberatii de genul)... cand vad ca o aplicatie de 2 lei sta sa se incarce in 5-10s (asta in timp ce aceeasi aplicatie pana si pe iPhone 4 - nici macar nu vorbesc de 4S sau 5 - porneste instant)... pentru mine e suficient. Nu mai vreau un nou "Windows Experience" pe smartphone, ci doar ceva simplu si eficient. Desi daca stau si ma gandesc, pe Windows n-am avut niciodata jocuri in startup, dar pe Android orice e posibil se pare...

    P.S. La mine nu a tinut Note II mai mult de o zi si cateva ore... la o folosire cat de cat apropiata cu cea de iPhone 5. Asa ca nu pica nimic. Ramane acolo, intiparit pe retina. It just sucks for me! Si asta nu inseamna ca trebuie sa fie la fel si pentru tine. Bafta pe threadul de Galaxy Note II (ooops, nici macar nu avem asa ceva - dar sunt sigur ca poti deschide asa ceva, si miile de utilizatori fericiti de Galaxy Note II vor fi si mai fericiti)...

  2. #302 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    MonkY, ce zicea mark era altceva. Si nu cred ca e singurul in situatia asta. Si eu am trecut prin 3G, 3GS si 4S si m-am plictisit de ele, n-am putut sa le tin mai mult de 6 luni. Au fost mereu bune, dar de la o vreme te saturi de acelasi OS de la generatie la generatie. E adevarat ca iOS a fost mult inaintea competitiei, dar competitia s-a imbunatatit mult mai mult in acelasi timp, Apple stand relaxati.

    Singurul lucru care momentan ma face sa raman la Apple este materialul din care sunt facute. Nu exista telefon facut din materiale mai bune decat aifonurile. Nu am intalnit. E bine construit si pare solid. Cat despre OS, e acelasi lucru si pe iPhone si pe iPad. Pana la iOS 7 mai e, si s-ar putea sa o dea in bara asa cum face Apple in ultima vreme. Stiu ca sunt multi cu S3 care se bat cu pumnii in piept, dar personal mi s-a parut prea mare pentru un killer phone, trebuia ceva pana in 4.3" sau 4.5". Note e altceva pentru ca e facut pentru altceva.

    Mie mi-ar placea un telefon construit ca iPhone si cu Android. Si asta doar din plictiseala.

    Si apropo, mi se blocheaza zilnic 4S-ul in Whatsapp si facebook de imi vine uneori sa dau cu el de pamant.

  3. #303 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Si apropo, mi se blocheaza zilnic 4S-ul in Whatsapp si facebook de imi vine uneori sa dau cu el de pamant.
    Incearca un restore. Vezi sa nu fie vreo incompatibilitate cu ceva. Eu le folosesc zilnic pe 4S cu 6.0.1 si nu mi s-a blocat niciodata.
    Personal, doar cu NFS MW am probleme pe el. Dupa cateva curse, ma scoate din joc, ca si cum ar ramane fara memorie. Dar stiu sigur ca e imposibil, ca pe iPad2 (cu doar 512 RAM) nu m-a scos niciodata.

  4. #304 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Lasa ca m-am lamurit eu cum e cu cei care isi cumpara smartphone-uri si le tin pe post de "bijuterii" (deh, da bine sa-ti pui "lopata" pe masa la o cafenea). M-am contrat recent cu 2 amici. Amandoi aveau Android. Eu aveam Note-ul si un iPhone 4. Si zic "hai sa facem niste teste comparative, daca tot le laudati atat". Vai de capul lor. Nu aveau facebook, nu aveau skype, pulse si flipboard nu foloseau, niciunul din ei nu a reusit sa deschida un .xls parolat. De Dropbox nu auzisera. Unul statea pe S2 cu luminozitatea pe Auto (si imi parea a fi undeva pe la 10-15%, de ma chioram la el), iar celalalt pe un LG L9 era asa cum venise de la mama lui. Nu avea instalate decat jocuri (piratate). Si din pacate, nu-i inteleg pe cei care-si cumpara smarpthone-uri dar le folosesc ca pe vremea lui Nokia: "ca telefon cu jocuri mai misto". Prin urmare, cand o sa gasesc pe cineva care chiar foloseste Androidul sau iOS-ul la adevarata lui valoare, atunci o sa fac un test comparativ serios. Cu ce teste am facut la mine, cu aplicatiile pe care le folosesc eu, Androidul a pierdut. Repet, in cazul meu. Pentru altii, care prefera Live Wallpapers, o fi sublim.

    Cat despre plictisit de smartphone... din fericire eu nu-mi cumpar pentru a ma "indragosti" de ele. Cumpar pentru a-l folosi (atat pt. home stuff cat si pentru business stuff). Singurul mod in care m-as putea "plictisi" ar fi sa apara ceva mai bun, mai rapid... atunci da!

    Si eu sunt de acord cu marimea (legat de S3 si Note II) si nu inteleg de ce pe Android nu exista niciun super smartphone mai mic si mai capabil. Exact cum ai spus si tu, ceva intre 4" si 4.5" (am zis ca nu mai iau vreodata ceva mai mare de 4.5"). Si cel mai rau e ca vad Samsung si Google cum merg mai departe cu aberatia asta de "phablet". Mai exact, urmatorul Note sau Galaxy S, se pare ca va fi de 6". WTH? Recunosc, mi-a placut Note-ul initial. Am zis ca sunt "prea batran sa folosesc un ecran mai mic". Placerea a durat cam o luna, maxim doua. Dupa care pentru mine a devenit o povara. Oriunde merg, parca iau si mini tableta dupa mine. Asa ca, prefer solutia cu un smartphone mai mic si usor (pe care nici nu-l simt in toc la curea), si daca am nevoie de ceva mai serios, iau tableta.

    Referitor la 4S-ul tau care se blocheaza... ai incercat un restore, install as new? Am cativa amici cu 4S si sunt atat de multumiti incat nu prea simt nevoia de iPhone 5. Eu si Cris folosim Facebook-ul zilnic de cateva zeci de ori (dap, maniacs). Eu pe 5 si ea pe 4. No freezes! Serios, eu chiar am incercat sa blochez Facebook-ul pe iPhone 5 de cand l-am luat. Spre surprinderea mea nu am reusit. Whatsapp nu folosesc... dar daca vrei, i'll give it a try!

  5. #305 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Unde o scrie de urmatorul Galaxy S, macar la categoria zvonuri, ca va avea 6" eu nu stiu?! Cat despre amicii care nu instaleaza nimic pe telefon, sunt o groaza si in tabara Apple.

  6. #306 SP
    Senior Member tray's Avatar
    ce zice Big Boss:
    Speaking of disappointments, the iPhone 5 seems equally disappointing. The screen is a little bigger – that’s great. The device is a little faster, also neat. But the change of the dock is huge. How many devices do you plug your iphones into? iHome, car, chargers. All this requires new cables and all these devices stop working. In my home I have 5 docks for charging in various rooms, a car deck with an iPod cable coming out of it. All this becomes useless if I buy an iPhone 5. I’ll stick with iPhone 4s another year.

  7. #307 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Unde o scrie de urmatorul Galaxy S, macar la categoria zvonuri, ca va avea 6" eu nu stiu?!
    Vezi pe Google (uite aici primul rezultat in search - va fi de 6.3"). Si citeste te rog din nou ce am spus: Urmatorul Note sau Galaxy S se pare ca va fi de 6"... Cand a aparut zvonul respectiv, inca nu se stia exact despre care din ele va fi vorba. Acum e mai mult ca sigur ca e vorba de Note III. No offense, dar la 6.3" deja e tableta...
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Cat despre amicii care nu instaleaza nimic pe telefon, sunt o groaza si in tabara Apple.
    Din pacate amicii despre cate iti vorbeam, postau pe-aici si pe alte bloguri despre cat de bine ruleaza al lor Android. Dap, ruleaza bine in stock mode sau cu wallpaper animat si cam atat (in cazul lor).

    Anyway, hai sa incetam aici cu iOS vs Android, pentru ca e un versus care nu se va rezolva niciodata. Slava Domnului ca avem de unde alege. Eu am ales ceea ce este si on-topic, si daca aveti nevoie de ceva detalii despre iPhone 5, benchmarks, issues, teste... let me know!

    In sfarsit am reusit sa-i epuizez bateria. Dupa a doua "formatare", aproape 10h de usage si peste 2 zile de standby... nu e rau deloc. Parerea mea
    P.S. Postati si voi screenshot-uri cu battery usage, ca-s curios la voi cum rezista...
    Attached Images Attached Images iphone5-battery-final.png

  8. #308 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    ce zice Big Boss:
    Speaking of disappointments, the iPhone 5 seems equally disappointing. The screen is a little bigger – that’s great. The device is a little faster, also neat. But the change of the dock is huge. How many devices do you plug your iphones into? iHome, car, chargers. All this requires new cables and all these devices stop working. In my home I have 5 docks for charging in various rooms, a car deck with an iPod cable coming out of it. All this becomes useless if I buy an iPhone 5. I’ll stick with iPhone 4s another year.
    Ai uitat sa-l citezi si cu prima parte, care e deja obsolete
    iOS 6 is a total dud. I think it’s by far the worst major upgrade Apple has ever provided. It’s more like a 5.1.2 than a 6.0. Let’s take a look at the major differences moving to iOS6 from iOS 5.

    1) Removes youtube
    2) Removes google maps.
    3) Adds apple maps. No street view, no transit directions. Remember, google has been doing maps a long time. No way apple is doing it as well in a few months.
    4) Adds what? Facebook integration, ViP mail, do not disturb? iOS 5 users, you can get “do not disturb” functionality with “ringerx vip” in cydia.
    El considera ca e "total dud" pentru cele 4 puncte? Youtube avem, Google Maps avem, Apple Maps e acolo, daca-ti place il folosesti, daca nu, nu. Facebook & others integration mie imi place... nu inteleg de ce-l deranjeaza. Si mai sunt alte 200 de tweak-uri si functii pe care uita sa le mentioneze. La mine iOS 6 merge foarte OK. No crashes, no issues. Da, nu prea imi place noul AppStore... si modul in care se incarca. Dar sunt sigur ca asta se va schimba (fara sa fie necesare modificari in iOS).

    Mai bine sa spuna ca e "total dud" pentru ca omul e dus cu capul daca are in casa 5 docking stations in toate camerele. La cati bani are (ca presupun ca nu degeaba are atatea camere si atatea dock-uri), probabil ca isi permite sa-si cumpere convertoare sau docking stations pt. iPhone 5... Sau sa spuna ca e "total dud" pentru ca nu-s capabili sa-l jailbreak-uiasca (motiv pentru care nu ii mai vine lui banutzul la fel de gros)... Deh, fiecare cu ce-l doare...

  9. #309 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Da, partea aia nu mai e de actualitate. Oricum, eu il cred pe cuvand si daca nu era el nu cred ca eram utilizator Apple acum, poate o fi cum zici tu, dus cu capul, insa in opinia mea omul pare sa fie obiectiv.

  10. #310 SP
    Senior Member mark's Avatar

    Re: iPhone 5

    Monky,
    Esti foarte subiectiv. Nu iti dai seama ca ce tie nu-ti place la altu la fel nu-i poate placea.

    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

  11. #311 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Da, partea aia nu mai e de actualitate. Oricum, eu il cred pe cuvand si daca nu era el nu cred ca eram utilizator Apple acum, poate o fi cum zici tu, dus cu capul, insa in opinia mea omul pare sa fie obiectiv.
    Eu am tot respectul pentru el, dar mi se pare ca exagereaza un pic. Cred ca am cunoscut toti oameni care au aruncat chestii gen "Imi place la nebunie iPhone 5, dar nu-l iau pentru ca nu are Google Maps". Dupa ce a iesit Google Maps, au cautat alte motive. Acum principalul motiv este "mufa" Lightning. Sa fim seriosi... pana si eu (un amarat comparativ cu ce-si poate permite Big Boss) am in casa deja 3 chargere cu Lightning si niciun dock. Nu am 5 camere ca el, si chiar daca as avea, nu mi-as cumpara cate un docking station pentru fiecare in parte. Exista o chestie care se numeste AirPlay, si intr-o casa bine gandita, nu vei avea nevoie NICIODATA de atatea docking-uri. Play via WiFi, ca suntem in 2013 aproape... nu mai e nevoie de mult timp de "docking" (aka physical connection).
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Monky,
    Esti foarte subiectiv. Nu iti dai seama ca ce tie nu-ti place la altu la fel nu-i poate placea.
    mark, daca erai atent la posturile mele, vedeai ca am spus aproape de fiecare data ca "tine de gusturile fiecaruia" si "fiecare alege ceea ce-i place". Am postat concluzia la care am ajuns eu si nu trebuie sa fie cineva de acord cu parerea mea. Momentan am ramas cu iPhone 5. Mai departe, vom trai si vom vedea! Daca eram unul "ingust" la minte sau fanboy Apple pana la moarte, nu mi-as fi vandut iPhone 4-ul pentru a trece pe un Samsung Galaxy Note.

    P.S. Ca idee, avand in vedere ca noi ne ocupam la firma si de tech support in ceea ce tine IT&C (inclusiv smartphones), ne trec zeci/sute de device-uri prin mana. Comparativ, din 20 de device-uri de tip smartphone/tablet care vin la service, 18 sunt cu Android. Unul face parte din categoria "restul" iar unul cu iOS. Si acolo de obicei fie vorbim de un defect din fabricatie, fie eroare de user. Mai departe, fiecare trage singur concluzia.

  12. #312 SP
    Member Mythul's Avatar
    Monky chiar e util ca scrii despre testele care le-ai facut. Pe mine personal m-au ajutat, cand imi voi lua un iPad / new iPhone voi stii ce buguri/probleme sa caut.
    Stiu ca e offtopic intrebarea, dar Windows Phone 8 ai apucat sa testezi sau ai vorbit cu cineva care are unul ? Oare are vreo sansa / va prinde vreodata OS-ul celor de la Microsoft ?

  13. #313 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate m-am jucat doar cu Windows Phone 7 (nici macar 7.5)... no 8 yet! Sa stii ca, contrar asteptarilor, OS-ul de la Microsoft nu e foarte rau pentru telefoane (comparativ cu Android, de exp.). Din pacate insa, sta al naibii de prost la capitolul aplicatii, jocuri... si functii. Pentru mine Windows Phone a devenit o nisa, asa cum este si Windows RT. Va fi apreciat de fanii Microsoft (cati or mai fi ramas) si cei Nokia (desi culmea, si HTC & Co. fac smartphone-uri cu Windows Phone, dar nu prea sunt bagati in seama - probabil si datorita stransei colaborari dintre Microsoft si Nokia, in incercarea de a se salva unul pe celalalt).

    Pe mine unul Windows Phone ma deranjeaza ca si la Windows 8, genul de interfata de tip minimalist. No offense, dar pana si un Android poti sa-l faci sa "straluceasca" prin customizari. La fel cum poti sa faci si cu un iPhone cu jailbreak (sau aproape la fel). Insa la Windows Phone, cum e, asa moare. In cel mai fericit caz, poti schimba niste culori... si cam atat. La o scurta privire, ai impresia ca s-a muncit mai mult la un icon de tip retina de pe iOS decat intreaga interfata din Windows Phone.

    Daca stai bine si te gandesti... e aceeasi comparatie dintre sistemul de blade-uri (daca l-ati prins) din dashboard-ul Xbox 360-ului, si cel nou, de tip "Metro". Daca la blade-uri puteai schimba design, backgrounds, culori, etc... la noul Dashboard, ceea ce ai, asa ramane. Customizare aproape zero... ceea ce e destul de greu de acceptat in 2012-2013.

    Si ca sa raman on-topic, intre cel mai bun Lumia si iPhone 5... as alege iPhone 5 fara sa ma gandesc mai mult de 3 secunde. Hell yeah, as alege chiar un iPhone 4S

  14. #314 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Personal am folosit cam 1 luna asa un Nokia Lumia 800 cu WP7.5 si problema mare de care sufera toate (am auzit ca si WP8) e bateria. Nu tine bateria cat ar trebui macar de la un smartphone decent, 1 zi acolo de folosire intensa. iPhone 5 a fost primul smartphone din lungul sir de telefoane avute de mine care chiar se tine bine la capitolul asta. Nu stiu, o fi de la CPU-ul A6, nu stiu. In continuare astept sa vad ca imi spune Note II, dar deocamdata i5 ramane the best.

  15. #315 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inca nu am ajuns la a treia incarcare (cam atunci consider ca e gata "formatarea" bateriei), insa nu pot sa spun decat ca sunt impresionat. Best smartphone i ever had! Cel putin la partea de baterie, unde dupa cum se vede sunt 11 ore de usage, 3 zile standby... si mai sunt 10% din baterie...

    A fost folosit cu 40% brightness most of the time (80-100% afara - deci ar fi o medie de 50% brightness), WiFi On, Location On, 3G doar cand am nevoie de date... Superb pentru mine! Eu unul nu ma asteptam sa-mi reziste mai mult de o zi in normal usage.
    Attached Images Attached Images iphone5-battery-update2.png

  16. #316 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si gata... am reusit sa-l "storc" Pentru mine e incredibil: 12h si 26m usage, 3d 7h standby. Words are useless. I'm in love (again)!
    Attached Images Attached Images iphone5-battery-update3.png

  17. #317 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Voi ce model aveti, A1428 sau A1429? eu stiu ca "la noi" se foloseste A1429 (GSM), nu? Sau nu mai are nicio legatura...

  18. #318 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Voi ce model aveti, A1428 sau A1429?
    La mine la model scrie MD299RR (dupa ceva cautari, l-am gasit numai pe site-uri din Rusia)... Au si astia de la Vodafone niste surse...

  19. #319 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Ce inseamna exact acel usage la iPhone? Mai exact, screen on se poate vedea?

  20. #320 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Ce inseamna exact acel usage la iPhone?
    Usage la iPhone/iPad din cate stiu inseamna orice operatiune pe care o face telefonul atata timp cat nu este in standby (inchis). Si chiar si cand este in standby, daca ai operatiuni de tip e-mail checking/push, sms, notifications, etc... le ia in calcul.
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Mai exact, screen on se poate vedea?
    Nu e ca la Android unde iti arata screen usage... E un sistem diferit si mai simplist.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 31 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. iPhone 7 & iPhone 7 Plus By tudyniuz in forum Apple
    Replies: 166 Last Post: 07-04-2017, 14:21
  3. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  4. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts